Jumaat, 6 November 2009

Usia ke 26



Selamatlah saya berusia 26 tahun pada hari ini.....

Perasaan??? sama tapi berbeza..kerana sudah menjadi isteri dan rasa sangat gembira yang teramat kerana berada di samping keluarga dan diseprais kan...hahaha...walaupun macam dah tahu je...hehehe

Pagi-pagi ini akan menguruskan apa yang patut untuk majlis pernikahan yuyu di Ipoh, bertolak sebelum tengah hari kerana kek, coklat hantaran berada di tangan ku, dan juga bunga tangan..aku akan kelam kabut esok kerana pernikahan akan berlangsung selepas asar...jadi get ready ya!! teruja

**tahun lepas harijadi tiba sibuk ketika ingin bertunang, tahun ini pula kawan baikku bernikah...pasrah...haha...habis tenggelam besday girl... ;D



31 ulasan:

sitijamilahazmi berkata...

happyyyyyyyyyyyy birthdayyyyy sayang!hav a blast with ur loved ones ok?and stay young at heart tawwwwww!mwahmwah! =)

ieja berkata...

Anil... Happy Birthday.. Semoga Panjang Umur.. dimurahkan rezeki n.. cepat2 timang baby...

honeysour's blog berkata...

selamat hari lahir anil...
semoga berbahagia, panjag umur, dan dimurahkn rezeki dan tak lupe dapat baby cepat...
hikhikhik...

♥♥relyza♥♥ berkata...

selamat hari lahir anil
kita sebaya rupanya
tp awk dah berdua...saya masih solo
hehehhe

moga panjang umur, murah rezeki & bahagia selalu...
tidak lupa...diberkati ALLAH...

cepat2 bertiga ekkk...nnt blh dtg majlis saya bertiga. ekekeke

Riena berkata...

happy birthday anill... moga pnjg umur dan murah rezeki..sihat2 selalu disamping suami dan keluarga tersayang...muuuaahhh @-->----

atiQah adNan berkata...

selamat menyambut hari lahir anil..~
semoga anil dan keluarga sentiasa berada dibawah lindunganNYA.. amin..~

sambUtlaa!! mesti besttt..bertUahnye BF anil.. ade best friend sebaik dan serajiinn anill.. hee~ tahniah bUat yuyu tau. ^__^

AmyMizzunderstood berkata...

happy birthday anil ku....anyway i dah wish semalam kat FB!wakakaka...semoga bahagia disampaing family tercinta..:) muahhhxxx!

NURUL berkata...

hepi besday anil ye.

Ija1202 berkata...

hi anil....selamat ulang tahun kelahiran..semoga ceria & berbahagia selalu....
take care dear!!

dialicious berkata...

Hepi bday anil!saya dh wish di FB..hp..email dan sms..maknanye umur awak dah tambah lagi 4thn!hahaha..jomla celebrate sama2..tp mine lagi 10days..huhuh..ni reminder ke apa ni?uhuks

[ Hanie ] berkata...

hppy birthday anil. Wahh saya lebih tua bulan dari awak hik hik :D pepon, wish u happy life..disamping org2 tersayang & sahabat2 yg baik2 hati mcm kami..erk?? haha. take care k. Slamat bertungkus lumus minggu ni ;)

syanaim berkata...

::happy bufday pn anil..semoga lebih bahagia dan di murahkan rezeki..smile always k::

tentang dhila... berkata...

hepy besday my fren anil..umur kite same la..moga anil sentiasa tiut miut..murah rezeki n cepat2 jd preggy mommy k..

muah :p

yunayuni berkata...

happy bday to u,happy bday to u,happy bday to anil,happy bday to u ;)

26 and still h.a.w.t and rocking!

have a blast beb.

Qis berkata...

Anil, happy birthday!!!! Semoga lebih ceria dan cute sentiasa!!!! murah rezeki, pjg umor, cpt dpt baby, jd isteri mithali dan gembira tetiap hari!!!

iva saionji berkata...

sis anil...hepi bday moga sentiasa dirahmatiNya..moga pjg usia..usia sendiri..usia perkahwinan...cepat2 jadi pregnancy mom....muuahhh

xeea berkata...

hepi 26th!!!!
a year older, a year sexier!

semoga heppi berganda2.
:)

eza2odette berkata...

hahaha happy bufday anel!

last year potong pulut kuning,dis year potong kek yuyu.Tahun depan potong kek bersama baby pula.wow! (^^)

hehe..papepon,semuga bahagia slalu.
muahhhhhh

Nariko berkata...

happy bday dearie.. late baby rupanya awak ni ye. keep on writing good stuff ;)

littlephia berkata...

Anil, Happy Birthday!!!!

**sorry lambat wish, daku kesibukan.. hukhukhuk

Suka Bebel berkata...

selamat hari lahir, moga panjang umur dan murah rezeki. :)


p/s: aku bertunang masa birthday last year.

p/s/s: birthday tahun ni, aku dibuang kerja tiga hari selepas birthday. :)

Mila berkata...

Sengil chuka hamnida
Sengil chuka hamnida
Saranghae Anil Ezatul
Sengil chuka hamnida

fikaryna79 berkata...

hepi besday anil..moga bahagia sll dkt dgn anil n hubby..

ungu violet berkata...

happy birthday anil!!!
semoga bertambah umur dan murah rezeki dan cepat jadi ibu :D

Fathiyah berkata...

happy belated bday anil =)
dah lama baca blog awak,tapi tak pernah tglkan jejak.awak lahir sehari lps kte =) hehe.blh tak nak link blog awak?

weDa berkata...

happy belated birthday anil! :D may you have a prosperous year ahead!

hidden.wing berkata...

selamat ulangtahun anil :D

p/s : busy nye besday girl......congrats utk kwn kamu juge..hehehe!

Sha Pattinson berkata...

happy birthday anil dimurahkan rezeki , sihat tubuh badan.. sentiasa di berkati dan dilindungi ..semuanya selamat okay ..takde party2 ke hehehehe cake tu cake awak yer sangat cantik wahh jadi wedding planner ker kamo hehehehe ..nanti bole la plan my wedding hiksss xoxo
selamat semuanya ok

Sabby berkata...

wah alhamdulillah anil dah 26..mashaAllah u look very young..congrats dear..

anil lutaze berkata...

TERIMA KASIH DIATAS SEMUA UCAPAN DIATAS...SAYA SANGAT2 MENGHARGAINYA..YUPE I'M GETTING OLDER...TP HATI TETAP MUDA..INSYALLAH...HEHE...

SEMOGA ANDA SEMUA DIRAHMATI...

muahhhh!!

wardah berkata...

happy belated birthday anil!!

lama tak jenguk blog..rindu sgt..

*wardah*