Isnin, 11 Januari 2010

I won a Blog Award

erk...seperti terpana...



Tak tahu bahawa daku menang MOST FABULOUS BRIDE 2009 oleh 4weddingku.. Memang tahu ada anugerah itu, tapi tak pernah baca apakah isinya. Selalu hanya buka jika nak tengok hantaran terbaru daripada mereka..walaupun sudah kahwin.. Sejujurnya, aku mula menjengah 4Weddingku ketika alam bertunang lagi.. Suka idea segar dan keativiti mereka sama seperti aku menjengah merisik galeri.

Namun, pada Sabtu lalu. Diah bbm dan memberitahu bahawa aku menang blog award..erk..bilakah daku masuk pertandingan? blog selekeh macam ni pon boleh menang ke? konon ingat pertandingan blog sedunia ke...hahaha...puhlis...

Kemudian bila Diah kata dari 4weddingku, dandan aku yang ketika itu didalam panggung wayang terus bukak web tersebut...dan Wahhh...terkezut elektrik mak...

MOST FABULOUS BRIDE - ciri2 adalah 'that everything she blogs are simply fab! fab! fab!



ouh daku tak sedar selama ini...tapi terima kasih diucapkan kepada 4weddingku....kepada yang tidak setuju dan tidak berkenan...maaf...siapalah saya untuk menolak pengiktirafan orang...tapi aku hargainya sangat2..

Tahniah juga kepada Misi 5april (inspired bride), Amy (glamour bride u!!!), dytia@aurinh(favourite bride), White Lace Tale (creative bride)

Semoga 4weddingku terus maju jaya..


**gambar Phuket esok lusa okeh... ;P~

31 ulasan:

Atiqah Adnan berkata...

anil mmg layak!!!
banyak share info dengan qah..
tahniah tauuu..

OpiYa OneL berkata...

Congrates!!!!

Nariko berkata...

of coroz.. anil fab! go anil..

Fifi Amkhaiz berkata...

you rawks sayam!!! mwah mwahs! ;*

nurul aziyana berkata...

congrate anill..u deserve it

zielalala... berkata...

congrats anil!!

Sha Pattinson berkata...

wahhh tahniaaahh dear ...hihihihi ..u rox!!!! any tips hehehehe share laa aper perasaan puan selepas bergelar fabulous bride?? any speech hehehe

hazlynda kushairi berkata...

wah...........!!!!
congrats babe.
u deserved hor.
sgt inspirational

Putri Ramlan berkata...

pergh.. award ni pun wujud eh awk? gila cool.. :) congrats!

farah fatihah berkata...

tahniah!!
kamu memang patut menang!
haha tak sangka ada award camni plak :)

T I N A berkata...

wahhh! congrats anil! memang sesuai sangat dengan gelaran FABULOUS tu!

AmyMizzunderstood berkata...

congrats to u too anil!hahaha glamer mak!fab fab fabulous gitew!hehe

[ Hanie ] berkata...

wow!
tahniah!
blog award blogger comel takde? anil bole menang jgk tu hee :D

Riena berkata...

wahh tahniah anil tahniah...anda sudah populor..

littlephia berkata...

wah wah wah... congrats! maintan fab! (err... bukan fat tau ;P)

Qis berkata...

tahukah anda - anda mmg fab?
(tp bkn fab buku baru, ye... :P)

Ami Schaheera berkata...

wahhhh u memang fab fab fab okay!! awak inspirasi saya <3 <3 <3

~*sofiah shahuddin*~ berkata...

anil, sy rase blog awk lebih lagi dpd fab kot. mcm sgt entertaining kalau bace. anyway congrats! btw, sy dah tempah baju kat dzuldeclassique gara2 terpikat baju hitam awk yg mmg fab itu ;)

eza2odette berkata...

hebatnyerr anel! congratulationssss..heheeheheh

anil lutaze berkata...

~qah--awak pon sme suka share info dgn b2b yg lain2..thanks qah

~opiya onel--thanks

~nariko--ehh..awak lg fab okeh! go azi

~hafifi--hafifi rawks dangdut..hahaha...mwahhhhhhs!

~yana--thanks...x de la sgt..

~zielala--thanks ;D

~sha--tips apekah...haha...x delah segan jee..tp cam semangat je lah utk continue ttg weddings stuff..tp x leh celen diah...diah adalah master kpd master n wedding guru

~bet--ko pon bakal tu jd inspirational kpd adik2..ecehh

~pu3..itulah itu..x sangka wujud...

~farah--saya pon..kan..kan..x sangka ade cntest sebegini..mmberi perangsang kpd brode2 yg len

anil lutaze berkata...

~tina--pastu giliran tina plak...hehehe..n u lg fabulous meletop2 mcm bom

~amy--u mmg sntiasa glemer nok..mak sukaa!

~hanie--ehhh...tu dpt kt hanie okehh!

~riena--x popular mne pon lah awak..hehe..tu dpt kt amy..

~amy--tu yg daku berdiet skrg ni..dah makin bergelar fat dah ni

~qis--saya pon suka fab buku baru ktika zmn kanak2 lolipop...haha

~ami--antara boleh..hahaha...byk lg bride2 ami kena teroka yg hebat2 lg diluar sana...

~sofiah---wahhh...!!tahniah...erkk..tetibe teringat kain baju hitam tu saya alter dn x amik2 hgga kini..kalau ilang mmpos aku

~jijie--eleh...malu lahh

Shikin Hambali berkata...

GILA LAH ANIL salut babe! mmg all your entries are fab anyways. informative, well said & your pix sentiasa best!

kudos love!

wardah berkata...

sgt layak dpt lebih byk award la awak anil..award blogger paling peramah pon boleh..hihi..congrats anil!

susudalambotol berkata...

wow. congrates si cantikkk!

dialicious berkata...

congratsss puan Fab!harusla ku kecoh kan bile tgk list2 pemenang seme kwn2 diah gak..hahaha

Tanpa Nama berkata...

anil mmg layak..u are so cute..nper sy add u kat fb u x approve..sy x de blog, sbb tu sy add kat fb..shikin..

BuTtErFlyInFraMe berkata...

sy dh penah mintak address anil ke belum eh?

boleh dtg x, 30/1? sbb ade bace kat mn ntah, anil cakap ade nak g majlis sha eh? ade jemput diah jugak, maybe die pun xdpt dtg mjlis kite sbb awk berdua nak ke sabah ke?huhuu

Tanpa Nama berkata...

anillll saya adalah peminat setia blog anda..keep writing coz i love to read ur blog n u deserve that award ok....

for me, u diah n hidden wing is my fav blog 4ever eve

im getting married around june...theme color sama dgn u laverder,white n soft pink...

saya tempah bj kat jakarta,kalau baju saya tak secantik yang saya impikan, can i rent ur dress coz ur dress sgt cantik n menepati ciri2 tema color saya

love ur blog!!!!!!!!!!!plez.......dont u ever stop writting

faezz, k.l

anil lutaze berkata...

~cikin--alaa...jgn kate gitu..saya sabun buku fab jee... ;P

~wardah--x pon plg lorat..hahaha

~hidd--ibu juna ni...

~diah--kan..kan..sumer kite2 je..

~tanpa nama--nama lbh jelas plis..nnti saya check balik..mmg agak jrg giler bukak friend request... hehehe

~alena--dah bls kt ur blog comment

anil lutaze berkata...

~faezz--ouh..malunya saya ...blog saya ada peminat ..jgn gitu..apalah org kata..blog saya ni ala kadar seadanya...

diah n hidden wing..they superb..much better than me... ;D..n both saya kagumi

wow..saya dpt bygkan ur wedding with all colors as a theme..cnthek 4 sure..

boleh2..sila2..saya memang pon sewakan.. spe2 yg muat disudikan...

semoga baju awak cnthek..insyallah

Tanpa Nama berkata...

fb saya Nur Ashikin Rusli..ntt anil approve erk..den x sabau nie..anil cute sgt..huhu