Selasa, 11 Ogos 2009

Shahila's II

Hari Sabtu, hari yang aku nanti-nantikan. Dua majlis besar berlangsung. Ke majlis Shahila iaitu rakan baikku, rakan belajar, rakan rumah, rakan idea..dll.. Bertolak dari Kl ke Kedah agak pagi...



Siapa jelah yang ada pagi-pagi ni.. Menanti waktu untuk terbang...


Sampai di Lapangan terbang Alor Setar lantas menuju ke rumah beliau, perjalanan hanya setengah jam.
Dan aku tumpang gembira di atas kebahagiaan Shahila.


Seri pengantin


Yay!!! Akhirnya saya kahwin
(kakakk...aku gurau je)


Besties


Aku pun turut menyibuk pengantin berarak


Duduk cantik di pelaminan


Cantik dan berseri-seri


Pengapit dan bakal pengantin November ini. Aku tak mahu terkecuali dalam team perkahwinan mereka ini. (Tak tahu adegan apakah ni...adik-adik bawah 18tahun...sila klik butang pangkah diatas)



Elleh...ambil berkat lah tuuuh!!! hehehe


Kami tak perlu ambil berkat
(last kopek sebelum bergegas pulang ke KL)

Ah!!Aku bahagia bila seorang demi seorang kawanku menamatkan zaman bujang. Kadang-kadang rasa tak percaya. .Beberapa tahun lepas kami bergolek telentang di ruang tamu rumah menyiapkan artwork yang melambak. Kemudian bersosial di bandar Shah Alam yang busan itu...Ah!! Semua itu kenangan..sekarang masing-masing sudah punya kehidupan sendiri. Yang nyata..... bila salah seorang dari kita mengatakan 'Bangsar esok...harus tiada alasan..'...hehehehe

11 ulasan:

shail2chouhan berkata...

really an interesting blog especially the snaps

ami schaheera berkata...

cantik2! suka baju and veil lace sang pengantin :D

[ Hanie ] berkata...

haha so comel la pakai mask :P

NURUL berkata...

anil kamu study di mana dulu yeah? oooh kwn time study bukan? sgt sweet. rindu kenangan lama tp terima hakikat masa cepat berubah dan sudah berkahwin :)

littlephia berkata...

amboi3x... sakan pegi wedding sana sini yeh.. yelah ms cepat berlalu, memasing dh bina hidup berkeluarga sendiri. kan?

nurul aziyana berkata...

rajin btul la anil pegi kenduri kawen kawan2 ek..bagus btul..tp tu la kan, kalo diorg dtg kawen kiter, kiter mesti balas bertandang balik kawen diorg

::zAsyikein:: berkata...

dr dulu dmpai skang anil ttp sama..senyum memanjang...eheheh heppy2!..

Sha Pattinson berkata...

kawan2 I ketika study semuanya suda kawin ...so takde chan ..wahh jauh tue kedah ..mask?? harus pakai .. best tgk org kawin kan ..??

Putri Ramlan berkata...

eee.. bestnya jadi awak ni kan.. rajin pegi wedding.. tetiba kita tersemangat wajar nak buat camtu gak.. :D

astalavista berkata...

comel...dan cantik..boleh ke saya jadi cantik juga di hari persandingan...

anil lutaze berkata...

~shail2chouhan--thanks

~ami--hee...nama pon perantin

~hanie--terpaksa...

~nurul--haros uitm s.alam..ye..sgt x percaya dgn hakikat itu

~amy--aah...and awak next!! ;P~

~yana--for me..wajib sebab x de halangan...dan bespren...haros mei..

~kaklong--hahahahaha...yoko?

~sha--mrk dah kwen??er..yeke...mmm..kedah mmg jauh..tp bkn halangan..

~pu3--sbb x de komitmen dan husband saya kate wajib pg sbb walimatul urus..melainkan ada halangan lah kan..

~astalavista--boleh insyallah

~