Khamis, 25 Februari 2010

Gathering wedding bazaar


Lack of updates. Ya sure
. blog aku, mestilah begitu. Hehe..ada beberapa ingin dikongsi tapi ah! kemudian mungkin.

Petang ini Aku, Diah dan Amy akan mengadakan mesyuarat kecil2an berkenaan Gathering Bazaar kita (sila rujuk blog diah) nanti di Mid Valley.

Apakah yang akan dibincangkan, mungkin berkenaan lokasi, tarikh, penyertaan, program, sumber makanan dan minuman, tempoh, TEMA mungkin..hehehe dll.

Berkenaan bayaran mungkin juga akan diputuskan, kerana, anda semua sedia maklum, tiada perkara dan benda yang percuma di dunia fana ini. Maka, lokasi kalau boleh yang percuma lah kan, supaya kita semua dapat bergembira semaksima mungkin. Tetapi jika Taman Tasik tiada bumbung, kalau hujan bagaimanakah?

perkara2 sebegini lah yang akan kami bincangkan sedalam2nya.

Kemudian, kami faham tentang komitmen masing2 dimana anda semua ada yang sibuk pada bulan 3, begitu juga bulan 4. Sebolehnya, kami mahu semua dikalangan kita dapat hadir dan tiada komitmen pada hari tersebut, tapi sebagai manusia. Kita hanya mampu merancang , tuhan yang akan menentukan takdir tersebut.

Maka, apa yang cuba kusampaikan adalah, kami tidaklah dapat memuaskan permintaan seorang demi seorang. Cuma kami harap tarikh yang dipilih nanti akan dapat dihadiri oleh anda sekelian ya.

Tentang perisian program pula, kami akan cuba isikan dengan aktiviti yang sangat menarik malah gembira. Dan harap-harap kita semua dapat manfaat daripadanya.

Yang penting aku teruja, kamu juga teruja kan. Doakan meeting kami petang nanti bertemu kata sepakat yang akan membawa keterujaan dan keputusan yang sehabis baik...Yay!!!!

Nantikan hasilnya ya!

21 ulasan:

shafiza azali berkata...

Hi Anil,

Jai here.. Has been your silent reader for a while.. Sangat suka baca ur blog :) Anywaysss, pasal gathering ni haritu I ada propose few ideas kat Diah..kalau korang setuju let me know k.. tak sabar please!

fazla berkata...

hi.anil.

sy fazla,sy juge spt berminat dgn program yg bakal kamu sume anjurkan nt..im b2b dan bakal melangsungkan perkahwinan pada 1.5.2010 ni..amboi ayat..skema abes..ahaha..anyway gud luck 4 u,amy n diah n last berminat utk join sama nanti..ehehe..;p

Ami Schaheera berkata...

sesungguhnya pastikanlah beta dapat hadir.. cewah! sungguh tak malu T__T

macam yg i cadangkan kat diah, preferably kat dewan coz senang nak control barang2, hadirin & cuaca hehe. ada foodies and drinks so semestinya hadirin byr sikit lah kan :)

kalau nak outsource buat banner ke ape, saya sudi membantu hehe

Riena berkata...

kalau kena dgn tempat dan tarikhnyaa..insyallah pi...meeting elok2 yaa..

aNiSr 97 berkata...

gueh mahu join

- membeli~

;p

mekasih ;D

anil lutaze berkata...

~shafiza--ouh really...hrp2 diah take note ur idea..hehe..thanks anyway

~fazla--hi..wahh...nk dekat dah..harap dtg tau nnti..

~ami--tuanku kena hader..tuanku kretip, msti byk kena intebiu nnti..dewan pon oke..saya terpkir dewan kecil umah saya yg kt cheras tu.. yg awak prng dtg open house tu..ok x? dahlah ada cafe kt ctu kan..

~riena--haros awak dtg ya.. ;P

anil lutaze berkata...

~anisr--hahaha...lelagi ko kan..ko bakal pengantin..mmg kelabu matamu nanti

thezaila berkata...

looking forward utk acara ini..
tidak sabar rasa nya..

rose berkata...

gahtering wedding bazaar?? apekah?? mesti best kan....muleh x mau join :P ehehe

sophisticated bridezilla berkata...

Anelan, hapdate segere kate putus n kesimpulan dr meeting nanti okeh babe? uiks... tak sabo. mintak-mintak tak clash ngan memane date.

SaSsYAnGeL berkata...

hey Anil ...
any news yet about the get together wedding thingey ??? adakah saya dibenarkan hadir ?? huhuhuh ...
mesti best nanti ... :) gud luck organizer ~

Ainul berkata...

saya nk join blh? tp segan ...

dell @ MarryMe berkata...

hi anil. i suggest kalau nak murah buat kat dewan MBPJ or dewan ampang takpun dewan kokak2 yg org main badminton yg kecil kecilan gitu.. rasanya mmg bole dpt murah :D

Fathiyah berkata...

insyallah kte join =)
nak menyibuk jugak tuh.hehe

Ms Abby berkata...

definitely will b joining u guys! hehe

Sha Pattinson berkata...

erk tak dapat puaskan nafsu hihihi ..nasiblah ...puan ..doa-doakan saya dapat datang hurmm takut urusan kerja mengundang ... luv to come ..saya mau jadi ajk bole???

phia berkata...

ape pun suggestion nye stuju je. harap2 date tu tak bercanggah lah :D

NURUL berkata...

program apakah ini anil pastikan nurul tak ketinggalan menunggu hasil meeting itu yeahh

anil lutaze berkata...

~thezaila--kami semua pon..

~rose--haros boleh..ia tebuka kpd og awam

~bet--insyallah..harap2..nnti rugi..

~sassyangel--ouhh...sgt2 dijempot hadier awak...mesti dtg...

~ainul--x perlu segan2..sebab kami semua pon bkn semuanya kenal each other..ni lah time nk kenal2, kongsi pendapat kan..sila hader plisss

~dell--itu pon ada dlm cadangan. :P thanks anyway... sila join tau awak

~fathiyah--eh...jap..mcm ada nama awak je dlm senarai ajak... heee ;p

~ms abby- wajib!!

~sha--plsi come plis..kalau awak dtg..we all ada suprise utk u!!!

~phia--ouh plis x okeh

~nurul--nurul senior..kena dtg..bg advise kat adik2..

Ami Schaheera berkata...

haah anil i pon terbayang2 kat dewan camtu gak.. macam sesuai je wat kat dewan yg cheras tu.. beta setuju 100%~

anil lutaze berkata...

~ami--kitorg dah dpt venue yg lebih klassss....for sure awak lg sukaaa...tp kan..x tau mase tua awak ade kt kl lg ke x..awak nk kwen dah mse tu...seminggu sebelom.