Jumaat, 26 Jun 2009

Unofficial


Majlis Resepsi, Bukit Piatu, Melaka
20.Jun.2009






Kredit untuk Fad Photoplay (Tagged by Syahrin Aziz)



Sepanjang perjalanan (rawak didapati daripada rakan-rakan)























Mereka di belakang tabir

Dari kiri Zam aka Mafia Manggis (video), Fad Photoplay, Syahrin Aziz



Khas buat kami pasangan raja sehari





Kredit untuk Mohd Razali dan Akmal (Applemint)--mereka ada membuat montaj khusus ketika majlis tersebutt...weeee...sangat terharu..Terima Kasih guyss!!--sila rujuk link
Kredit untuk Ben
Kredit untuk Hafifi
Kredit untuk Newan dan Tonet
Kredit untuk rakan-rakan seperti Nadia, Wawa, Fila & Umai, Intan, K.in dan etc kerana sudi memuat turun gambar sekitar majlis resepsi ku.. Jasa baik anda sangat aku hargai...

Gambar-gambar diatas adalah hak milik tercipta oleh mereka-mereka diatas.

DAN ANTARA YANG PALING BERJASA...KREDIT UNTUK TIAR ZAINAL..MUAHHH!!


**Akan berangkat malam ini ke Pasir Salak kompleks bersejarah untuk majlis bertandang...Doakan kami..


35 ulasan:

sueanne sunshine berkata...

anil..congrats..everything seems to fall in its place. its beautiful..! =)

honeysour's blog berkata...

huhu..cantek gila kamu anil...

bestnye...

bertuahnye org kampung yana dapat menantu cantik macam kamu..

hahaha..

nanonano berkata...

wuuuu..
kalah artis ni
hihi

Ija1202 berkata...

Kamu nampak sangat cantik anil.......suka nyaaaaaa....
berharap sgt dpt mghadiri majlis kamu... tetapi my cousin juga majlis hari yg sama.....

harith hiliza berkata...

cantek cantek cantek!!

AmyMizzunderstood berkata...

semoga berjalan dengan lancar...amin..

BuTtErFlyInFraMe berkata...

mmg super cantek ah!!rambut n tiara dh mcm ala2 siti mase kaen ngan dato' k dah..hehehe
envy gilee..heheh.
hope majlis betandang pon super best gak..smuga bebahagia..

littlephia berkata...

shantek, shomel, shweet, shepadan. ahhhhh.... anilan sy jelessss... ;p

indah je semua.... *berangan for my wedding, hak*

***take care. kontrol ur kelamkabutnessssss

dialicious berkata...

bkn aja pengantin cantik..pelamin pun cantikla..betul ke pelamin last minit?fresh flower deco die pun outstanding!Tiar zainal mekap awak nikah&reception ke?cantik giler!

ciare (^_^)v berkata...

wahhh jadik menantu org perak rupanye..senegeri lah kite dgn suami kamu :)




xtau nk ckp ape dah..very beautiful wedding ^__^

tRuly tO be mYself 'Qa~ berkata...

hee~
anil sangat cantik bagai puteri..
realllyyy!!!
touch by tiar zainal really makes u veryyy beautiful... sweet sangat..
bukit piatu? kat melaka ke..
waa.. jumpe lagi ni blogger senegeri.. :D

pelamin very the classic anil!!
dari melake ke or dari k.l tu..
as i noe, kat melake takde lagi pelamin outstanding gitu..

btw anil sangat cantikkk!!

she berkata...

giler cantik make-up anil!! sukaaa :D

Mila berkata...

la ko dapat org perak ker...samer la...:P beb..nak alamat ko..mau pos kad...takut terlupa jer kang

Putri Ramlan berkata...

yeayyy! i loikeee! bestnya awak kan, anil dapat disponsor ramai org masa wedding awak. :D

Dayu berkata...

OMG!!!
makhluk tuhan paling lawa kamu ni anil
kagum i tgk tau
seriusly..u look so gorgeous
ngan pelamin yg menawan
i luv ur tiara!!!

anil berkata...

~sueanne--thanks..kt kg je...hik ;P~

~yana--ade ke..kt kg awak pon mstilah ramai org cnthek2 lah...hehe..yana jmpot dtg tau nanti

~nana--sekelumit je agaknya..budget x sbsr mrk..hak

~ija--aah..ramai gak yg kwen aritu even bkn cuti skola..its ok dear

~harith haliza--thanks alot

~amy--amin..thanks doakan saya

~butterflyinframe--dato ct?? ihik..ish idokle..die pakai makeup artist indon belas ribu..mne nk sme... hik

~amy--i will..hahaha...amy...x sbr utk ur wed plak...weee.....excitedd

~diah--aah pelamin last minit..abah saya cancel on dat day yg diorg ptot psg..hak..maka..haroslah kelam kbot cri bru..nsib ada contac..fresh flowers sumbng flora etc..abah saya mmg nk diorg gubah..jd pasrah org pelamin..in fact diorg lg suka...sbb kurg sket keja diorg

tiar mekap mse resepsi je, nikah org melaka

**diah...x sbr nk tgk sue cnthek mekap u..nak nenges jeless...

~

anil berkata...

~ciare--hak...cousin saya pon ramai kwen dgn org perak...haha

~atiqah--hehe..thanks..dia mmg ptot dpt kredit..kerja ikhlas hasil pon ikhlas..

pelamin dr melaka...mmg btol pon melaka x de laie pelamin kind of cenggitu...agaknya lah

~she--ouh saya tidak ptot menerima pujian itu...sipemekap yg harus... ;P~

~mila--nnti aku bg

~putri--is..x de lah sgt putri...abah saya x mo terhutang budi...sket2 je

~dayu--ade ke..mulan jameela makhluk tu...hahaha...tiara tu saya rembt dr org pelamin tu jgk..hak..

sha berkata...

sumenye lawa-lawa ajer ...ur make up mmg superb ..bestnye ..!!congratss kat perak sape plak yg make up kan u???

Razali berkata...

Congratulation for both of you! email me if you want any copies of your wedding photos.

Reena berkata...

Anil, everythings looks perfect. Congratulations my dear. You r so beautiful...ur make up & pelamin sgt cantik...

ps: I baru balik dr kursus n baru tgk semua gambar2 dalam blog anil...dah kawin, jangan lupa masuk blog rakan2 brides2b yg lain tau

[ Hanie ] berkata...

iskk nak nangis la tgk kamu anil...cantik sgt!

Ole-Ole Manis berkata...

tahniah anil.. sangat la cantik di hari besar. :)

DiDa BumBLeBee berkata...

anill sgt sukee tgk wedding kamu. nnt wedding saye nak jemput kamu jugak! =)

hidden.wing berkata...

g.o.r.g.e.o.u.s.

i'm speechless! hehehe

aurinh berkata...

kalau unofficial dah begini cun... tak sabar nak tgk hasil tangan syahrin aziz punya...
arghhh jeles jeles....

achmal berkata...

congratulation anil!!!
ha nanti jgn lupe update gambo majlis bertandang tau :D
musti kamu sgt gorjes~

p/s : nati tanye encik razali ye pasal soft copy gambo kamu :P

ieja berkata...

anil.. congrats.. selamat pengantin baru.. semoga kekal hingga ke akhir hayat.. :)

Amy-Wan berkata...

kamu sangat cantek..full stop! hahaha..

xeea berkata...

beautiful wedding.
beautiful bride n groom as well.

macam biasa, welcome to the club! lepas ni, blog dia penuh cerita pasal memasak utk suami, menimang bayi eh eh :p

ami schaheera berkata...

oh anil awak sangatlah cantik!!! gorjes gila okay <3 maaf sangat2 tak dapat hadir kenduri, terpaksa pulang ke kampung ada urusan keluarga.. kad kahwin anil pun tiba isnin lepas, kelakar pulak rasanya huhu.

tengok gambar2 anil ni rasa bersemangat nak plan wedding ami pulak. wahhhh!

anyway have fun at Bali and semoga berbahagia hendaknya selama-lamanya okay :))) *mwah!*

tRuly tO be mYself 'Qa~ berkata...

pelamin dari melake ke..?
waaa.. nanti leh share info dengan anil kan nak tau juga kat mane butik yang decorate pelamin lawa gitu....hee~

Fifi Amkhaiz berkata...

im so very happy for my shanel... ;*

esca berkata...

bestnya tgk pic awal anil....sangat2 besttttttttttt.... jeles sangat2..
cantik makeup, baju all of it..

anil lutaze berkata...

~sha--kt perak mekap artis yg sedeyy..hahah

~razali--mahu tp maluuu

~reena--of course..ur turn pulakk...wee

~hanie--ade ke cmtu...namo ok

~ole2manis--thanks 'P~

~dida--sila2...siapalah saya

~WLT--biasa je..nnti awaknye lg gojess

~aurinh--kredit to them

~mal--ahak..aku mmg mahu tp btol2 maluu

~eija--Thanks yee

~amy--alaa..ltklah coma ke, tanda seruan ke

~xeaa--hahaha...x taulah lg...kte tgk nnti

~ami--its ok bebeh..waa..ami sgt teruja awak pon bakal menyusul...

~qa--done!

~hafifi---for sure my dearr

~esca--Thanks jua

~

ami schaheera berkata...

anil, berulang kali dtg tengok gambar awk sbb tgh cari inspirasi. awk memang sgt menawan gitu, tak puas tgk gambar2 ni huhu..

:))