Isnin, 8 Mac 2010

Lantern, payung, kipas Sewaan

Hi...hui...hei.... Ku baru kembali dari Ipoh membuat deko bersama team. Sangat letihs..Maka untuk menyenangkan hati kembali.. Ku ada beberapa barang-barang untuk disewa kepada anda-anda sekalian. Suka tak?? Silalah suka..

1.Lantern
2. Payung Lace
3. Kipas bulu


Lantern2 ku


Ada 3 jenis saiz


1. Lantern Merah ala Fuschia> Paling kecil- 10"
2. Lantern Putih> Sederhana- 14"
3. Lantern Pink> Besar- 16"
4. Warna2 lain boleh direquest namun bergantung pada stok



Payung lace


Bahagian atas


Details
Payung ini hadir sepasang



Kipas bulu


Juga hadir sepasang



Maka, sesiapa berminat bolehlah email daku di a.xteqs@gmail.com dengan
1. Nama
2. tarikh wedding
3. nama barang

Terima Kasih

30 ulasan:

Sha Pattinson berkata...

yuhuu ..lanter tu cute ..kipas tue sama dgn kipas saya (tak sangka sama plak ..)...and yes ader yang berminat i think dia sesuai jumpa u laa puan ..coz nak pinjam saya punya jauh giler kat KK .. will tell her ...lanter tu brapa sewa kalau nak sewa utk birthday2 party bole tak???

sophisticated bridezilla berkata...

babe, aku sgt nak kipas bulu2 tuh.
tapi lambat lagi w-day aku. hehe. end of november aku cari ang balek ek (=

Nariko berkata...

sgt cantek kipas bulu dan payung, ada gak org bertanya kan i dulu, hope she read your entry :)

yooryn berkata...

hi anil....
owh nice da post kt blog....
i tot u nk emel i pic payung tu.....
suke3 kipas bulu2 t.....kiut...payung lace n kipas bulu2 ol together brape ek nk swe?
if u nk emel i pn ok j
thnx

syanaim berkata...

::wah suka ngan payung tu..brapa nak bg sewa ni pn anil..:P..::

i.am.diana. berkata...

saya sgt berminat with d payung. tp my wedding march next year. sila jaga elok2 payung itu ye. saya pasti dtg menyewa nanti. ;)

Putri Ramlan berkata...

bestnya semua barang2 ni!! nak jugakkk! :D

Elly Anaille berkata...

haha. sha! thanks bagitau i. mmg tgh cari nih. kalau x jumpe gak mmg i nak kirim beli kat u je poslaju to semenanjung.

anyway anil, mailed u! :D

dialicious berkata...

nak sewa payung la..memandangkan skang musim ujan..hehehe..*larikkkk*

kelipkelipchumel berkata...

waaahhh...i likeee..especially tang payung putih itu..lantern itu jua menarik..tp blom ada plan pape lg nih.aihhh...smpi time nt daku roger kamu oke..

[ Hanie ] berkata...

haa, payung tu sgt cantik! ade yg bertanyakan jgk..harap die terbace entri ni...

p/s: diah, bole gune utk musim ujan & panas skrang ni.. huhu

NURUL berkata...

KALU BELI TAK LEH KE ANIL :p

Tanpa Nama berkata...

hye...dear...kindly email me plez...
for all items...
etty_zukhair@yahoo.com

tq
regards
etty..(^_^)

Lydia berkata...

The Fan in awesome!! Don't see it anywhere in Singapore. will you rent it to a Singapore Address? Or better still, where can I find those babies in KL and how much?
It'll be awesome if you could e-mail me at lidz_phat@hotmail.com
Thanks alot!! =)

susudalambotol berkata...

payung sungguh menarik eh, kalaus aya ada anak perempuan, saya beli dari awak. nak bg dia pakai bila panas. hujan takbleh pakai la. hehe.

farahfatihah berkata...

anil..bekas utk hntaran xda ke nak sewa?

fazla berkata...

hye anil..sy amat berminat ngn kipas bulu2 itu..sangat teruja sekali..wedding sy pd 2/5/2010,atau dah ade org booking..uhuhuhu,..

A W E E N N Y E berkata...

hye anil..i tag u- check out my blog...i put ur name in the list to receive awards from me.anda diantara yg terpilih.just enjoy it =)u have step to do...
p/s:kalo rasa u nak jual payung tu pada i, bestnya.bgtau i yer =)

BlissCandid berkata...

woooooo... the umbrella sgt awesome! nak beliiiii!!! where did u buy those?

rose razak berkata...

anil kite suke kipas bulu2 tu....akan dipk2kan hokay..

fia berkata...

salam,
cantiknya decoration wedding..saya suka la kipas tu...berapa hrga nak sewa...

atie berkata...

hai dear..leh emailkn price utk sewa semua items tuh..wedding on 29.5..

email me at picalilli.85@gmail.com
thnks ^_~

journey of a lady berkata...

hi, nk rent jugak itu payung...
25 september...tp kena amik earlier la kn? email me k price..nk spasang...azzudagreat@yahoo.com..kena cr sesape yg leh rent on that date heee

fia berkata...

so sweet kipas to..if sy tak jumpa cari kat tempat sendiri..saya sewa yang anil ya...

kay kamal berkata...

dear, u bole tlg quote the kipas, umbrella and pink and white lanterns? kalau u ade gray lanterns lagi la best..

kay_alia@yahoo.com

27th nov 2010

bangsar

intan berkata...

hai dear, nk tnye still available ke barang-barang di atas untuk disewa?

Tanpa Nama berkata...

please email me 4 d lantern to rent ek... all sizes... 4 july wedding... tq... suellenhosey@yahoo.com .... tq ASAP ek coz date dah dekat... ;p

eidA berkata...

dear,
lantern tu available lagi tak utk disewa..for my event on 11 nov..

oh, this idea just cross my mind..hopefully its still available..huu

nurul harnani berkata...

hi dear.. kindly email me about lantern n payung..

my wedding date on dec ^_^

nanie_nakata@yahoo.com

azrin aziz berkata...

Hye anil

Nak rent. Kipas bulu sepasang n payunglace sepasang

Date 1 july 2012.. Available lg x??

Μy email archi_gurl84@yahoo.com

Tq. Kindly reply asap- azrin