Selasa, 31 Mac 2009

Terkabul jua




Tiada apa yang aku harapkan bila pergi ke Picc tersebut. Kebanyakan perkara sudah pun ditempah, namun naluri hati tetap memujuk incik dd kesana walaupun sudah agak tidak pergi ke beberapa pesta perkahwinan yang berlangsung di beberapa ketika ini. Paling yang dikenangi semua adalah pesta perkahwinan pada tahun lepas di Mid Valley bukan? Tapi masa tu masih samar-samar kerana bertunang pun belum..

Tapi ternyata tak pergi sia-sia...Kekecewaan akibat tak pergi ke Matta fair dapat diubati, akhirnya pakej honeymoon sudah berjaya kami perolehi...huyay!!!!..walaupun memang tak fikir tentangnya pada ketika ini, semua kerana cuti yang tak berapa nak gemar... (masih tak tahu status) ...

Kami berjaya merembat pakej

-3D2N Langkawi (tersangat hendak pergi kerana kali terakhir ketika umur 5 tahun--tersangat jakun)
+
- 3D2N Bali (Kali kedua tapi mahu kasi incik dd jatuh cinta di sana)

Additional Benefits

- PERCUMA Personal training couple session including diet and nutritional cunsultation
- DISKAUN sehingga 50% membeli dan belah di outlet yang terpilih
- ACCESS to 33,000 resorts guaranteed cheapest
- PERCUMA 3D2N di pusat penginapan yang terpilih untuk 4 orang
- PERCUMA 5D4N percutian luar negara untuk 2 orang termasuk rebat kapal terbang
-DISKAUN sehingga 50% menaiki Star Cruise ke Asia, Eropah dan Caribbean (ini adalah impian incik dd sepanjang zaman)
- DISKAUN 40% mengikuti program menurunkan berat badan
- DISKAUN menginap di hotel dan resorts di Malaysia, Thailand, Indonesia dan Hong Kong

dan semua di atas sangat lah tak boleh percaya...urm...dengan harga...uhhh...urm...ih...hu....ok bagitau je lah ye...
.....
.............
......................


...........



.........................

.............................



................................................




.....................
..........................................


....................................



.............................................................


.................................

.......................................

..................................................







RM399 (sampai sekarang masih tak percaya)


........

dan pakej ke Langkawi dan Bali tersebut insyallah akan dilakukan secara maraton selepas majlis resepsi di rumah incik dd...( akan ku sihir permohonan cuti aku)...

Malas nak bercuti sikit-sikit, alang2 6D4N itu akan dimanfaatkan sepenuhnya...

dan selepas itu dandan pergi ke fotografi fair di MidValley dan merembat tripod..semangat betul persediaan..padahal persiapan kahwin pun mati segan hidup tak mahu.. *sigh

**** Moral--- sila mintak cuti segera (aku belum boleh lagi kerana sebab2 tertentu)


----UPDATED---

di sini anil sertakan alamat dan no telefon pada sesiapa yang nak, cuba hubungi mereka, insyallah ada rezeki, siapa tahu bukan

Max generation Sdn Bhd
Suite D-2-7, Plaza Damas, No 60, Jln Sri hartamas, 50480.KL
03 6203.9890

Semoga berjaya!!!!










21 ulasan:

Ija1202 berkata...

Anil, biar betul...!!utk sume tu hanya RM399 @ utk 1 package? klu 1 package tu pun dah di kira murah....

Nariko berkata...

anil, i pun gi gak booth dia tuh.. and even better, u can upgrade to 4D3N and 4star hotel if you pay lagi sikit..tp ini accomodation je kan.. not including flight ticket and honeymoon package... anyway, i found this quite interesting gak la.. :)

fizz berkata...

hahahhaa. patut la great deal. cooti sakan ler anil yek :D

NURUL berkata...

anil serius ker pakej tu just rm399? leh bg contact tak? huhuhu :)

amy berkata...

wahhhh...untung giler tak sia2 la pergi PICC kan??kan?
well..hopefully your planning semua berjalan dengan lancar!

nanonano berkata...

399????
waaaaaaaaaaa... *trase nk tampar muke laju2 xpecaye neh!*
yg plg besnye,
dpt nek Star Cruise ..
omg.. cita2 na dr kecik tu :p

na nak jugak..cane??

dialicious berkata...

i pegi jgk picc tp x tgk sgt honeymoon tu..sbok finalize photgrapher..hehehe..ni bulanmadu.com ke awak?

achmal berkata...

terer la ko nil dapat package murah bangat. sonok ah ko cuti2 huneymoon hehehe~

Amy-Wan berkata...

anil...amy pn amek gak pakej tu!!! hahahaha...best gile kn? rm399 utk sume tu...gile la! tdo mlm pn rs nk tdo dgn booklet yg die bg tu..hahahaha..mcm mimpi! n destinasi kite pn sama..langkawi & bali..yeah! x best la nk g PD @ genting je...tu leh g bl2...murah gak..hiksss...

*tp mcm x bape phm procedur nk booking...if anything..amy tanye anil ye* =))

nurul aziyana berkata...

waaahh giler ar murah..jeles22..bnyk lak tu benefit..huhuh syukur la u got it..nk jugak...

anil lutaze berkata...

~ija--iya..btol ija..x tipuu.. ;P

~ nariko--yupe..haha..6 hari tu pon dah pening pk psl cuti...aah..flight x trmasok..tp sbb 2 tpt n other benefits yg hebat..mmbuatkan kitorg x bleh tahan...rembat je la...hik

~ fizz--uhuk...a week for honeymoon..harap2 sakan..

~nurul--ada no nye...nnti anil bg..tp xsilap itu promotion 2 hri tu..tp cube try..mane tau rezeki..

~amy--alhamdulillah...hrp2 begitulah..thanks amy

~ nana--urm..hakhak..nnti kite bg no fone nya k..

~diah--bukan bulan madu.com tp travel agency...kalau tak silaplah

~mal--sonok r..hehe..

~amy-wan--ahak...btol2...aritu die tlg registerkan on9, so nanti, system die akan email kite ttg semua cara2 dgn lengkap, then kita decide tarikh nak pg, call diorg utk confirm penginapan (diorg akan cri yg the best), then bru kite booking flight n then akan call diorg blik..rase sumer diorg boleh tlg buatkan..insyallah

~aziyana--tenkiu..boleh2...sila...

Fifi Amkhaiz berkata...

sonoksnyerrr... nak ikottt hihihi... waa bestnye dpt gi exhbt. tuu.. uhukkss

amy berkata...

achmal anda adalah tunangan ayie kan??ayie adalah kawan saya semasa di kolej!!wah keciknya dunia!agagaggaa

anil lutaze berkata...

~hafifi--jgn lupe our 2nd honeymoon to europe..ihik...

eza 2odette berkata...

anell, jeles..nake ekot bole?ahhahahah

kalau tak, tanak cover mase ko cuti kang~wekk
ahhahaha..

sonoknyer nengok pesiapan ko sampai terkesan lah kat ako nih.Nanti jadik wedding planner ako ye nyah, biar 2,3 taon akan dtg sekalipon..huuuuuuuu..lala

fyda_eee berkata...

Salam..
bia btol pakej yg awak ckp ni??
murahnyeeeeeee..
n sgt best lak tu..
mcm mna nak dpt pakej mcm tu ekk??
nak booking kat mana??
=D

Shikin Hambali berkata...

OMGGGGGGGGGGG biar betul seyh!!!! dammit! u mmg contoh terbaik jd rujukan i bile i nak kawen nnt.

cousin i nak kawen hujung thun ni, i akan bg die tgk blog u tiap hari sebagai panduan hidop!

so wer exactly in bali?? love that place like hell! or like syurga?

anil lutaze berkata...

~eza aka jiji--ye, dan pastikan pesen tudung yg dikehendaki still in season..hak

~fyda-- kt pnghujung entry, i ade ltk address n no fone, maybe u can try.

~cikin--hahaha...sila2...x bes mana pon, panduan sket2 bolehlah..wa..like syurga trlalu jaoh, cukop syorga dunia..mmg layak

bayu berkata...

waaahhhhh...mmg besh gile ah pakej tu..nk gk..huk huk..

hazlynda kushairi berkata...

MURAH teramat sangat tuh

399......!!!!!!!

nak ituttttttt~
hahahahahahahahahhaaaa =p

anil lutaze berkata...

~bayu--kalao mao..tu aku dh ltk skali add n no fone

~ bet--uwekk...x leh..