Rabu, 8 Julai 2009

Pasir Salak


Majlis Resepsi, Pasir Salak, Perak
27.Jun.2009






Kredit--Syahrin Aziz

18 ulasan:

Sha Pattinson berkata...

ahak's let me be the first ..i just can say semuanya lawa anil ..color yang cantik jarang ada ...erkk saya jadi jeless walaupon ..ada cerita di sebaliknye ..takpe picture can tell eveything dear ...congratsss ...u look stunning darl!!!!

modusoperandi111209 berkata...

cantik lh gambo kawen korang!

sweet cravings berkata...

anil.. kamu tetap chantik, menarik.. ;)

hazlynda kushairi berkata...

kat melake = speechless canteknye!

kat perak = pon same!

honeysour's blog berkata...

ruginya tak pegi...

susudalambotol berkata...

dugaan masa hari kahwin tu memang selalu ada. macam kita, makanan tak cukup ye walaupun jam baru pukul 2.30 ptg. last-last, parents kita suruh kazen beli 4 barrel KFC. kawan-kawan semua stay lagi sebab nak makan KFC tu. siut je kan? Haha.

anyway anil, awak sungguh cantik ok. gmbr2 from syahrin aziz pun cantik!

;)

[ Hanie ] berkata...

cantik! gabungan warna busana yg menarik ;)

NURUL berkata...

saya sgt teruja tgk gmbr2 kawin anil. shahrin aziz mmg best. time nurul dulu amik peveyhack tp saya rasa yg nie lagi meletop :)

farhanna berkata...

warghh anil x aci.. upload la bebanyak sikit...

BuTtErFlyInFraMe berkata...

cantik..
k.anil, majlis kat perak tu, baju amik kat perak gak ke?

Ija1202 berkata...

apa lagi yg boleh di katakn...persalinan di melaka & perak serta pengantin yg sgt cantekk!!!
nti ada masa upload lg gambr yer nill..

achmal berkata...

puan anilan,
gambar2 kamu super meletops lah. aku suke betul melihatnya :D

nanti kalau sume sudah siap,
kasi la tunjuk gambar albumnye :P

ita zakaria berkata...

huhuuu...santek lah budak nih. kite rase cam nak kawen lagik...bulehhh????

(walhal tetiap malam kawin dah...haha!!)

anil berkata...

~sha--kaler pilihan suami...saya setuju je...haha..cerita akan direveal kmudian ...utk pengajran...

~modus--kredit to photog..thanks

~myra--cnthek kt pic je..dpn..huih..

~bet--mari kite nyanyi lagu sama-sama

~yana--x pelah..kami memahami..sob...sob

~hidd-pengalaman kite sama...mknan x ckopp

~hanie--thankss, suami yg kretip

~nurul--x mengapa..msg2 ada keistimewaan sbnrnye

anil berkata...

~farhanna--ini je yg dpt..haha...akn dtmbh dgn koleksi peribadi kemudian yer..

~alena--x dear..kt kl jgk..

~ija--huish..idokler...insyallah..nnti upload lg..

~mal--kmu dan tunang ape kurgnyeeee...

~kak ita--hahahahahahahha!!!! hampeh!! tp btollah tu!!

littlephia berkata...

uih, kenapakah sy baru melihat ini...? tapi kenapa byk ni je kamu upload.

upload plisss... cepat2.. hehe

cantik color combination tu. first time tengok. :)

Putri Ramlan berkata...

weee! best best. awakkk! saya.. saya.. wuwuwu.. nyesal tak dpt attend lah kat melaka! :(

anil lutaze berkata...

~amy--sbb byk ni je yg dia upload..hehe..aah..mula2 cam pelik..tp oklah tu erk kaler tu..incik dd byk menabor idea

~pu3..alorrr....saya lg nyesal kalo x vote awak utk gadis melayu...weeeee