Khamis, 23 Julai 2009

Meninggal?

Kat Berita Harian ni sedang kecoh bahawa Yasmin Ahmad meninggal dunia..Para wartawan sedang membuat siasatan.

Betul ke??

Dengarnya beliau jatuh di TV3.

Sesiapa yang tahu versi sebenar??

19 ulasan:

Sya berkata...

anil, beliau belum meninggal, tapi kritikal. dia tgh buat presentation tiba2 jatuh melorot dari kerusi and heartbeat hilang. lepas asar td masih belum meninggal tp critical

littlephia berkata...

ouh saya pun mahu tahu apa kejadian sebenar? :'(

tRuly tO be mYself 'Qa~ berkata...

yeker? waa.. qah tatau pun anill..

Rossy @ Farah berkata...

hai..skang tv3 tayang kesah kaisara plak..alamak mana korg tau citer ni?da masuk berita ke?

Putri Ramlan berkata...

mula2 disahkan meninggal kat sri pentas tp lepas hantar ICU. alhamdulillah dia dah breathe kembali. doakan kesihatan dia cepat sembuh. huk.

littlephia berkata...

putri : ye ke? i hope so. uhuk.

Ayie a.k.a Nyei berkata...

uohh..baru tau je lepas bace..buleh lak suke2 gtau org tu dah meninggal ek..pastu idup blk..doa2 beliau slmt..

Sha Pattinson berkata...

sy pon baru dengar dia stroke dan baru selesai menjalani pembedahan ...dan skang di ICU ..iskk stroke nih bahaya ek my arwah ayah pon ninggal pasal stroke 5 thn yang lepas ..lets pray for her ..

Sha Pattinson berkata...

lupa nak bgtau puan anil saya dah tak private blog sy ..hihihi sila2 la jenguk blog saya okay ..

[ Hanie ] berkata...

belum lagi, beliau kritikal, tadi kat berita tv3 ade maklumatnya. Dah di operate ptg td, tp masih tak sedarkan diri.
Saya pun terkejut jgk

anil lutaze berkata...

ouh...syukurlah!!! industri negara ini maseh memerlukan bakat hebat dr beliau lg!!!

NURUL berkata...

smlm nurul tgk berita kata yasmin masuk hospital kan?

AmyMizzunderstood berkata...

saya lagi la terlambat..haishhh...

esca berkata...

syukur beliau masih selamat.. moga2 cepat sembuh..

ungu violet berkata...

sayang kalau dia pergi dulu, karya beliau hebat!!!

naddynad berkata...

hi...
apa perkembangan terkini dia skrg??

sitijamilahazmi berkata...

oh gawd.i baru taw!how come how come?oh yes anil, msia masih perlukan dia kan?and hey, gorjes sungguh gambar honeymoon kamu! ;p

shoppersjoint berkata...

hi nice blog u have here
would like to invite u to view our sales blog

we have cottons from all over the place, mainly came from dubai:), kebaya and kurung materials from indonesia, and much more!

be our follower to enjoy more with us!

Shikin Hambali berkata...

the world is losing people who sees colour as rainbows.

RIP YA & MJ :(