Khamis, 20 Ogos 2009

Kini



Selamat ulangtahun ke 2 bulan..
(poyo)



Semalam 19 Ogos, genap 2 bulan usia perkahwinan kami. Ihik...banyak perkara baru yang berlaku. Dan yang pasti aku bahagia...(eleh..siapalah pula yang baru berkahwin tak bahagia kan??)

Masih sedang cuba menyesuaikan diri menjadi isteri kepada beliau..

dan yang pastinya pertama kali menyambut raya sebagai isteri dan tanpa keluarga tercinta pada raya pertama....Uwaaaaa...nangis jom!!!

Sabtu ini akan mula berpuasa ..Uhuk teruja...akan berbuka puasa bersama keluargaku di tempat yang istimewa...Tempahan telah dilakukan.. Kemudian langsung pulang ke Perak pula. Keadilan tetap harus diutamakan.


Ini saja inai yang tinggal..
Sedih lah hai...




41 ulasan:

nanonano berkata...

selamat ulangbulan yg ke 2,
:p

esca berkata...

inai dh tinggal sikitt...eeheh selamt ulang tahun to u ...

♥♥relyza♥♥ berkata...

selamat anniversary 2month
ihiksss
tahun depan bertiga plak ko berpuasa, beraya...
wah!!!

p/s: bila nak ikut jejak sis nariko neh???

[ Hanie ] berkata...

selamat ulang bulan ke 2 juga (errkk, bole pakai ke ni?) hehe. Samela kite anil, inai pun tinggal takat tu hehehe. Sadis!

BuTtErFlyInFraMe berkata...

tang raya pertama tanpa keluarga tu yang sedey sgt tuh...

tapi apa2pun..keluarga mertua tetap keluarga jugak kan?

selama berpuasa ya!!

khairulhaya berkata...

anil..selamat ulangbulan yg ke 2 juga buat kamu..hahahha..klu bole tiap2 bln mau sambut kan??

best kan dpt berpuasa n berhari raya dgn title baru"isteri".

pastinye 1 kelainan buat kamu kan anil..

atiQah adNan berkata...

tula kan dah kawen mesti dah kena jauh ngan family.. sedih!
comel je inai tinggal cikit tu.. huhuuu

littlephia berkata...

sekejap je dah dua bulan, hiks. bes tak kahwin? :P

aler, biasalah dh jadi suami isteri kenalah bertolak ansur.

selamat berpuasa anil.

**chinchin kita sama-lah :D

ami schaheera berkata...

ihihihi so sweet, selamat ulang bulan ke 2.. kelakar pulak ayat ni haha :P

naddynad berkata...

out of topic jab eh..

Anil : saya mahu email kamu..boleh??

farhanna berkata...

seronok ye jd wife org.. buat sy x sabar nk kawen.. hehhehehhehesoun

tentang dhila... berkata...

hye anil yg shantek..selamat ulangbulan yg ke-2 ye buat kamu n incik diddy...semoga cpt2 dpt anil n diddy junior..

Dayu berkata...

hepi ulangbulan anil!!!!
betul lah tu,mana ada yang tak hepi baru2 kawin
dan tak mustahil nak kekal begitu kan

biasa lah..
dah kawin ni kena sentiasa berlaku adil
kena pupuk dr awal ni

dytia berkata...

anil .. my inai dah tinggal hujung ibu jari jerk.. sedihhhhhh....
rasa nak pakai balik

niki berkata...

waa selamat ulangtahun..
2 bulan tu lama jugak la ada inai kan. hehehe
semoga bahagia selalu :)

Sha Pattinson berkata...

semoga berbahagia hingga ke akhir hayat ..inai ader lagi ekk ..lawa cincin ...semoga bahagia saje hendaknye ..selamat ulang tahun yang ke 2 bulan semaila dengan kasih sayang huhuuhu ... selamat berpuasa juga pada puan anil dan keluarga ..masak tak sahur nanti hehehe???

*post

Reena berkata...

Selamat ulangtahun sayang (sambil menyanyi lagu....) hehhehhe..bestkan dpt raya & puasa bersama tersayang...anil, jgn terbabas tak bangun sahur plak ye..

anil lutaze berkata...

~nano--hahak...yg pertama membilang ulangbulan...ahah...kiutt..

nana...takziah utk awak ye...semoga awak sentiasa tabah..

~esca--aah..sedey dh tggl sikit..awak..ulangbulan...hehe

~relyza--haa..yeker thn depan bertiga..insyallah...

~hanie--kite sume sama..awak arini kan??? slmat ulangbulan juga ya...

~alena--selamat utk awak juga

~roy---ye...mmg lain sgtt

~tiqah--comei er...sedey tauu..

~amy--kejap je kan...uish..mstilah bess...hahaha...

**sama er...nnti raya kite dok belek..lambong2 cincin tu..nnti tgk sape dpt sape punye..cam x...hehehe

~ami--thanks...aah..agak kelako..tp benarr

~naddynad--boleh... a.xteqs@gmail.com

anil lutaze berkata...

~farhanna--hak..haros kena sabar...kalau x..mntak cepatkan..hehehe

~dhila--ouh..temkiuu...woww...kami junior...ikot sape lah muka n perangai die nnti

~dayu--hik...temkiu..aah..adil dan saksama asas kebahagiaan...hehehe...huhuu..pasrahh

~dytia--waa..nak pakai blik ke...mntak sket inainye nnti leh?? :P~

~niki--nak abes sgt dah ni..thanks niki

~sha--thanks dear...lawa er..uhukk...thanks..**x maluu...
selamat berpuasa kpd awak juga...hak..sahur masak telur masak kicap je boleh??heheh

~reena--ouh temkiu...hahaa...ala..jgnlah kata cenggitu...uukkk mati aku...

sweet cravings berkata...

anil, happy 2mths anniversary :)

nak sedih gak la part 'xdpt raya 1st dgn family sendiri' tu.. huhu. tapi, xpe kan... harus adil & kotak (fair & square) hee

selamat berpuasa anil :)

adi's wife berkata...

selamat ulangbulan ke 2 anil..
zaza br je sambut ulangtahun kedua sabtu lepas hehehe..

moga bahagia hingga hujung nyawa :)

honeysour's blog berkata...

selamat ulangtahun ke -2 bulan..

huhu..anil rayer perak ek...

bolehla kita berjumpa jumpaan pada raya pertama tersebut...
dapat jumpa sekejap n bergambar pun tak mengapa...
huhu...
mmg rayer pertama ana akan berjalan ke rumah saudara mara belah Pasir salak tu...
umah kawan baik pun sebelah umah zam je...hehe...aziah abdullah

honeysour's blog berkata...

bergambar mmg tak boleh tinggal kan...kalau dah namenye blogger tegar..

AmyMizzunderstood berkata...

sedihnye kalau citer pasal raya mana...hahahaha..semua orang akan hadapi benda yang sama...lagi sedih bila tengok inai awak dah habis!ish2..touch up sket..

NURUL berkata...

selamat ulangtahun ke 2 bulan anil. kejapnyer kan. rasa mcm anil baru kawin saja.

inai pun dah tggl sikit. tp cuma tgk inai kat kaki terutama ibu jari kaki mesti lambat hilang. nurul sampai pregnant pun inai kat ibu jari tak hilang lagi.

ieja berkata...

selamat ulangtahun anil..
inai skit xper.. nnt raya pakai balik inai tu.. silap2 gaya blh dpt duit raya..:)

**selamat berpuasa

fizz berkata...

selamat ulang tahun ke 2 - bulan :P

alahai... raya di perantauan ke kali ni puan? :P

ungu violet berkata...

HAPPY ANNIVERSARIES ANIL!!!

selamat berpuasa juga :)

Fifi Amkhaiz berkata...

shanel, jgn lupa ye memasak utk kami di bulan puasa ini tau... ;p
request2 kami sms tu awak tak reply pon ;p

Shikin Hambali berkata...

selamat menjalankan tangunggjawab sebagai isteri sepanjang ramadhan eh cewah lebih aku ni hheheheh

selamat menyambut ramadhan nils :) nnt raya dtg rumah baru i ek :D

dYRa berkata...

happy 2mths anniversary :)

aduh, mmg bahagia kan dah jd wife. i still have a year to go. hihihi~
then i will join ur club tau. pastu kite cry togather2 sbb xdpt blk kampung.

eh, u org Melaka ker? if yes...same lahh =)

wardah berkata...

hahaha..ulangbulan ye?tahniah anil..selamat berpuasa.. :)

Nariko berkata...

WAH cepat nya dah 2 bulan, how time flies! awak mengingatkan saya nk bermesyuarat ngn suami nk blk mana raya ni. hehee

*tp sebenarnya dua2 kat shah alam, boleh lari2 ni.. nyeh nyeh

sitti nurs berkata...

selamat ya anil..
inipun first time buat sitti :)

hidden.wing berkata...

anilku, happy anniversary ;)

haa, esok sahur masak ape untuk sang suami jeng jeng jeng..

Ms AiReEn MoHd berkata...

salam....wah perantin bawu neh...selamat berpuasa ngan hasben ekkk

orangorang berkata...

sabar ye anil...raya kt mana2 pun sama asalkan dapat bersama sumi tercinta

astalavista berkata...

nak join gak...best ye anil..selamat berpuasa..

susudalambotol berkata...

rasa sayu je tengok inai tu hilang sikit-sikit. inai hid cuma tinggal kat ibu jari kaki je :D

anil lutaze berkata...

Thanks semua for all the wish!!

bitsANDpieces berkata...

happy 2 months anniversary!! last time u mekap dgn tiar zainal, issit? ok ?