Rabu, 29 Julai 2009

Pulut oh Pulut!

Sebentar tadi membaca entri Cik Sha tentang kisah keknya. Ouh tahniah kerana kek anda ditaja seperti saya hehe..rezeki..walaupun kita bukan artis ya tak? dan beliau keliru kerana kedua-dua jenis kek ditaja.. Aku pun bersetuju dengan beliau bahawa pulut kuning untuk malam pernikahan manakala kek yang hebat itu untuk majlis resepsi.

Dan Diah, jika anda belum ketemu dengan pembuat kek pulut kuning, saya amat mencadangkan Chef Zainal yang membuat kek pulut kuning saya dengan enak dan gigih sekali. Mungkin sempat rasanya jika anda menghubungi beliau dan bertanya..

Dibawah ni contoh yang paling senang dirujuk.. ;P~


Kek pulut kuning daku di malam pernikahan
**Berbaju ungu itu adalah Chef Zainal tersebut





**Diah, email saya a.xteqs@gmail.com jika mahu nombornya ya!

18 ulasan:

esca berkata...

pulut kuning kamu cantik la anil... saya mahu juga nonya boleh x?

atiQah adNan berkata...

maybe majlis kita nanti takde kot potong kek nie.. segan laahh huhuuu

anil lutaze berkata...

~esca--boleh2...kmu email saya ye..

~tiqah--xpe..x mengapa...

honeysour's blog berkata...

anil, pulut kuning tu pastu makan ngan ape ek...
rendang or something else or makan camtuh jek...

anil lutaze berkata...

mkn ngn rendang..tp tgklah...kuah n lauk2 pon boleh..jnji sodapp

[ Hanie ] berkata...

wahh wahh bertuah kamu ye, Tp okla kan, janji sedap :)

khairulhaya berkata...

hai anil..

mmg cntik n roy da lame decide mau bikin pulut kuning ni gak tp mase pas sanding la..malam berinai roy potong kek..hrp2 dpt yg terbaik mcm anil punye pulut kuning..

mahal x tempah pulut kuning tu anil??

Putri Ramlan berkata...

omaigod! im sooo gonna hire chef zainal ni nnt. sbb i mmg nak pulut kuning as my wedding kek jugak! thanks anil! :D

Sha Pattinson berkata...

waa lapar plak nak nampak pulut kuning puan anil kita nih ..ey ingatkan ada cake jer rupanya ada pulut wow!!! rejeki..hehehe cantik pulut kuningnya sama dengan pengantinnye hehehe.. ehe malu plak crita saya dikhabarkan hehehe ..

NURUL berkata...

mcm best jer ada acara potong pulut kuning. masa nurul dulu cuma acara potong kek jer.

dialicious berkata...

bestnyeeeee!die sure boleh buat fancy2 sket kan..saya mau add kamu skang juge.silalah layan saya.haha..thanx anillll!U r the best!

Sha Pattinson berkata...

diah : yes she is ..hehehe amboi sungguh tak sabar cik diah kita nih ..

nanonano berkata...

wow 3tinggkat !
umah na 2 tingkat je termampu,
huhu..

eyh?? mcm ade air mangga je bwh pulut kuning tu?
:p

anil lutaze berkata...

~hanie--ya..btol..sdp tu yg pnting

~roy--x psti lah brp hrga pulut kuning tu roy..hehe

~pu3--hik...ouh..anda xdk akan menyesal!!!wcome bebeh

~sha--alalala..apa nk malu....??

~nurul--org nak bg saya amik je nurul... ;P~

~diah--ye..ye...haroslah saya akan layan kmu!

~sha--amboi3!

~nana--nmpk aje er.. hik

ami schaheera berkata...

anil, CANNOT GET OVER KECANTIKAN AWAK <3

oh malam nikah ada kek pulut ya? oh baru kita tahu... hmm kena cari juga org utk buatkan nampaknya hehe. boleh lah nak nombor fon chef zainal jugak hehehehe :))

thx nil!

Nariko berkata...

lapar la pulak ... cantik je pulut tu, soalan cepumas: mkn ke, berlakon mkn je? hehe

anil lutaze berkata...

~ami--semua pengantin n bakal pengantin cnthek lah u..boleh2...nnti i bagi u k

~nariko--makan tawww!!! hehe

Unknown berkata...

網頁設計 網路行銷 關鍵字廣告 關鍵字行銷 餐飲設備 製冰機 洗碗機 咖啡機 冷凍冷藏冰箱 蒸烤箱 關島婚禮 巴里島機票 彈簧床 床墊 獨立筒床墊 乳膠床墊 床墊工廠 產後護理之家 月子中心 坐月子中心 坐月子 月子餐 銀行貸款 信用貸款 個人信貸 房屋貸款 房屋轉增貸 房貸二胎 房屋二胎 銀行二胎 土地貸款 農地貸款 情趣用品 情趣用品 腳臭 長灘島 長灘島旅遊 ssd固態硬碟 外接式硬碟 記憶體 SD記憶卡 隨身碟 SD記憶卡 婚禮顧問 婚禮顧問 水晶 花蓮民宿 血糖機 血壓計 洗鼻器 熱敷墊 體脂計 化痰機 氧氣製造機 氣墊床 電動病床 ソリッドステートドライブ USB フラッシュドライブ SD シリーズ