Isnin, 6 Julai 2009

Official kah?

Dirompak dari kedai gambar muka buku Encik Syahrin Aziz ..Jadi haruskah ia digelar Official??? Mari mengangkat bahu...













Sepucuk terima kasih sekali lagi kepada Syahrin Aziz diatas foto-fotonya

Sepucuk penghargaan buat Sitti Nurrohmah Sunandar diatas bajunya---muahhh

Sepucuk lagi tanda terimas untuk Tiar Zainal

---Kepada yang meminta talian perhubungan mereka-mereka di bawah sila catit ya

Jurumekap pernikahan
: Salima-017.255.6506

Jurumekap Resepsi
: Tiar Zainal-013.628.4838

Persalinan pernikahan
: Dzul De Classique-019.224.8344

Persalinan Resepsi
: Rumah Kebaya-017.208.9044

Pelamin Melaka
: Saadon-012.220.7503

Terimasss...

**Foto-foto di majlis bertandang akan dimuat turun kemudian..

25 ulasan:

Shasha Athira berkata...

AWAK SGT GOJESS! TAHNIAH YA! HUG!

hazlynda kushairi berkata...

babe..........

I LOVE EVERYTHING that u have on ur big day!!!

*speechless*

kalo aku kawen, ang jadi wedding planner aku je la ek?

Putri Ramlan berkata...

yeayyy! thanks for sharing awak! like everyone said.. i love everything on ur wedding planned!! :D

hidden.wing berkata...

gorgeous :)

lamenye honeymoon hehehe!

Acaii berkata...

Perrghhh, memang terbaik..:) syahrin aziz is legendary photographer..he's one of my idol..apapun tahniah dan selamat menjalani hidup berumahtangga selepas ini.

farhanna berkata...

kamu mmg syantik.. anil pelamin kamu amil di mana ya?

lg 1 mnt pendapat kamu,persalinan dr org yg beza2 dgn amik dr sorang je mn yg costly ye ?

bayu berkata...

waaahhh..mmg gojes gile ah...kamu..sume persalinan..everything perfect lah..kalo kamu jd wedding planner pon orait sesgt jep..slamat meneruskan kehidupan berumahtangga dgn jayanya ye..

esca berkata...

welcome back... miss u anil..seronok berhoneymoon?eemm good planned anil. boleh diambil awak punya ilham wedding ni...x sabar

Dayu berkata...

ya allah.. lawa2 gambar dia
cantik sgt...dah orgnya cantik kan

mekap lawa, baju meletop
photog hebat, harus la gmbar meletop
cepat je siap dah
kita nyer tak siap2 pun lagu

AmyMizzunderstood berkata...

make up sgt gojes..al maklum tuan empunya muka sgt tantek...baju also nice...sweet je tengok!
rambut u i adore!agagaga...
pic pun cantekk of coz..!suka la anil!

dialicious berkata...

gamba awak sgt kepotretan..heheh

ami schaheera berkata...

wah sangat cantik!!! macam puteri kayangan gitu.. ee bestnya tgk gambar2 awak nii <3

dytia berkata...

anil - I also rompak my photographer punya muka buku for my official pics LOL.

Jealousnya you ambik syahrin - tapi tak apalah... my pics also not bad.. really worth it invest in photographers kan kan...

kebaya dari rumah kebaya --> mmm.. terasa nak gak tapi macam over sangat kalau nak beli for raya... tapi cantik giler...

[ Hanie ] berkata...

kredit utk semua! :)
Great Job!

tRuly tO be mYself 'Qa~ berkata...

dearie anil,
thanks sangat sudi beri senarai orang penting yang jayakan majlis anil kat melaka tu.. hee~

littlephia berkata...

anil. rindu kamu... so how's life?

gojes.

NURUL berkata...

anil cepat nyer gambar siap ye. cantik2 gambar. mcm ner honeymoon mesti seronok bukan? :)

dialicious berkata...

email awak ape?

anil lutaze berkata...

~shasha--thanks dear..

~bet--waa...bleh2...aku suka kerja ni...hahah

~pu3--biasa2 je awak...hehe..

~WLT--hahaha...lama ke?

~Acaii--hihi..he's my idol too lah..thanks anyway

~farhanna--saadon tu melaka lah dear..dkt2 dgn melaka sntral je
**asing2 lg costly kot

~bayu--hak...aku dgn kakak aku mmg brcdg begitulah..tp bile..ntah..

~esca--haroslah serunukss..nak ambil apelah sgt..heheh

~dayu--awknye ble dh siap pon haroslah meletopp kann

anil lutaze berkata...

~amy--huu..siket2 lah...hak

~diah--dia telh mempotretan kan saya

~ami--ada ke...puteri kayangan tu kalo wujud lari sumer org nnti...hik

~dytia--hahaha...aah...bju kebaya utk raya mcm agak over...hee

~hanie--thnks..awak jugak... p~

~tiqa--no probss

~amy--rindu kmu jua--life's ok...prlukan masa utk sesuaikn diri

~nurul--seronok...haros...

Upcoming Big Day berkata...

cun..gambar anda cantek di setiap sudut..dan semestinya anda seorang yang cantek anil..

anil lutaze berkata...

err..x de la....muka saya biasa je sbnrnye...tu adalah teknik solekan dan editan sahaja... ;P~

hazlynda kushairi berkata...

humble sunggoh puan anil (=

Putri Ramlan berkata...

biasa2 je awak kata? ish Puan Anil ni. nnt lepas ni, if ada jodoh nak kawin.. hopefully, info kawin2 awak ngan diah.. masih laku! sbb sy rasa mesti ada curik sana sini sket! :D

anil lutaze berkata...

~bet--always...hahahahaha

~pu3...bia bena laku lgik...?? ;P~