Rabu, 24 Mac 2010

Mesyuarat Terakher





LOGO RASMI oleh Atim




Semalam berlangsungnya meeting terakher kami sebelum tibanya saat2 yang dinanti oleh sekalian blogger dan bakal2 pengantin. Ramai juga committees rupanya. Terharu kerana mereka sudi berkumpul bersama. Pada mulanya mahu berminit mesyuarat di Mid Valley ajeee. Tapi bila ada serba sedkit kerja yang harus dikerjakan bersama, aku cadangkan pada tuan pengarah supaya berpindah lokasi iaitu dirumahku. Sebab memang berdekatan sangat dengan Mid Valley. Nasib semua setuju.

Tapi sebelum tu..beberapa minggu lepas, bila kami semua fenin tentang lokasi. Shafiza (Jai) ada mempelawa kami ke butiknya Butik Bajoo di Bangi. Tempat sangat selesaaaa gilaaaa, ada ruangan Manicure dan Padicure.. wuuuu...best sangat. Tapi sebab kami tak nak butik jai runtuh tak bersebab, akibat daripada bilangan tetamu yang mungkin membeluak dari yang sepatutnya. Jadi diah terpaksa merisik The Zon dan akhirnya berjaya.

Mari risik2 butik Bajoo dan kami yang menyibuk di sana.

Jai (dua dari kiri)..he..ala2 dalam paper gitu caption
Amy dan Diah suka benoo dapat soping.



Mesyuarat bermula..berkerut2 dahi kami.


Atim dengan dunianya sendiri


Sebelum pulang sempat merembat..Yay!


Dan malam semalam, mesyuarat paling besar dan ramai di rumahku. Dapat buat apa yang patut, meringankan tulang diah sedikit. Kesian tuan pengarah..

Terima Kasih mereka yang hadir
Diah, Amy, Azi (Nariko), Abby, Wawa, Ashylla(WLT), Qis(Q&A), Shafiza (Jai) dan Ann (Ann Ash)


Terok habess kualiti akibat dari hp


Gunting, potong, tampal


Semua tekun habiss


Perbincangan tentang perjalanan majlis


Semua mula beredar sekitar 11pm keatas. Berjalan dengan lancar dan harap kuranglah sedikit beban Diah. Harapan kami, semoga anda semua dapat menikmati majlis itu dengan seronok dan menikmati manfaat yang boleh didapati daripada majlis itu nanti ya. Insyallah

Yang penting majlis yang sederhana ini dapat mengeratkan lagi hubungan sesama kita dan anda semua gembira dan seronok. Segala kekurangan yang terdapat pada majlis itu nanti harap dimaafkan kerana yang sempurna datang daripada-Nya, yang kurang dan cela datang daripada kami.

**Terima kasih atas perhatian kalian di entri sebelum ini. Aku amat menghargainya. Sayang anda semua..


26 ulasan:

Liyanaroxx berkata...

can't wait!!!see u this saturday anil.. ;P

naddynad berkata...

aperrrr?? azi (nariko) si hot mommy tu pun ada juga..??
ish isk iskk azi ni mmg xle duduk diamm..hehe

kalau la kite xde kelas malam, sure bole join korang...uwaa

sophisticated bridezilla berkata...

ehhhhhhhhh???????????
nape aku tak dalam community ini?
alaaaaaaaa nape tak ajak aku :(
best ni dapat gunteng2 tampal haha aku kan suke bab2 ni sume *wink*

anil lutaze berkata...

~liyana--c ya!

~naddynad--haha..azi mmg ibu yg plg aktif dan cergas..sorg2 plak tu drive..comei..nasib bek dia dekat je.. alaa..x pelah..kami paham situasi mu

~bet--huhuhu.. ni adalah ajk, ko dtg pon sabtu, ritu x tau lg cmno..xpe..x nk nyusahkan ko..

the miss bride-to-be berkata...

wah bestnya! cant wait to meet u guys dis sat. :)

xeea berkata...

owhhh. really appreciate all those effort. u guys seriously awesome!

psst. mcm excited (+) malu2 kucing sket nak join th gath tis saturday. maybe, sy sampai lambat sikit kot. got appointment at 1230.

jgn lupe reserved tempat ai oke. kalo tak, mogok lapar kang :p

Ami Schaheera berkata...

weeee bestnya!

BuTtErFlyInFraMe berkata...

laa knp x ckp perlukan pertolongan...sy free je...sedia membantu... :)

♥ dak pink berkata...

anil:
uishh. x dpt juin ade class.

pstt: jgn lasak2 sgt, kamu tu bru saja nak pulih. =)

rahani berkata...

is support uolss!!! challenge

sophisticated bridezilla berkata...

tak nyusah nok, sedia membantu. bilang saja (=

Sha Pattinson berkata...

best ada gunting2 ...insyaAllah pasti berjaya dengan gandingan orang2 yang mantap .. :D

dialicious berkata...

comellnyeee gamba gunting2 tu

Diah likes

tq sgt anil sbb hosting this meeting and berjaya diah membebankan korg semua..hahaha
kalo tau betty nak tlg kite kasi die dia potong2 seme.hehe

xeea lambat kene denda ;p

mom2b tu mmg gigih..terharu mak!

Ami Schaheera berkata...

nak pergi kedai jai nanti!! wahhh bestt

NURUL berkata...

syok berkumpul.

sugar berkata...

OMG!!!

What a grand gath its gonna b! I soo gonna missed it! *dunno why of all dates, Zon chose to be sold out on 27th!PFFT*

Anw Anil, you take care babe! Insya-Allah mura rezki you (and mine!) dpt terima cahaya mata soon, ya. Amin. =)

Diah! *salutes* Puan Pengerusi, keep it up! Having to manage an event with more than 70pax is no easy task n looking at response, baik dowh! LOL.

So so sad (maseh sad) tak dpt join, bkn jodoh nak berjumpa kamu bertiga, nxt time, insya-Allah.

Psst! Amy - Wow! Suami awak very talented in designing. Nice poster layout he made for the gath! =)

Love from Small Sunny Island~ Dee

honeysour's blog berkata...

anil make sure ini adalah agenda tahunan ok..hikhik

tentang dhila... berkata...

maaf anil...x dpt join u all. xpe mungkin 2nd gathering akan cube join..

anil lutaze berkata...

~miss b2b-- cya :D

~xeea--awak join booth ya..wokeyy..cung

~ami--harap2..insyallah

~alena--awak pengantin baru yg xdk harus diganggu..eh..bkn byk jgk ke pengantin baru as ajk..heheh

~dak pink--insyallah..thanks

~rahani--thanks to u too

~bet--alkisah...kalaulah tau...hahah

~sha--insyallah..awak pon termasok gandingan yg awak mksodkan tu..ehe

~diah--no hal babe..kesian kt u..hehe

~ami--sila pg ..boleh tahan jugak..soping sntiasa beshh

~nurul--mmg..nnti nurul join plak k..bwk raina

~sugar dee--why x boleh join..thanks for ur support..terharu..sebab doakan kami..semoga ada masa ketemu ya..jgn malu2.. nest time ada jodoh..sesiapa anjurkan sila dtg taww

~ana--erk..x pasti lg..tuan pengarah kata ni je kitorg buat..lps2 ni..sesiapa nk anjurkan dialu2kan..kitorg nk dtg je..

~dhila--alaaa..yeke..ruginya...x pe..2nd gathering tu berdoa supaya batch baru akan organize..

ederq berkata...

cantiknya bannerrrrrr

Chemm berkata...

x sabar nk anil n sume. nanti say hye2 tau.

Chemm berkata...

x sabar nk jumpa anil n sume. nanti say hye2 tau.

~ignore previous posting. lately jadi mcm budak tadika je bila menulis. aihss

Tanpa Nama berkata...

although im not part of the comittee , but ive been a silent reader kepada semua blog2 hebat anda semua!! dan saya dgn xmalunya juga akan dtg this saturday =)

terima kasih krn anjurkan event yg superawesome ini!!!

xx
Lina Zainudin

Leonora Halim berkata...

hi Anil... nice to meet u at the gathering... saya adalah kakak juri masa 1st game tuh.... isk isk...

rgds,
leo

anil lutaze berkata...

~ederq--kudos tu atim

~chemm--haii...u dtg smlm? ade tegor i x? knp mcm budak2 x pong..ok je...kiutt...hehe

~lina zainuddin--thanks sgt...awak dtg ya...harap ada brtembong dgn awak k.. :D

~leonara--kakak juriii!!!! hai...nice to meet u..awak sgt sporting.. dah jengah blog awak.. ;P

Zainur berkata...

Saya suka dgn banner tu...so saya copy pic tu buat kenang-kenangan..huhu...mohon izin dr tuan blog walaupun dah copy dulu...hehe... BTW, event tu blh dikatakan berjaya. Blh buat acara tahunan :)