Selasa, 12 Mei 2009

Tolong putar masa boleh??

Ouh...aku sangat kesibukan...tidak sempat nak mengemaskini blog ini..Aduhai sedih...mahu berkongsi pelbagai idea..Tapi idea sudah tidak begitu relevan dikala ini...

Yang pasti aku sibuk dalam seminggu ini dengan aktiviti tersebut

1-Majlis my bff (2 kali hari minggu) -Kluang& Penang..ahak (akan dimuat turun sedikit prebiu)
2. Kad Kahwin DIY (80% kesibukan dimonopoli oleh ini)--ibu turut membantu.. sayang ibu!
3. Pulang ke kampung di Melaka- selesaikan borang nikah dan tok imam.
4. Berulang-alik sebanyak 4 kali ke Nilai 3 kerana kain untuk kanak-kanak asyik tidak cukup
5. Ke Kamdar, Nagoya, Jakel, Semua House mengurus dan membeli kain kayan untuk sanak saudara serta langsir untuk bilik pengantin.
6. Bertemu dan berpisah dengan pengusaha kanopi dan lawatan tapak.
7. Sesi temujanji dan tandatangan kontrak rumah.. (Puas hati tahap maksimas)
8. Serbei hotel dan penginapan untuk para tetamu yang memerlukan.
9. Fitting baju resepsi---YAY!!! SUDAH SIAP!!! ~puas hati keseluruhannya~
10. Sesi mesyuarat bersama Pak ENgku--bertembung mesyuarat dengan Diana Rafar &ZAmarul--lantaklah!! aku pun nak kahwin juga..

Aku sangat penat dan seperti mahu cuti seminggu untuk tebus segala lelah...

Yang pasti masa tidak cukup untuk segalanya... AKU CAPEK!

~cuba kira berapa buah negeri aku berada dalam beberapa ketika ini? toink2**

***Hari ini ambil kunci rumah...suka!!!

19 ulasan:

[ Hanie ] berkata...

rilek2....kite amat memahami situasi anda Anil. Rasa macam nak cuti sampai hari majlis...tp apakan daya, cuti harus di simpan utk masa depan contohnya di waktu kahwen, dan waktu raya nnt. Raya nanti sudah bertambah keluarga, harus di beri perhatian juga :D

ngeee. Apekah dah pikir pasal raya...padahal majlis kawen yg dihujung tanduk ni lebih penting..huahuhauhua. Sabor je lah.

arediks92 berkata...

wah best dah ada umah tangga nih...
u stay mana anil ...adakah di taman desa? :)

Amy-Wan berkata...

best nye...dah nak amek kunci rumah..hohoho~~ best of luck...

bz juga!!! mmg nak kawen ni...bz memanjang je..x sempat lagi nak memanjakan diri..ayoo~~

AmyMizzunderstood berkata...

SAYA PUTAR KIRANNN!!hehe besh nya anil...dah prepared everything!!sokaaa!!

nanonano berkata...

bace entry ni pun dah capek !
haishh..
tp sedikit lega + puas hati sbb byk dah settle, yeay !
gud job anil ! hihi

p.h.i.A berkata...

huhuhu... membaca pun udah capek.. ini kan pula yg tuan badan.. apepun, perkare2 ni sume memori tau! ade benda nak diceritakan esok2..... ;P

Shikin Hambali berkata...

sikit lagi beb!

hhehehe
10. Sesi mesyuarat bersama Pak ENgku--bertembung mesyuarat dengan Diana Rafar &ZAmarul--lantaklah!! aku pun nak kahwin juga..

wahahahha hell yeah to u woman!

nurul aziyana berkata...

waa guna khidmat pak engku ker??erm zamarul+diana kwen 16ni kan guna pak engku jugk..aperpun dh bnyk setel tuh, lega la kan..mesti meletop lah

Dayu berkata...

anil...dayu baca pun penat
anil yang buat smua tu..
harus lagi rasa penat yg amat
bakal2 pengantin yg tinggal 2,3 minggu mmg capek lah

wahhh, sudah bleh amik kunci
kami 2hb baru bleh amik
jawab lah nanti penat camne lepas kawin nanti..time tu baru nak cuci umah bagai...

Shasha Athira berkata...

smg smuanya berjalan lancar nanti ya. amin

Fifi Amkhaiz berkata...

yeyyy seronoksnyaa kamu da dpt kunci umahh shanell... nanti jgn lupa buat house warming k!
anyways, rileksss okay sayam... remember what u told me, don't stress stress one!
nanti free kita jumpa2an okay... btw, bile nak datang umah amik 'barang' ko tuh? :D

farhanna berkata...

anil dok rmh area mne?

achmal berkata...

chaiyoook anil!
aku bace pun naik penat lgkan diri yang merase ni..
haih hope sume berjalan lancar nihhh
da amik kunci rumah? woahhh nati prebiu sket umah baru yek hehe~

Nariko berkata...

alright! way to go babe. make sure nnt get some time for yourself. Just breathe and take it all in...
It's the last days of your single life!

Reena berkata...

Anil, go go...perkara-perkara ini yg kita akan ingat nnt..jgn stress2 sgt tau..

p.s: Bestnya dah dapat kunci, mesti x sabar kan.

jijie berkata...

syian anell..tapi sntiasa betenaga, ape rahsia mu?

huuhu (*-*)

susudalambotol berkata...

seronoknya dah ada rumahhhh!

hidden.wing berkata...

so finally u and bakal hubby stay mane dear..?

sHa berkata...

mcm da ade semangat balek neh, anelku.
good2.

pssst.
tunjuk aa sket prebiu kad buatan tgn tu.
mau lihatt! :p