Jumaat, 31 Julai 2009

Ha..... ;P~


Berita Harian
Jumaat
31 Julai 2009


Errrr.... akukah?? ouh..tidak perlu pura-pura lah..Hik

Helaian ini bukan aku yang reka, tetapi rakan sekerja, maka, oleh kerana aku baru menjadi pengantin, haruslah aku yang diminta gambarnya..

Suami pulang tengahhari tadi dan menyuakan aku helaian tersebut...

'Ouh...tak beritahu pun ya'

"Maaf'...lupa ;P`





27 ulasan:

Nariko berkata...

hari ni punya ke? Ok i beli

♥♥relyza♥♥ berkata...

wah..
glamer pasni

littlephia berkata...

ececeh... glemer lagik. hahaha dah tgk dah! ingat awak yang bt layout tu :D

** mesti "frame"kan ni letak kat living room :P

Ija1202 berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Sha Pattinson berkata...

OMG!!!!!!!!! sure kat rumah ader nih hehehe ..aper topiknyer yer ...
pasni anda akan terkenal ..hihihhhi
puan anil saya perlukan awak ni ..

* Nat Azmi * berkata...

pheewitt pheewitt...hehe ;P

anil lutaze berkata...

~nariko--hii...nak beli ke...x yah lah...hik...maluu

~relyza--uish..idokler.

~amy--x de mknanye...hahaa..smpn bwh katil je

~sha--saya bkn artis lah..ouh..kenapakah???

~nat--hahaha..

Teyn berkata...

alaaa comeyyy

AmyMizzunderstood berkata...

huhuhu comel okehh!bagus2...

Mus berkata...

patutlah mcm kenal jer org dalam paper hari ni ;)

Amy-Wan berkata...

wah!!! masuk paper la si cantek ni...hehehe...

Shikin Hambali berkata...

hehehehheheheheh I nampak kat paper semalam k, memang paper yang dilanggan pun! woohoo!

anil ezatul / berita harian

sekian

ungu violet berkata...

wahhhhhh...
jelesnyaaaaa!!!!
glamer you!!!hehe ;p

Reena berkata...

wow weee, glamernya ahkak kita nie..pasni boleh jadik model majalah pengantin plak... :)

bayu berkata...

oyeeaaahhh...puan anil dan suami yg gojes jua glemer...smuga slalu gumbira besama..jua xlekang berpimpinan tgn hingga ke ari tua...
sgt suka tgk pasangan yg masih jua berjln berpimpinan tgn wlu telah sama2 mengharung hari tua..zaman kaya pengalaman jua lanjut usia..suweeettt sgt..

anil lutaze berkata...

~tintin--u mmg taww...suke x ltk url blog...kena check blik ur link ni..nk mengsenaraikan u...hehehe...

~amy--alala..mcm tu je wjhnye....gmbr cri mkn...hahaha..poyos

~amy--seharosnye kenal

~amy--uiks...pnggiln itu xdk sesuai untk saya lah puan amy...

~cikin--haha...itu byline gmbr (tp ejaan salah)..mmbuktikan bhw saya boleh menggclaim pd hr...duit tu...hehe...tp bkn tulisan saya..

~farah--x de lah glemer mane pn farah... :P~

~reena--mjlh pengantin? saya dah basi lah awak....awak masih segar dan boleh

~bayu--ouh terima kaseh sgt...bila ko nmpk aku bersama suami??? ouh....bila, dimana? knp ko xdak memnggil?

misha.w berkata...

aku ingatkan ko yg tulis, sbb nama penulis die takdek, tibe2 ade tulis kt tepi gmbr tuh anil izatul/berita harian. aku pon teruslah..wahhhhh..sayamku dh jadik penulis.. boleh gitu?? mwahahah. :P

linaz berkata...

hi anil....
sy tgk pic awk kt paper tu..n tgk ade tulis anil izatul....sy pun ingt..."oowwhhh anil penulis upenye...." hikhikk
btw... cantik pic awk... :D

farhanna berkata...

glamer sekejap~huhuh

esca berkata...

ingat betul2... eheheh...kenapa x black and white juga?

wardah berkata...

haruslah sold out paper hari tu sbb ade muke anil.. :)

nanonano berkata...

wow !!
ade komisyen x neh?
:p

faRhaNa berkata...

ouh, gd2...glamer pn anil ini..:D

susudalambotol berkata...

alamak, tak baca paper plak hari jumaat tu :(

NURUL berkata...

anil kerja wartawan ke apa ye? best nya

Anil lutaze berkata...

~shadeq yg sudah ade blog dan kereta baru--hahahaha...weiii..bkn akulah penulis...tidak..tidak..tidak...aku hanya menyumbgkan gmbr..itu adalah byline nama yg membolehkan kite mengclaim byrn atas gmbr itu.

~linaz--ejaan nama saya pon slh sbnrnye tu..saya blom brbakat jd penulis..

~farhanna--aah satu hari...glmer lah sgttt..huhuhu

~esca--sbb paper tu berkaler...hehe

~wardah--alaa...kt dlm jee..org pon x perasan.. ;P~

~nana--haaa...itulah gunanye nama saya kt gmbr tu..itu adalh utk mengclaim gmbr..kalau x de nama tu..x leh claim..

~farhana--glemerkah??

~hidd--xpe..kt blog ni pon ade... :D

~nurul--bkn..saya graphic designr.

dYRa berkata...

hai anil.
ive read ur blog quite a while.

wanna wish u selamattttt berbahagia kelak hingga ke anak cucu ya.

rase mcm dekat sgt.. i live in taman desa too n suprisingly, sy pn sgt suke hasil kerje saadon pelamin u tu.mngancam kan

owh bdw, frens ya =)