Isnin, 25 Mei 2009

Sudah bermula






Kad boleh dikatakan siap. Agihan sudah mula berlangsung, alamat sudah mula diminta, jadi perlukah aku ingatkan anda semua.. sigh* .... hik.. Rakan-rakan.. jika sudi hadir ke majlis sedehana saya..silalah tinggalkan alamat anda.. Insyallah saya akan mengirimnya.

Maaflah kalau kad tidak seberapa, tidak molek seperti kad-kad cantik yang sedia ada. Yang ada hanyalah kad buatan sendiri yang ikhlas datang dari hati..

Sila..sila...

33 ulasan:

ainulfadz berkata...

nice kad..

metheunderneath berkata...

anil..kad cantek sgt..awk pasti gembira kan tgk hasil kerja sdiri.. :)

[ Hanie ] berkata...

anil, cantik kad kamu :D Buat sendiri yer? Cayalah!
kalau saya juga ingin menjemput mu, adakah kamu akan dtg? Majlis kita sama hari :D

yutat berkata...

ni alamat aku..

Muhammad Syazwan Mohd Sani
410, Blok 10, Syeksyen 7,
40000 Shah Alam Selangor

kakchik berkata...

Anil...cantik kad, tentunya rasa puas buat kad sendiri..straight from ur heart to others..more beautiful...nak satu..hik!

dhila berkata...

anil...cantek kad awk. saya dijemput ker? nak dtgla wedding kamu. dhila...1-2-2, menara jentayu, jalan au3/56, ampang ulu klang,54200 kuala lumpur.

Amy-Wan berkata...

ehem ehem..mau jugak kad cantek itu! anil dah ade address amy kn? *wink*

NURUL berkata...

anil...leh saya pergi wed kamu?

AmyMizzunderstood berkata...

wuuu...tanteknya kad..ala2 the knot dah nih!cayok2!

Ija1202 berkata...

jika sudi jemput la sy sama..hehee

ija
no. 70 block B,
Jalan Sayang,
Taman Rasa Sayang,
Batu 9 Cheras
43200 Kajang, Selangor

Nariko berkata...

hey, that's pretty neat... sentuhan pengantin sendiri, sgt mahal tau.. :) selamat mengedarkan kad..

susudalambotol berkata...

time ni mesti kepala cam nak pecah sebab nak igt nama semua kawan-kawan. takut tertinggal kan? walaupun dah ada guest list, tp rasa macam ada je yg tertinggal :D

Fifi Amkhaiz berkata...

yeyyyy dah siap akhirnya!!! so bila nak pass satu utk kami? ;p~

ungu violet berkata...

card buatan sendiri yang marvellousssss!!!!!

nurul aziyana berkata...

wah cantiks..kamu pun gigih jugak yer anil DIY kad..nak satu..even xdpt pegi tp nk jugak..*stail xmalu*nurul aziyana kamaruddin
jke, politeknik sultan hj ahmad shah
25350, kuantan

kiranajoe berkata...

chantekkk...hmm,patut pun tak siap2...kome buat sendiri rupanya..syabas!pasti jadi kenangan terindah yg kekal kejap dalam ingatan sampai bila2.. :)

anil lutaze berkata...

~ainul--thanks

~wardah--gembiralah tp de mcm2 perasaan..

~hanie--hahahaha...celah bedah mne saya nk dtg..cubit kang

~yutat--temkiu nantikan kad..

~kak sha--errr...haruslah bg kak sha...

~dhila--pucuk dicita ulam mndtg...dhila kalau x de apa2 dtg tau..aritu x trcapai hasrat nk jumpe dhila...sedey...x dpt nk kuar ofiss..

~amy--udah ada...yay!

~nurul--mstilah..saya jmpot semua org..nurul tgglkan lah alamat nurul..

~amy--the knot gempaq..sayanye biasa je..

anil lutaze berkata...

~ija--thanks sudi bg alamat..ija wajib dtg tau! ;D

~nariko--Thanks dear..**kad awak lg maha cnthek..

~hidd--yupe btol...ahaha..penin kepala skang ni..masa dah x ckop plak tu..

~hafifi--nnti kite brjumpe...shoottt...skang turn aku lak er...aiyak!

~farah--x delah...byk karenah card tu...

~aziyana--saya haros hantar...saya pon muke x malu dpt kad awak..

~kak ct--awat kekal kejap?..hahah

Shikin Hambali berkata...

oh my thats so cute!!!

littlephia berkata...

anil.. mau kad kamu. nti takut sesat! ahaks *saje je. btw, kad kamu santeknye.. mcm pengantin die jg. :)

jie berkata...

wah, hebatnyer!!akhirnya siap..ngeh2..
suke2+sgt sonok melihat hasil kamu ((maksud aku dari skrin komputer))..ha, sgera...bak meh ye

achmal berkata...

hehe berjaya juga cik anil menyiapkan kad kawen tu ye.
sgt sweet la kad kamu simple je :)

saye punye kad ade ke? ihik~

Dayu berkata...

anil
kad hasil tgn pengantin snediri
lagi best lah dr kad yg ready made

nak satu
tp rasanya tak dpt hadir
majlis bertandang kita esoknya

majlis en DD bile??
insya allah boleh ke sana

*will sms/email my add k

fukusilly berkata...

hahaha ni alamat saye e3512e segambut masjid,51200 kl...wakakakka anta cepat...skali antakan susus anlene...tok tulang reput..hahahha

anil lutaze berkata...

~cikin--nanti saya bg satu k..

~amy--yolah tu sesat..nnti saya tnye mak saya dulu..cmne nk bg..tkot mak menjempot ke rumah awak kt kg..

~jiji--haha..cm tau2 je ade tugasan...

~mal--haruslah ada...

~dayu--majlis incik dd 27hb...nnti saya bg wedding card die k..

~farah--ceh...blom bg kerja lg dah sakit2 tulg..artu siket je repotnye..

hidden.wing berkata...

anil, sweet sangat your card!
lain dr yg lain, slalunye using satin/organza ribbon je kan!
syabasss!! hehehe

anil lutaze berkata...

~WLT--kakak saya yg cdgkan pakai reben kertas..tp mahal ya ampon..satu gulung RM12 puas carik2..ada yg plg murah dpt beli RM7.50..saya pakai 10 gulung...hampeh tol...hahaha..

sweet cravings berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
sHa berkata...

kad buatan tangan?
anel, kamu mmg superwomannn!
:)

bayu berkata...

bebeh...kamu nyer wedding tu bape aribln ek...kalo berkebetulan ngan time daku kt sana...bley memunculkn diri hadiri wedding kamu..

anil berkata...

~myra--akan dikirimin..dtg tau..satu melaka je...cubit kalau x dtg...hik

~sha--kamu pon!

~bayu--20hb--bayukamu haros dtg taw!!!

bayu berkata...

hokep bebeh...insyaAllah..k..dis is my add..
Lot Pt 719, Kg. Telaga Nibong,Tanjung Chat, 15400 Kota Bharu, Kelantan..

esca berkata...

wahh cantik betul la...sangat rajinn buat sendiri... berpa keping ni semua