Jumaat, 15 Mei 2009

My put's wed

Seperti yang dijanjikan, ini sebahagian dari majlis perkahwinan bff saya. Majlis beliau sangat manis dan cantik. Tema adalah Dusky Pink. Bergumbiralah menatap..tapi ini hanyalah prebiu sahaja. Kena lah tunggu tuan punya badan memuat turun gambar rasmi beliau yang lebih meletop nanti.



Sangatlah manis di malam pernikahan.


Alhamdulillah..dengan rasmi menjadi Mrs Amkhaiz



Hafifi ala2 cuaklah konon nak bersanding


Flower girl yang chumel belaka


Santek! Menawan! Pelamin melets


Suka kek itu...hik...kami tahu sejarah kek ini.



Majlis bertandang yang sangat lah suwit..



Sayang beliau


Persalinan indah buatan Bandong



Dengan secara rasminya saya mengisytiharkan Mr and Mrs Amkhaiz

24 ulasan:

Dayu berkata...

pelamin dia sangat lah buat kita ngigau2..mesti teringin2
tp... *sudah jgn dikenang*
both majlis seronok je tgk
putih suci murni je...

Nariko berkata...

gorgeous.. gambar dari kamera u ke? boleh tahan gak eh.. hehe..

yes, cantik nye fifi's hairband.. and yes.. i'm not the only one yg thinking pelik2.

hehe

farhanna berkata...

pelamin dia cntik!!!! kt melaka mne nk dpt cmtu.. waaaa

farhanna berkata...

pelamin dia cntik!!!! kt melaka mne nk dpt cmtu.. waaaa

Shasha Athira berkata...

awak.... kawan awk punya pelamin and all her stuff utk wedding gia sgt sweet. Manis je. And yeah, i am so in love with her hair. Ada ikan white ribbon kat blakang.

sweet cravings berkata...

anil... i absolutely love ur bff's pelamin.....!! sangat gorgeous! mahu begitu juga! haha.

suke la!:)

hidden.wing berkata...

everything about her wedding is G.O.R.G.E.O.U.S

congrats to your fifi!

NURUL berkata...

wah...cantiknyer pelamin dia. serius laa anil. warna tema yg soft. skrg rami pengantin memilih warna begitu. sgt sweet :)

achmal berkata...

memang betul la kate dayu. leh ngigau nak dpt pelamin mcm tu..
huhu sangat sweet lah wedding dia.
dr pelamin baju semua2 lah

isk.... nak jugakkkk hahaha

littlephia berkata...

mau semuanya begitu!!!!! huhuhu

Tanpa Nama berkata...

sangat suka kan pelamin dia ...deco by whom??

Reena berkata...

Cantiknya pelamin fifi. n suka tgk flower girl dia..comel.

Farul Azri berkata...

anil nih ada satu gamba ko.. hehehe ----> http://click-syndicate.com/theblog

fizz berkata...

pelamin die sgt bole wat tak tdo mlm. sape yg buatkan eh?

dialicious berkata...

i love her hair&ur baju striped itu chumel skali!

Shikin Hambali berkata...

alahai sangat la sweet plsss. simple but looks damn good! arrghh best nyeee!!!

Fifi Amkhaiz berkata...

oh dear sayam, it’s flattering. thks so very much for made it, both sides pulak tu. i’m so touched, shanel... anyways, daku pun tak sabar menanti pics dr encik photographer tersebut. tapi kan, dorang pun tak dpt mengatasi ko amik pics kat penang tu lah babe. i soooo love the bottom pic. it’s so, u & me! hihihiiii… ;p
i heart u so muchhh!!!

anil lutaze berkata...

~Dayu--hak..itulah dia..

~nariko--kamera tu dah oldskool lah dear..chinese yg dandan die 4 majlis brtandang tu..hik..haroslah kan

~farhanna--sayang..kt melaka x de pelamin itu..kalau nak kena buat baru..dan kena sediakan harganya lah juga..toink*

~shasha--mne ade ikan kt ribbon die.. hik ;P~

~myra--boleh mao..tp mcm saya kate kt fahanna..kt melaka x de..buat baru boleh

~WLT--mmg gorgeous!

~nurul--selamat dan x berisiko..mmg suwit

~mal--haha...nak jgk..kt kluang tu..ko leh gi butik yg fy langgani khidmatnya itu..untung ko sbb di kluang.

anil lutaze berkata...

~amy--hak..sila2

~tanpa nama--deco by butik d kluang..saya x tanya plak kt puan hafifi..

~reena--semuanya...

~abg farul--ouh temkiuk

~fizz--jgn x tdo..awak nk kawen--by butik di kluang.

~diah--bju stripe tu mak saya punya...hak

~cikin--awak boleh berangan dr skrg utk ur wed akan dtg..hehe

~hafifi--gile ke ape diorg x dpt mengatasi pic aku...cit..kamera aku tu dh veteran..x de mknenye...ape2 pun heart u too...x sbr nk lihat pic cnthekmu...

Shikin Hambali berkata...

berangan starts NOW!!!

ala² bride wars gitu...

i;ieta berkata...

shantekla puteh..huhu!~

ungu violet berkata...

aaahhh, semua cantikkk!!!!

fukusilly berkata...

sudah ketemu plamin santek begitu d mlake?
heheheh yg pntg kak fy mmg grgous!!!!

esca berkata...

cantiknya pelamin diaa... sangat jeles lagiii... simple but nice..