Khamis, 17 Disember 2009

Nadya pula

Kahwen lagi...

Kali ni giliran Nadya.. bekas rakan sepejabat..Tapi hubungan kami masih kekal akrab kerana kami sekepala iaitu beliau memang kepohhhh habess...haha.. Bercinta bertahun-tahun, aku agak lama juga, 8-9 tahun kot...akhirnya bersatu...

Majlis diadakan di sebuah kelab di Rawang...aku punyalah terkocoh-kocoh sabtu tersebut, pagi-pagi dah bangun, uruskan berbagai perkara...semuanya kerana tidak mahu ketinggalan Nadya dan Asyraf berarak... kerana tidak tengok kad..aku melakukan kesilapan...haha....aku ingat sanding orang melayu memang selalu jam 1, ...maka kami (aku, suami, nenah, viviana, cheng) tiba jam 1.10...Keadaan macam sepoi2 bahasa sahaja.. Bila adik Nadya kata bersanding jam 2..hahaha...gelak sendiri sambil pasrah...dan sudah tentu akan bersanding lebih dari pukul 2...kadang2 rasa tuyuk dengan kepekaan diri... ada masa, terlepas sanding, ada masa tercepat lah sangat... Redha saja..
Kerana kami mahu cepat sebab ada pelbagai komitmen..maka tiada gambar bersama pengantin...Pasrah lagi..

Tak apa..yang penting kau kahwin nadya..Yay!!


Kenal kan door gift itu...hehe...


Cantik, jambangan bunga di meja sambut tetamu


kami jakun mula-mula sampai sebab tempat ni cantik


kanak2 bunga ini menadah muka untuk ditembak...hadoi


Aku pergi ke tandas...viviana menembakkan diri...dimana tempat ni , aku tak pasti...fuh


Nenah dan bingkai yang sempurna


Pelik aku mereka ni...mana tah merayap


Menu dan juadah memang sangat lazatttt!!! perut mula minta diisi...memang cun!


Pelamin pinky buat Nadya dan Asyraf



Suka flower stand ni..tak kedekut pakai bunga segar


Mahaf kerana perilaku saya..suami dah faham.. ;P~


Ada 2 pintu gerbang sebelum masuk dewan..


Pengantin sudah tiba


Cantik dan berseri2


Perfect entrance


Pinkish


Kanak2 bunga ini memang cuka habis sepanjang masa...kot tiada siapa suruh dia senyum agaknya


Nadya & asyraf dah jadi laki bini


Bersama bekas rakan sepejabat...kak dhila, ida dan cheng


:D


Penutup majlis..Haha..


Malamnya pula majlis sepupu ku...Akan dimuatkan pada entri akan datang

phewww..penat!

17 ulasan:

aNiSr 97 berkata...

ni tawen kat mane anil? ;D

Sha Pattinson berkata...

yeaaayy lawa plak ukiran-ukiran kayu tersebut ..kalau saya ada pon takkan terlepas utk di tembak haks ..the budak bunga is so cute!! tapi asal plak taknak senyum hihihihi malu kot dia ..sume tgk dia jek ..nice wedding pink color dan perasan kan skang sume pelamin dah kurang pakai bunga kan ...may b lagi praktic kan ..better tengok pada pengantin daripada pelamin hehehehe nice picture!!!

dyra berkata...

sgt cute.
husband nya sungguh sporting nak layan kaler pink.
my uppa sure akan bg arahan tembak serah diri.

Bdw anil...kat mane ni?
nak tahu sgt name tempat tuh...sgt cantek.

Owh dan juga pengantin.
baju pengantinnya idaman okay.
Kebaya labuh...
Sgt perempuan melayu terakir tau !

SUKE ;)

naddynad berkata...

betul tu sha..ukiran kayu mmg sentiasa tampak cantik....nad pn suka..:)

Anil, kwn awk nenah tu da slimm la...ckp kat dia...dia makin cunn....:)

AmyMizzunderstood berkata...

tempat tu cantik laa!kat mana ya anil??heheh wut do u mean by flowers stand tak kedekut bunga?huhuh..if tambah bunga sket here and there pasti lagi cantik betul tak?

Putri Ramlan berkata...

pelamin dia sweet! ;)

Tanpa Nama berkata...

Anil,
flower stand x cukup bunga?..hehe..cam ada makne tersirat jer. pelamin dia kalau tambah chandelier lagi,mesti lagi cantik kan!

DiNa

A'XTEQS berkata...

~anis--ni kawen kt kelab di rawang..
Duta palms resort&anglers club
Bdr country homes,rawang

~sha--aah..tpt tu kaya dgn kayu kayan srta ukiran..budak tunye muncong serius pjg giler...haha..penat kot..hurm about pelamin, maybe die sje nk simple kot..

~dyra--hehe..sbb light pink..maybe ok kot..yg pntg x over..yay!!saya dh dpt nama club tu
Duta palms resort&anglers club
Bdr country homes,rawang
Ouh..baju kebaya labuh mmg xdk akn ditelan zmn

~naddy nad--me too pon suke
Er...nenah dh slim?haha..baheklah..die msti trsipu2 malu

~Amy--tpt tu kt rawang
Ouh..saya tulis tak kedekut bunga segar..mksod saya..slalu org letak kt flower stnd tu artficial flower sbb nk pakai stand tu byk kan..lg2 dewan kan..jd die ltk cipotit2 tu pon dh kire ok.stand tu brtngkt2 plak tu...x kedekot bg saya..lain crite kalau wed berbudget bsr..begitulah..hehe

~putri--aah suwit je..simple tp brsesuaian

~dina--er awak salah baca ni..saya x de kata cmtu pon
Aah..chandeliar kalau tmbh sket mmg akan lawa lg..tp yg tu pon dh ok bg saya..

anil lutaze berkata...

Oops...A'xteqs tu adlh saya anil lutaze..maaf ya..cmno lah leh trsign in nick A'xteqs..hahaha

Atiqah berkata...

cntiknye tmpt tu..
pemilihan wrna pun cntik..
pengantin pun cun sgt..

Ole-Ole Manis berkata...

oh nadya ni kawan anil rupenya. :) Patut macam kenal jer door gift tu. :p ngade2 nak inteprem gak. hik hik hik.. ;)

Riena berkata...

pelamin dia cantik..
tapi saya suka baju awak anilll. soft sangat warnanyaa..
itu pelamin dari nurul arbee ek?
nmpk mcm design dia je tp x tau betul ke x....erhehehhehe

BuTtErFlyInFraMe berkata...

1 je nak cakap... rasa2 mcm nak pinjam kasut awk! hahahaha..

walaupun nampak dr jauh, tapi rasa mcm cantik.... :D

Nariko berkata...

eh sama cam i nyer paper bag.. ehhehe.. alena, kasut anil mmg plg kurang 4 inci. tp i mmg suke bangat koleksi kasut2 u..

Ami Schaheera berkata...

cantik gila lah ukiran2 tu.. and i suka idea doorgift tu hehe. i tau kat mana nak dapatkan beg kertas tuuu ngeeeee

anil lutaze berkata...

~atiqah--tpt tu mmg menawan...plus pengantinnya...

~ole2manis--sb tu saya kasik enterprem...hahaha

~riena--x pasti pelamin dia by siapa...ouh...baju saya hadiah harijadi dr ibu...hehe

~alena--hikhik...kalau saya boleh kasik awak pakai..saya size 5 ..x ramai dpt pjm kasut saya..mrk marah btol...hehe

~azi nariko--aah sama sejibik dgn u punye...tema pon ala2 je....kasut2 i biasa2 jek...asalkan saya nmpk tingi..saya dah suka...hehehehe

~ami--di ole-ole manis..

Nariko berkata...

puan anil.. nk ajak u ngn zam dtg rumah 1st jan ni. ada bbq potluck. sila lah dtg kalau free k. tema.. the biggest loser.. :)