Ahad, 3 Januari 2010

Salam dari Phuket

Hai semua...aku kini berada di phuket..tiba jam 9.30malam waktu Malaysia tadi.. Seronok tapi pada masa yang sama sedih la sebab tak dapat memuat turun gambar2 sekitar aktiviti terbaru ni...haha.. suami kata kami ni sibuk kalah perdana menteri.. Dan oleh kerana tak mahu beratkan beg seperti bawa gua batu, maka tak dapeklah den nak bawak laptop, bb sudah memadai... Akan pulang hari rabu nanti, aku buat sesi marathon...

Ok, mahu jalan2, tengok tarian bogel tak bogel...oops!!!

14 ulasan:

hazlynda kushairi berkata...

weeeeeeeeeeeeeeeeeeee <3
have fun nok!

Ms Abby berkata...

Hi anil, di phuket sekarang yer, seronoknyerrr rasa rindu pula di phuket, if anil stay dekat Patong, jangan lupa melawat the biggest shopping mall di patong, nama Jungceylon...then belakang shopping mall tue ada baanzan fresh market, best sgt market tue, atas wet market tue ada food court, ada gerai halal, sedap pon sedap, nasi goreng dia best, pakcik tu orang siam pattani, pandai cakap kelate, hehe. Hmmm tomyam dekat phuket sangat sedaaaappppp, i miss phuket! Have fun Anil

atiQah adNan berkata...

wah seronottnyeeettt..
tak sabar nak tengok gambar..

AmyMizzunderstood berkata...

wahhh pukhet nokss...have fun!!

Riena berkata...

bestnyaaa..... selamat bergumbira yaa..

Nariko berkata...

kem slm kat gadis no 3. hahaha

syanaim berkata...

::have fun..happy new year::

ieja berkata...

wa.. syoknye anil.. ternanti2 pic dr sana.. :) have fun ya..

Sha Pattinson berkata...

have fun dear..mesti best kan ..nanti tempak gambar byk2 okay!

dyra berkata...

bagus bangat nya dapat hirup udara phuket..bukan udara opis ~ mood awal thun!!!

bes nyerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!

wardah berkata...

have fun anil!

anil lutaze berkata...

~bet--thanks nok...mmg fun

~ms abby--malangya saya baca ni bile bru pulang dr phuket...uhukk..anyways thanks ya

~tiqa--sabar ye...hik

~amy--ye nokk...mmg fun...

~riena--thanks so much

~nariko--hahahaaha...auw!!

~syanaim--thanks dear..happt new year too

~ieja--saya pon ternanti2 bilelah free nk upload semuanya...

~sha--wokep..awak juaa..

~dyra--haah...btol tu..mood awal thn

~wardah--absolutely

Putri Ramlan berkata...

cepatan upload gmbr2 di phuket! :D

dalilamian@yahoo.com berkata...

uiittt.anil..bestnye pg phuket..!