Khamis, 8 Oktober 2009

Unit kami

Minggu lepas, buat pertama kali , jabatan kami iaitu grafik b.harian mengadakan jamuan hari raya kecil-kecilan. . SOrang RM10 saja yang diperlukan, tapi makan ya ampun sungguhlah kenyang..dan sebelum memulakan sesi makan iaitu selepas waktu kerja...kami mengadakan sesi fotografi dahulu dan haii.... di sini nak ikutkan semua lelaki ade DSLR...jadi..maafkan kami kalau perempuan yang hanya 6 orang saja ni menghiasi skrin-skrin kamera mereka..


Seorang 'missing in action'


Di sekeliling hanya perempuan saja yang berposing


dan kami...santapan kamera mereka..


Jijie...mulut ko tak boleh lentik lagi ke?


Kami


Sporting kerana sang lelaki sanggup bawa baju melayu dan tukar pakaian selepas kerja


Nyummmy


Stok yang menunggu giliran untuk diratahi


Tengok...waktu nak makan pun, masih nak mengklik


Aku makan pun jadi ratahan skrin..



TIdak terlambat kiranya...sempat diselitkan..beberapa hari menjelang aidilfitri..kami sempat berbuka puasa bersama unit hiburan di menara KL.. Santapan memang enak..terima kasih kerana sudi menaja...

Kumpulan besar- Unit hiburan dan Unit Grafik Berita Harian


Sebahagian dari kami yang dapat hadir


**Kredit untuk sang lelaki grafik B.Harian


20 ulasan:

atiQah adNan berkata...

anil keje kat berita harian ea..
waa.. mesti best...
tulaa kat tempat baru ni ade juga jamuan tapi macam segan-segan nak join sebab orang baru kan.. :D

NURUL berkata...

ooo anil keja di berita harian rupanye? mestilah bhgn grafik rihgt? best yeah dpt mkn2 begitu :)

Jaja berkata...

anil....kulit kamu sangat gorgeouss! any tips ke, special skincare ke u pakai. do share!! :)

Liyanaroxx berkata...

wah...anil keje kat berita harian rupanya...bahagian grafik plak tuh...hehehehe...saya dulu pun amik grafik gak masa study...tapi keje leh sesat ke line HR plak...hehehe...cun semua pic tuh~!!

Sha Pattinson berkata...

wahh ..alaa i dah perasan la anil ada terpampang kat paper BH ..hihiks ...seronoknyer u ouls ada open houz ..ofis i buat juga tapi i ketinggalan xpegi pon (rugi siot)apa2 pon skrin dslr kawan u mmg penuh dgn muka2 perempuan melayu yang terakhir ..cantik2 belaka ..

littlephia berkata...

muka dengan baju dah sama putih.... jeles tauu..

Riena berkata...

wowww satay..sangat sedap ni anil... yum yum..ehh awak posing sangat cun..inai still ada lagi kat kuku

ami schaheera berkata...

cantik baju anil!

my hidden stories berkata...

kan...i cakap..kakak ipar i ada dlm gmbr u tu...

haii kak jajar!

dialicious berkata...

mmglah camera asik meratah muka anil..sbb awak sgt cantik!putih bersih.berita harian ek..bos awak rambut putih2 dato hishamudin tu ker..or ke BH under dato manja..

Putri Ramlan berkata...

what?! u keje with b.harian ke?! subhanallah.. no wonderlah u keep on saying abt b.harian je.. lols..
if sy tau, sy nak jumpe je awak!! :D

susudalambotol berkata...

ler. baru tau awak keje berita harian. awak sgt gojes :)

eza2odette berkata...

bunguk hanel! nak lentik lagi kena carik maskara untuk mulut. belikan. meh2 :P

Jehan Najib berkata...

wow! happening gile laaa~
sedey :( office kite tkde org melayu :(

huwaaaaaaaaaa!

ungu violet berkata...

cantiknya anil!!

mesti best keje BH kan, boleh tau byk gossip!hihiii :P

[ Hanie ] berkata...

haha, byknye bergambar yer ;) Ouh, patutla awk bz sesngat2 kan..keje di bidang ini ;)

kelipkelipchumel berkata...

meghiah babe...daku yg br mkn satey mlm td ni pon trasa nk mkn satey lg gegara nengok gegambo kamu nih...aih...yummyy..

anil lutaze berkata...

~tiqah--alolololo..chumel je segan....xde kwn2 ajak ke? xpe...bergaol sket2 nnti lamer boleh bertepok tampar

~nurul--mkn simple2 je..tp kuantiti yg byk..hahah

~jaja--x de pe pon...pakai cleanser biasa je..kulit saya ni byk jeragat sbnrnye

~liyana--ouh..saya ade je kwn grafik bleh terkeje hr..xpe..rezeki brd di mana2

~sha--i pon ade trtggl open house nstp..sedey tol..prpmpuanmelyu terakher ke...matilah pasni dh x de pompuan lg munchol..ehehe

~amy--jadah...over lighting lg aderlaaa...

~riena--aah..tggl cipotit je..hik

~ami--bju lama lah ami..tp ya..saya suka pakai ..sbb selesa...

anil lutaze berkata...

~miss hidden--ouh jaja ker..die staf bru..about a month rsernye... ;D

~diah--x de mknenyer..saya sengal je rupaa..hee..datuk hishamudin dah x de..datuk manja pon sama...skrg bos bru dah..

~pu3..dats why i png ckp ngn u yg i suh my collegue msokkan pic u dlm story GM2 dat day...

~hidd--aish..gojes apanya...sekeh bekeh je...

~jijie--ade ke? ke ko nk cptakan...

~jehan--la yeke..tp keje ngn bangsa asing lg bes...diorg sporting..x de prejudis..i prnh keje almost sethn dgn cina n india..sunggoh bes..

~farah--ouh x daklah bes sgt..ok je...gosip?..x trlarat nk dgr...hehehe

~hanie--haa...pandai hanie..itulah itu..sumer bnde nk kena cpt..tensen...

~bayu--haip..kawal nafsu...gagaga

Tanpa Nama berkata...

anil...awk ni mmg cantik..gambar awk masa nikah and bersanding sgt cantik..sy suka solekan tiar zainal..mmg sesuai pd wajah awk