Isnin, 6 April 2009

Hijau itu indah

Alangkah indah kalau aku dapat memiliki ia...Ah...!




Tapi aku berani gerenti, sah memang tak akan di bekalkan aksesori itu, celah bedah mana lah pulak kan.. Nak beli sungguh ah tidak mampu... gigit jari dan telan air liur saja..

Tapi akan tetap teruskan niat untuk berangan bersanding dimana melekat aksesori tersebut di cuping telinga dan dadaku... Walawei......



Contoh terbaik



Anggun bukan....



Leina Hangat pantas mencuri idea hebat itu.



huk...harap sudah berangan kerana banyak lagi perkara yang harus difikirkan...

13 ulasan:

Amy-Wan berkata...

wahhhh!! menarik! sure org dr jauh on nmpk!

nurul aziyana berkata...

hehhe besarnyer batu..mmg kompem ar dr jauh nmpk..klasik hijau tuh

Dayu berkata...

menarik..menarik..
pe yg si jolie pakai mmg jadik ikutan
carik yg ciplak je anil
*huhu...bukan org tau pun*

anil, kat tmn puncak jalil tu mmg byk umah sewa
kalau tak nak kat taman tu
the next residential pun ada
pilih je..
no banyak...nanti i bagi eh
tak pun tgk je dlm mudah.com

i pun mula2 survey kat internet je
pastu baru gi on site

xeea berkata...

jed ke, awak?

dayu,
err tmn puncak jalil?
nyaris2 je nak duduk situ dulu.
mmg byk kosong. murah pulak. teres 2 tingkat sewa baru 500.

tapi kan, mcm sunyi sikit. kalau dok sorang mase suami pi keja, takot jugak. huu

nanonano berkata...

wah !!
xde ratus riban, xyah nk nangis la,
huhu
eh bukan kamonye tema pepel meh?

Putri Ramlan berkata...

that subang mmg gorjes. oh green is my fav ;)

Shikin Hambali berkata...

lawa gilerrrrrrrrrrrrrrrrrrr
heheh
nil, orang sebut je pasal wedding, i suro tgk blog u dan² tu gak n cakap: ha, bible kau...

eza 2odette berkata...

tak pe, dat 1 yg ko dah beli tu pon so suweeeett..ahhaa.oOo, nih yg ntuk bersanding plak ea?

anil lutaze berkata...

~amy-- jiran sebelah pon..haha

~aziyana--hijao mmg klasik..

~dayu--mmg..tp x tau celah mane nk crik..x pe..kalu jumpe yg ciplak lg murah confirm rembat

**dah tgk kt mudah..tp x byk

~xeea--jed lah rasernye, batu bata pun saya ok..janji cmtu..hihi

**yeke..rase nk tinjao lah area itu..hik..credit to dayu

~nana--tema jek..bridenye x pepel pon..

~putri--besday gurl kena request jgk this thing. ;P

~cikin--hahahha..x boleh bla..byk syok sndiri je blog aku ni

~eza aka jiji--ntah...aku pon x tau pakai biler...yg aku tau..aku suka..

hidden.wing berkata...

peh, mmg malathop!

farhanna berkata...

warghh sgt cntik.. p boleh kering kontang gak la poket..huhuhuhu..

anil lutaze berkata...

~WLT--malatop..tp dapat tgk je la sampai mata meletop ... hik

~farahanna--saya mmg x mmpu nk mengering kontangkan poket..jd utk tatapan mata jo la..

AmyMizzunderstood berkata...

huhuhu..i rasa taste kite sama!saya suka jugak..dah planning dlm kepala..hukhuk..go for it anil..