Khamis, 23 Julai 2009

Minta pertolongan

HENNA

Rakan baikku akan melangsungkan perkahwinan pada 8.8 ini. Maka, bolehkah sekiranya anda semua membantu dimanakah mahu mendapatkan pelaku henna di KL ini (yang datang ke rumah). Harga yang agak ok..Ya saya tahu henna di Kl agak mahal..Tapi sekiranya anda sudi berkongsi dan memudahkan kerja kami..hehehe...sangatlah terima kasih

**Jika boleh lokasi dan no telefon ya..

15 ulasan:

dialicious berkata...

eh..same date w me lar..ehhe..tp tghari kan?kan kan

anil lutaze berkata...

hahahha...ya betoll....

saya nk buat entri khas psl jmputan ini...hehehhe

susudalambotol berkata...

haritu hid buat dekat ampang point. lelaki perempuan + kaki + tangan = RM200. dtg rumah.

ok x?

anil lutaze berkata...

~hidd--sgt ok...

mahu no fone bleh??

hehehehe..suka2...thanks

susudalambotol berkata...

nombor phone eh? aaaa.. kena selidik dulu la pulak. sebab haritu hid pergi terus kedai dia sebab nak tgk design. tp ni pure dari india tau. tapi depa speaking hindustan. kalau depa memekak menyanyi lagu hindustan, ampun kan lah mereka :D

nanti hid tgk eh anil :)

Sha Pattinson berkata...

er nak nyampuk jerk ..KL manatau berguna untuk majlis ku di KL pada 30 jan 2010 yer tau lama lagik tapi sajer nak masuk line ..jgn marah puan2 cik2 ..anil mana lama takde nampak kat fb ..

Putri Ramlan berkata...

maaf. saya belum ada experienced menghenna2 ni. :)

Lina berkata...

why not u try henna dr amrina (selayang)...mmg dia leh dtg umh, harga pn berpatutan & yg penting design henna unik & cantik...ni website dia http://hennaratusehari.blogspot.com

esca berkata...

lawak la comment hidd.. eehehe..
yaaa ada henna atas ampang point tu..

khairulhaya berkata...

salam..anil..kebetulan roy baru update entry pasal henna..cube rujuk kt cni erk..iranian-gurl.fotopages.com..
harge bole runding..cube la erk..

littlephia berkata...

ni lari tajuk sikit.

anil dulu buat kat melaka ke?

sape buat? die dtg N9 tak? :D

anil lutaze berkata...

~hidd--yg india mmg truely cnthek la...wa...saya sgt mnghargainya kalau hidd dpt

~sha--ahaha..x marah lah..sila2

~pu3--xpe..boleh buat bekal akan dtg ye..hik

~lina--Thanks alott

~esca--kena find out ni..hihi..mmg kelaka ibu mengandong ni

~khairulhaya--woww..thanks alot

~amy--aah kt melaka..dia boleh dtg n9 insyallah...dia merata gak buat..mmg cnthek hasilnya..

mrs.F@wani berkata...

anil...

nie ada beberapa no org wat henna..
0122621904-ct
0162449850-sakina
0126772424-zai

saya guna khidmat ct tu...oklah design n price dia..

Zuera berkata...

anil,
awk boleh ctc this gurl,

Manju @ 012- 6534701

boleh check contoh hasil keja dia di: www.flickr.com/sanamart

dia sgt kreatif & menepati citarasa pelanggan .......

anil lutaze berkata...

Terima kasih diatas bantuan anda dan kesemua infonya ya!!!!

Love it!!!!