Isnin, 28 Disember 2009

Sesi penutup 2009

Sabtu lepas merupakan sesi terakhir atau penutup kepada edisi perkahwinan yang harus dihadiri sepanjang cuti sekolah...yay!!!

Majlis perkahwinan haruslah Nat Azmi atau Natasya sebagai penutup 2009..

Majlis sangat santai dan moden serta indah....Beliau sangat cnthekkkkkk!!!!

Tapi sebab kini kurang berperasaan untuk menulis panjang lebar sperti zaman dahulu kala... Maka sila nikmati hidangan gambar-gambar dibawah...


Comey kan mereka....


Kami 3 pasangan je yang ada di meja tersebut...(yang dikenali)...hehe


Diah terpaksa ke majlis lain..dasyat jadi Diah...runaway guest...hehe
maka kami saja yang gedik tembak gambar di depan pelamin



Ok...kini menjadi pose wajibb... ;D


kiut sebab amy tak mahu berpaling daripada mentap wajah atim gitu...haha


Tak lengkapp... Diah...where r u?? (pura2 tanya)


Saya panjat pentas pelamin untuk menembak ini...tak malu


Suka lilin itu...(aku memang kaki lilin)
ouh...maaf bukan kaki kepada lilin..


Tasya dan 'Alex yong' sangat lawa okehhhhhh


Beliau dimekap oleh Lova..memang ya amponnnn...halus dan cantik sangat...untung sabby dan alena


Amboi...posing ya bang..


comey..


Feeling pink dan hijau lah kan...tapi hijau saya lainn


Tak tahu mahu kemana...kami menunggu Diah di A&W


Lantas bergosipan di Papa Rich


Tak sedar jam menjengah 1 setengah sudah


Last kopek by charlie's angel


Abang-abang macho...bahahaha


Malam ini ada date dengan Diah...Amy tidak dapat turut serta sebab beliau adalah bakal pengantin yang berjaya dan komited...hehehe...

Nampaknya Diah ada double date....

15 ulasan:

anN berkata...

hye! plz vote me kat

http://shawlsayucinta.blogspot.com/search/label/contest

no.3 ANNURAIN tq!

Sha Pattinson berkata...

wahh sangat mcm charlies angle .. kawin sape ekkk?? hurmm kek sangatlah lawa..tha bakal pengantin dan bekas pengantin comel2 belaka ..

RS berkata...

Hi Anil..

Bloghopped and happen to come across this entry of yours..

Your friend Nat wedding dia ni buat kat PJ Hilton eh.. Sorry, I nak tanye ni, I hope you/Nat don't mind.. sbb I will be having my reception there as well.. What do u honestly think of the interior condition of the ballroom as a guest? I mmg sedia maklum mase I jumpa wedding coordinator I, carpet dia mmg tak dapat ditolong, sbb lusuh.. Tapi dari picture ni the ballroom doesnt look that bright and nampak kelam je.. Is it because of the ballroom lighting/chandelier atau ni sbb camera lighting?

I sangat risau.. :( Sorry for the 1001 questions hehe. Hope you can gv ur frank opinion yea..

atiQah adNan berkata...

seronoknye majlis sangat lawa...pelaminn woo cantik..
i jelesss.. i nak jugaa.. haha

Qis berkata...

hidangan gambar2 yg menyelerakan, sedap dan mengenyangkan... ahakzx :D

AmyMizzunderstood berkata...

yeayyy anil dah upload..pic..so amy nk grab 3-4 pic kat sini boleh kah?this is not plagiarism..tapi kita dah deal entry kita bertiga harus sama untuk kali ini..wakaka

dialicious berkata...

yeayyyy!!!boleh copypaste sajaaaa...sbb perasaan kite dan activity sama kan..hahahaha
tq sudi lepak &for the beautiful pics(tho i looked pregger!)..

RS-i think the light was dim when we shot the pics..overall the hall is just nice...very small&rilex..that hall can accomodate 300pax jer.mayb urs is a bigger one so its diff i guess.

nah anil..diah lak jwbkan..haha mcm PR anil lak..manager?heheh

[ Hanie ] berkata...

hohoho, suke tgk you all ni. semua comel2 belaka ;)

BuTtErFlyInFraMe berkata...

amboi seperti sudah kenal bertahun! hubby2 pun cam sporting..hehe

Riena berkata...

bestnya kamu samua dpt berjumpa..cantik2 belaka yaa...
pengantin pon cantik jugaa

littlephia berkata...

one mo to go dalam pics tu.

hahahaha, amy lepas tu baru leh gossip lebeh2 lagi. minta tips kat anil+diah. opppsssss!!!

;)

farah fatihah berkata...

wahhhhh!!
ini mcm reunion blogger je!
semua cunnnnnn!

anil lutaze berkata...

~ann--thanks singgah

~sha--nama dia natasya..kek die mmg cnthek, bab bakal n bekas pengantin yg x tahan tu...hahaha

~RS--haa...tu diah dah tulun jwbkan...hehehe

~tiqah--u nak jgk? er...majlis u pun sure lawa nnti

~qis--blurp...sendawa sudahh

~amy-bahahahaha....ku x kisah..eh..tgk email ya

~diah--yupe...we should do more often..hak...btw thanks 4 d movie last nite ya...we luv it..

n thanks jgk tulun jd pr i.. i've no idea nk jwb apa sbnrnye...hehehe

haipp..mne de awak looked pregger

~hanie--awak pon comel...pasni hanie sila join meeting ya...haha...meeting x tahan tuu...hehe

~alena--dh bbrp kali jumpe..maka amat mudah menyesuaikan diri...

~riena--kami pon dpt cnthek jgk er..hehe...malu ah

~amy---amboii..lain mcm je bunyinye...awak pon kalu ade tips terlebih tu masih blh bg kt kitorg ni..

~farah--reunion...bunyi mcm bess...

Sabby berkata...

wah dia pun guna lova jugak..but rasanya from the pics she mmg pretty girl kan..hehhe...

Putri Ramlan berkata...

i plak yg tak sabar nak kawin so dpt join blogger yg dah kawin. hehe.