Isnin, 4 Mei 2009

................................

Tiada kumen dibalas, juga tiada kumen dilemparkan terhadap teman-teman yang lain.dan yang utama tiada entri baru buat masa ini. Sesungguhnya, aku kini tiada mood untuk apa saja... Keadaan stress melanda diri .. (terjangkit shadeq mungkin) ..kad masih tak siap-siap...badan kepenatan, persiapan pun suam-suam kuku.. Yang hanya kuat bekerja dan berkerja sahaja adalah otak.. Yang dia tahu hanya berfikir dan menjana apa sahaja tanpa sedar si badan tidak boleh menerima lagi.. Fikir tanpa tindakan

**Buat masa ini aku benci wedding ticker

18 ulasan:

nurul aziyana berkata...

same la kiter anil..huhuh badan sngt penat..:(

niki berkata...

sabar.....{hugs} everything will fall into place! donch worry!

Nariko berkata...

babe.. don't give up k.. there's always a path to solution, even it could be so narrow
be strong yea?

Putri Ramlan berkata...

kita sama la babe. i tak lah penat mana. tp stress. hmph.

sHa berkata...

anil, agaknye penyakit stress tgh menular skang kan?
sabarla dear.
kalo tak larat, wat je sket2
jgn paksa diri.
:)

p.h.i.A berkata...

taktau stress ape yg dihidapi... ape pun BERSABAR k... xo

Ija1202 berkata...

Anil..byk kan bersabar & tenangkan fikiran..jgn stress sgt tau!!

dialicious berkata...

Its ok..all ur efforts now will put into place soon..u will see the results dun worry.jgn stress sgt babe!

Luv like this.... berkata...

Anil...kamu nmpk sungguh stress!

take a deep breathe dear

nanonano berkata...

...... <--konon2 mls komen gak, penat, boley? :p

AmyMizzunderstood berkata...

harap tabah cik anil...gn stress sgt..dan yang paling penting..benda mudah jgn kita bebankan..i selalu pegang benda tu..tapi kdg2 stress gak!agaggaa

Dayu berkata...

ye..badan sgt penat
otak pun mcm dah tepu
rasa mcm dah tak larat nak pikir pape lagi..rasa nak lantak kan je
tapi tak kan sampai hati kan

*cepat lah selesai
boleh rileks kan kepala otak ni

[ Hanie ] berkata...

saya pula...suka tengok ticker kamu :D

NURUL berkata...

anil...kena byk bersabar yerr jgn stresss sgt

anil lutaze berkata...

~aziyana--skrg otak saya plak penat

~niki--temkiuk for the hugs...iuhh really need that... hik

~nariko--sdg strong ni...chaiyok2 utk saya..

~pu3--mari berkongsi stress

~sha--x leh tak paksa..tkot x smpt..

~amy--yer btol--stress saya ni rumit...

~ija--insyallah...sdg cuba

~diah--hrp2 results tu ok lah gamaknya

~farah--bkn nnmpk...mmgpon..tp dah ok ckit ni...

~nana---awak ni kelaka lah...xpe..itu consider kumen...haha

~amy--tp x mudah sbnrnye...tu yg jd beban tuu...ok..saya ikot nasihat cik amy

~dayu--ya rite...mmg sbnrnya nk je abes cpt...x kosa dah nk pkir byk2

~hanie--kmu mmg tau...cubit kmuu

~nurul-- saya sdg cuba bersbr..uhuk...kalau tak ada mangsa kena tempik ni kang...haha

metheunderneath berkata...

benci benci wedding ticker juge..rs nk delete je..tp masa tu ttp bejalan kn..tabah ok..penat tu sume mesti berbaloi nnt..senyum k anil..

hazlynda kushairi berkata...

sabars kakaks
rilex. breath in ang out.
gwe lg stress.
a week to go before aku kuor dr kompeni tanpa mencari pekerjaan baru
urggghhhh~
sunggoh stress!

farhanna berkata...

warghhh anil.. bz sgt.. patut lame x update.. anil kamuinjgn lupe jemput sy..