Khamis, 15 Oktober 2009

Jemputan Open House


PETA
Sila klik untuk imej yang lebih besar


Kawan-kawan yang budiman, dengan ini saya menjemput anda semua rakan-rakan bloggers saya yang dikenali secara rasmi mahupun tidak untuk ke majlis rumah terbuka saya di Taman Desa, Jln Klang Lama.

Kehadiran anda sekalian sangat saya hargai.

Datang tau, jangan tak datang..

Semoga kita dapat bergathering sesama bloggers..hehe



36 ulasan:

honeysour's blog berkata...

thanks anil kerana menjemput...
insyallah kalau tiada aral melintang kita ketemu nanti...

tentang dhila... berkata...

anil..insyallah jika tiada aral saya dan kacang akan dtg..

NURUL berkata...

hohoho anil invite ke open house. kalu free nurul dtg k.

BuTtErFlyInFraMe berkata...

wahh syok nye...tapi sedey tak dapat pegi..sbb on 17th ni fMIL nk dtg umah...huaaa..
(isk, sy rasa sy mcm dijemput kot, tu pasal bg statement mcm tu..hehehe)

Riena berkata...

anil... thanks ya.. eemm insyallah.. kalau x de apa2 perancgan saya datang k

ungu violet berkata...

ahhh bestnya kalau dapat datanggg!
tapi ada wedding di n.sembilan :(

en_me berkata...

vah vah vah.. bestnyerrr

littlephia berkata...

nasib baik selepas 5 petang. insyaallah kutepekkan muka ku di sana, sbb ade wedding kat ns jugak. ntah2 same dgn farah kut.

psstt: farah, wedding @ns katner?

atiQah adNan berkata...

waaa.. bestnye!! nanti qah cuba datang k anil..^__^

ala kad jemputan tu tak jelas laa anil..

Sha Pattinson berkata...

thanks for the inviting alalala tak dpt menghadirkan diri ..jauh di sebarang sana ...hihih ..cantik gambar jemputannya yea ..nanti dtg personal bole hehehe ..

susudalambotol berkata...

akhirnya buat juga open house ye? ;)

Fifi Amkhaiz berkata...

alaaaaaaaaa... sedeynyee!! benci..
i'll be in kuantan this weekend sayam =(
sobsssssssss

:(

:(

:(

xeea berkata...

jln klang lama tu dekat dgt dah dgn puchong. insyaallah, tade aral, bole la sy join.

thanx for the invitation, neway :)

[ Hanie ] berkata...

terima kasih kerana menjemput :) Wahh sure meriah dgn bloggers2 nnt ye. Malu I! erkk :P
insyaallah akan cuba utk hadirkan diri ye anil...sebab sabtu ni kami ade job di shah alam.akan di updet nnt :)

anil lutaze berkata...

AGAK terkesima dengan statement hafifi ;|

ami schaheera berkata...

takkan lepaskan peluang :D

wardah berkata...

thanks anil jemput kite..tapi sabtu ni dh full dr pg smpai ke malam..kalau tak boleh lah jumpa anil and all the bloggers yg kenal nama, muka tp tak pernah jumpa.. :(

JIVEBUMZ berkata...

salam kenalan..wah open house!

i link ur blog yer :)

anil lutaze berkata...

~ana--mntak2 tiada aral ..ehehe

~dhila--sama jgk..mntak2 tiada aral..saya tunggu

~nurul--freelaa...hehee...

~alena--ye..of coz dijmpot...xpelah..sob..sob

~riena--thanks riena..apa2 call ye..kt map ada no fone

~farah--xpe..rumah saya terbuka sampai mlm...dtg je .. ;D

~en me--jmpotlah dtg

~amy--huu...ok..pas wed tu dtg taw...

~tiqah--yg kat atas tu hrp2 clear...

~sha--dtg bile2 pon boleh sha...rumah saya sntiasa mnrima tetamu jauh..hehe

anil lutaze berkata...

~hidd--aah slps x jadik...hidd jmpot dtgg

~xeea--aah..dkt sgt...dtg taw

~hanie--lps shoot dtg lahyer..sampai mlm..waa..teruja nk jmpe puan hanie lg ni

~ami--spt thn lps ...ami x ktgglan..muahhh

~wardah..yeke...ala...sedey...kalau brpeluang..dtg lah ye

~jivebums--sila2...jmpt lah dtg

BuTtErFlyInFraMe berkata...

my dear sis, thanks for the very private invitation, even kat my comment blog.. :) i really wish i could make it, tapi mcm tak boleh je..but will see how..kalau dorang balik cpt, sy akan ambik flight terbang terus ke KL..hehehe boleh mcm tu??

apapun, semoga open house berjalan dgn lancar yea!!

atiQah adNan berkata...

anil, qah salah tengok ingat start kol 2 petang tadi.. soRry sangat dear,qah tak dapat hadir.. erm.. sedihnyeee!! sebab nak jUga jumpe anil, hanie..

ungu violet berkata...

to kak phia:


kat tampin.hehe :)

Qis berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Qis berkata...

anil, time kasih jmpot... saya mmg plan diam2 nak muncul kat rumah kamu... pastu lagi terharu kamu jemput kat shoutbox. thanks sgt... tp ada wedding sedara A kat muar. xde rezeki la nak rasa air tgn kamu! :(

Amy-Wan berkata...

yuhuu..memang kalau boleh mau hadirkan diri..jumpe dulu sekali aje..x dpt borak2 pun..hehhe..tapi sabtu sangat busy...kalau ade free..amy datang ye..insyaAllah. =))

faRhaNa berkata...

selamat beropen hse Pn Anil...semoga sume berjln lancar..;-)

dialicious berkata...

thanx anil for inviting..wah..ni sure kene masak sakan sbb open invitation..tp biasalah xsemua hadir kan.diah cuba dtg k..

Reena berkata...

Thanks for inviting. insyaallah saya dtg...i pun nak attend wedding kat semenyih dulu n then pg sepang n last destination ke rumah anil...dari pkl 5 sampai malam ke anil?
p/s: masak sedap2 tau..hhehheheeh..

sweet cravings berkata...

anil dear, thanks for the personal invitation. nak sangat pergi but am so stuck in doing my thesis sbb next monday kna submit. huhuh, maaf byk2! :( skali lg, kt x dpt nak berjumpa~ huhu

farhanna berkata...

warghhh ... nk dtg... p ni training tatau bis sampai kol bpe.. huhuhuhu

hazlynda kushairi berkata...

uuurrrgggggghhhh!!!!
babe, thanks for inviting!!!
arini aku sudah flat abesss
dah tak terdaya lagi nak bergerak
one day aku pasti tibe dirumahmu
masak laksa johor resepi ibumu
okie dokieeeeee...............

hidden.wing berkata...

anil, sorry tak dapat attend. my BFF kahwin, sibuk menolong dia from friday smpi lah semalam..

timer kasih jemput ye, takde rezeki this time. nanti post pic banyak2 k :D

anil lutaze berkata...

Terima kasih kwn2..x mengapa yg x dpt hadir...yg dpt hadir...juga terima kasih sekali lg..

Shikin Hambali berkata...

tak datang. maaf :(

Shasha Athira Shaharuddin berkata...

awak! really sorry tak dapat datang. how was it?