Selasa, 8 Disember 2009

Shadeq kahwin yay!!

Akhirnya bff shadeq selamat berkahwin dengan lelaki pilihan beliau....Alhamdulillah...Perhubungan yang agak tak lama, terus ikat dan kahwin...Mudah..tak perlu lama2 bercinta...haha...jodoh sesunguhnya di tangan-Nya... kelas ko shadeq

Dan kami bertiga (aku, shadeq, hafifi) alhamdulillah tak pernah ketinggalan majlis pernikahan sesama kami..Walau berbagai rakan datang dan pergi..Kami tetap bersama selama berbelas tahun.. Itu ikatan kami..




dan melihat Shadeq telah selamat bergelar isteri, automatik selamat datang ke anggota kelab isteri-isteri mithali...hahaa...kami doakan kau bunting pelamin...Yeehaa....

Majlis persandingan shadeq dimeriahkan dengan perarakan beberapa anggota TUDM siap ada yang tukang peniup tu dan -pemain pancaragam. Kelas lagi kau Nok...yelah..sebab suami beliau adalah kapten TUDM. Berarak di bawak pedang sebelum bersanding..tapi aku ketinggalan..Setelah pulang rumahku akibat mendekorasi agak lewat (rumahku belakang rumah shadeq saja)...aku tertinggal keretapi dan lari terkedek2 bila terdengar kompang bertalu2..adoi..sesampainya di rumah shadeq...mereka sudah lalu bawah pedang lah...ceh...pasrah!


Suami dapat capture moment ini saja


Abaikan aku yang tak berapa sempuras ni


Hanna datang dari Terengganu



ibu (paling kiri) dan makcik2 shadeq



Anggota terakher selamat kini bergelar isteri


Besties


Bahahaha...hafifi pedajal rambut palsu Shadeq


Besties, Black sheeps, Sayams




-----------------------------------------------------------------


Gambar rasmi hasil tembakan Aie dari
Mohd Razali Photography
(FULLY RECOMMANDED)

















Shadeq..selamat pengantin baru...Aku doakan kau berbahagia..Jangan garang2 dengan suami okeh...Hehehe...

Dan esok entri yang dinanti2 mungkin..iaitu majlis resepsi Phia..

Selamat pengantin baru juga diucapkan kepada naddy nad, Wahida, Siti Jamilah dan Sya Cinta.

20 ulasan:

UnGu VioLet berkata...

comeynye pengantin tue..
sweet sgt..

Shikin Hambali berkata...

omg bestnye gamba kat padang ada percikan air tu!!!!!

ungu violet berkata...

saya selalu berangan kawin bawah pedang. best!!

cantiknya pengantin...awak punnn..
bb tu selalu je sama color ngan baju tuannye eyyy?!!!

NURUL berkata...

ada entri utk phia ke? tak dpt pi majlis kwin dia sbb tgh berpantang. alahai....

achmal berkata...

bahahaha tak thn aku tgk gambo hang mcm diva si fifi bergaya ngan wig shadeq tuh~

sitijamilahazmi berkata...

waduh waduh.shantekkkk gile gambo2 ituu anil!congrats shadeq! =)
anil, i sooo love ur pink bb ituuu!

Sha Pattinson berkata...

congrats to your friend ..sangat comel ...suka tengok gambar2nye jhabis tgk video ur friend kat FB ..saya jadi gundah gulana ..sangat sempurna wedding yang di tembak ..credit pada si tukang gambar ..!!! BB suami isteri tue comel hiksss ...

hazlynda kushairi berkata...

weeeehhhh.....!!!
sangat best jalan bawah pedang.
bukan senang nak dpt gitu.
kene yg berpangkat kan kan kan?
sbb aku pernah tgk sekali je.
uncle aku kawen bertahun2 yg lalu.
bestnyeeee!!!!
congrats to her ek (=

Fathiyah berkata...

3 sekawan =) cun!
mgu depan kwn kte pun kawen bwh pedang.harus dtg awal.hehe

Putri Ramlan berkata...

pergh! bestnya gambar potraiture kawin kawan awak tu! :D

anyway, i'll get one bb real soon. hehe.

anddd again, i sangat admire dgn pilihan baju kurung u lah! sila bgtau tempah dimana yah! :D

Riena berkata...

benyaaa tgk gmbr kawinn..x sabar rasanyaaaa...eeeeeeee

Qis berkata...

lovely wedding, lovely bride, lovely besties...

sempuras tu ape anil? :P hehe

atiQah adNan berkata...

comelnyee...
semua comelll...
heehh... semua da kawen dah lepas ni qah pulak... nanti datang tauuu..

honeysour's blog berkata...

rasenye anil nye bff semua kawen tahun ni kan...
ai pakat pe korang ni..hehehe...
pastu lumba sape pregy dulu..hehehe...
bestnye dapat buddies yang setia dan kekal bertahun2 lamanye...
congrats for syadeq....

BuTtErFlyInFraMe berkata...

ramai kawan2 rapat yg kawin this year ye...

ohh please...cepat2 buat entri majlis phia!! :)

misha.w berkata...

thanks shanel.. thanks to both of u, shanel & zam. bersusah payah men-santekkan main table saye drpd corrupt kpd santek sekali (walopon lps bertekak nganmakngah saye) hehehe..

tp paling terharu awk & fyfy ade time nikah saye. smpi sanggup amik cuti sbb nak attend nikah saye. serious rase touching gile.

syg kamu berdua smpi bila2! mwahx!! :*

anil lutaze berkata...

~ungu violet--hak..die manes

~cikin--tu bunga lah syg..

~farah--saya berangan kawen bwh pisau..hehe..leh x ...

haha...kebetuln je same kaler ngn bb tu...

~nurul--x pe phm..org pantang mne leh kuar rumah..haip!

~mal--hahaha...hang lah si penangkap gambonyee

~siti jamilah--tahniah to u too!! sorry cant make it..brtmbong dgn shadeq ni lah..sila cubit die..hehe

~sha--ouh si penembak mmg gempaq okeh!!suami isteri tu plak mmg gedikss\

~bet--aah..laki die kapten tudm

~fathiyah--yupe2 nnti awak menyesal..hehe

~pu3...cpt join d bb club...hehe..

baju tmpah kt dzul spt biasa...

anil lutaze berkata...

~riena..kan..kan..saya pon mcm nk kwen lg skalik..hehehe

~qis-- x sempuras tu mcm selekeh...haahahaha

~qah---of coz my dearr...kalau awak jemput...**hik maluu..

~ana--aah..tp byk je lg x settle...hak...mslh skrg ni semua x preggy2 lg..peliks tol!

~alena--pastu awak kan...hehehe

~shadeq--kita kan bff...muah too!!

Shikin Hambali berkata...

hahah i sengal

Unknown berkata...

網頁設計 網路行銷 關鍵字廣告 關鍵字行銷 餐飲設備 製冰機 洗碗機 咖啡機 冷凍冷藏冰箱 蒸烤箱 關島婚禮 巴里島機票 彈簧床 床墊 獨立筒床墊 乳膠床墊 床墊工廠 產後護理之家 月子中心 坐月子中心 坐月子 月子餐 銀行貸款 信用貸款 個人信貸 房屋貸款 房屋轉增貸 房貸二胎 房屋二胎 銀行二胎 土地貸款 農地貸款 情趣用品 情趣用品 腳臭 長灘島 長灘島旅遊 ssd固態硬碟 外接式硬碟 記憶體 SD記憶卡 隨身碟 SD記憶卡 婚禮顧問 婚禮顧問 水晶 花蓮民宿 血糖機 血壓計 洗鼻器 熱敷墊 體脂計 化痰機 氧氣製造機 氣墊床 電動病床 ソリッドステートドライブ USB フラッシュドライブ SD シリーズ