Selasa, 14 April 2009

Kuasa Kuda dimana anda

Ah..hampir seminggu aku tak berkesempatan mengemaskini blog ini.. Semuanya serba tak sempat, malas, kurang mood? Entah, yang pasti tiada jawapan yang tepat.

Ibu selalu menyalak dan menyifatkan rumah seperti ada anak kecil...Erk..adikku sudah berumur 21 tahun.. Eh.aku mengerutkan dahi... Ibu siapa yang ibu maksudkan tu, meh saya cubit dia...uukkss...err..saya ke?? Kalau dah begini keadaannya.......


Diatas meja makan dimana terlambaknya baju-baju pembeli yang budiman


Sofa merupakan tempat yang paling sesuai untuk kertas-kertas saya melepak


Seluruh ruangan rumah milik saya---barulah aku perasan akulah kanak-kanak itu


Semuanya gara-gara kad undangan tercintak.. Pulang kerja, mari melakukan penyepahan..Yay!!! dan sofa sangat tidak cukup untuk sesiapa duduk.. I'm sorry!!.. Tapi ouhh..saya tidak pasti kerja berjalan dengan amat laju... Setiap kali tengok perkembangan..sedih lah.. Sangat lembab...dan aku memerlukan tenaga keretapi ataupun Porsche sekaligus.. Keadaan sangat genting dan alangkah hebat kiranya ada tangan lebih dari dua..

21 ulasan:

farhanna berkata...

warghh anil.. bile date awak kawen sebenarnye.. dh dekat ye.. mst kamu sgt bz..pap jgn lupe update ye~

sy melaka kt umbai~

metheunderneath berkata...

anil..same ar kite..sgt tak produktif rasanye..padahal ada lg 2 bulan ni..huhu..tp jgn riso, last² minit nnt mesti sume jadik!! :)

Nariko berkata...

ganbatte neh anil-chan!

nanonano berkata...

sy nmpak desert oren !
adekah betik ?
:p

Fifi Amkhaiz berkata...

hoi! apsal umah jadik camtu? nanti aku spot cek okeh... biasa lagik dia!

btw, yey kad kamu shanel dah siap!!!

achmal berkata...

gambate anil!
aku tgk da mcm buat final projek degree show dah hehe~
cutting mate cume ado.
cayalah nil
bekerja keras. tiupan semangat dr kejauhan hehe~

p/s : aku tak reti ah nak tutorial. ape kate ko gune function kat kamera tu. then ko tgk iso/aperture dia. then tukar setting manual tgk leh dpt tak :)

nurul aziyana berkata...

anil..yana xsentuh pun lg kad kawen..huhuuh lg lambat dr anil..huhu sedih..kakitgn mmg xckup..nk request, xder pun yg blh direquest..huhu masa semakin laju

Reena berkata...

hehe..hye anil. go-go anil!!!

Fadeadsy berkata...

buat kad kawen sendiri ke? wah wah.

dialicious berkata...

tangan byk nanti mcm tuhan india plak..huhuhuh...makin lama makin malas kan sbb dh excited awal2..hehehe..tgk kad?;p

Dayu berkata...

anil
sabar, jgn tensen2 babe,,nk ilang seri yg dah makin menyinar skrg ni

biasalah anil
meng'DIY gitu gaya lah
kita ni lagi lah
dok buat keje kat umah sewa

awal2 dh mintak izin hsmate yg lain

ruang tamu mmg milik dayu sorang la

anil lutaze berkata...

~Farhanna--20/6.. hanya bz ngn kad je..parah..

~wardah--btol..mmg sgt x produktif..uuhh..haarap jadikla

~nariko-- temkiuk darl!!

~nana--yep..betik dipotong ibu!! ahak

~hafifi--spot checkla..x lrt nk tgk nnti

**kad kmu ke aku ke kad aku ke kmu..yg pntg kad aku ke kmu blom nmpk ciri2 lgik...hik

~mal--degree show pon cenggini erk..haha...brtmbh dgn ajeni dll lg..haru!!

**aku blom berani gode2 function itu laie.. ;P

~aziyana--btollah..x de kakitgn yg nk request..sedey la hai!

~Reena--hahaha..ya..saya sdg go ni...agogo btol!

~Fadeadsy--aahler..tulah perasan terrer..camni lah gamaknye

**terimas tu awak psl sogo tu..nnti saya crite pd entry akan dtg

~diah--hahahahahahaha..btolla..x berani nk request tgn byk..nnti tuhan buddha pon mao joing...cuma nk request tenaga yg dasat utk saya jek...uhukk.

amy berkata...

huhuh pakaian anda ditaja kah?agagaga igt ABP?
Radzuan Radziwill meletoppp uoallss!

Tanpa Nama berkata...

ah siann dierr..moh bawak ke opiss sedikit, ak suka menolong benda yang indah2 nehh.uhuuhu

Shikin Hambali berkata...

babe jgn la mintak tgn lbh dr 2 - gile hodoh n u kene hantar baju kawen alter nnt! huhu

hidden.wing berkata...

babe, lps beli mag Ratu Sehari tu ade satu kad tu cm bagi idea for DIY.

agaknye bile i DIY kad, mcm ni jugaklah ropenye kan umah sewa i hikhikhik.

*my DIY tu masih angan-angan, ntah2 tak kesampaian pun hihi*

sHa berkata...

chaiyok2 anel kuuu! :D

xeea berkata...

haha.
teringat pulak saya punya tunggang langgang dulu camana. boleh tahan jugak lah rupanya.

neway, kena mula belajar minum kacip fatimah kot utk dapatkan kuasa kuda. byk nak guna lepas ni :p

anil lutaze berkata...

~dayu--x kisah dah kalau seri tu nk pg rumah kwn2 die spt tipah atau dewi..hak

**kwn2 kmu kena pasrah...hehe

~Amy--tau xpe..ingt abp nak taja2...haha

~eza aka jiji--eleh ko...aku bwk ko tgk je pon td..

~cikin--hahahahahah...buat lawak er..cubit sikit krg!!!

~WLT--boleh u can do it!!!! trust me n u skalik.. ;P

~chacha-- saya sdg chaiyok2 smbil melayan internet...hahaha

~xeea-- waahh..itu btol..esok rse cam mao borong je kacip itu..

Tanpa Nama berkata...

woww..buat kad kawen sendrik ek..besh nyer...musti kad kawen comeii cam kanak-kanak yang buatnya gak kan...ekekekeke..skang sepahkan rumah, sok lusa awak kemas rumah...huhu!

kakshasha

anil lutaze berkata...

kak sha..ahak..sok2 anil yg kemas er...ahak...esok nk pi agensi lah crik maid...hehehe..