Khamis, 4 Jun 2009

PENGUMUMAN


Kepada rakan-rakan yang masih belum menerima kad jemputan saya lagi..Diharap tidak menyangka saya buat-buat lupa...haha...Tidak..bukan begitu..Saya ingin sekali mengirim pada anda semua..Tapi ada beberapa permasalah yang menghalang saya berbuat demikian.. Insyallah, minggu hadapan saya akan mengirim khusus untuk rakan-rakan sekalian

***Sesiapa yang sudi, silalah tulis alamat ya. Masih sempat berbuat demikian.

17 ulasan:

Nariko berkata...

anil... saya tak pasti boleh hadir ke tidak .. awak buat kat melaka kan? proly by that time, my mom tak bg i kuar jauh2 sgt.. but anyways.. wish i cud come and celebrate, i'm sure you gonna be a gorgeous bride, tido cukup2 tau.. hehe

farhanna berkata...

anil saya...
kalo de ms, sy pasti sapai...
siti farhana shamsuddin
km15,kg sri minyak,77300, merlimau melaka

dialicious berkata...

bestnyer..nak dtg!hehe..nak tgk awak pakai baju radzuan radziwill ek..hehe

one berkata...

namaku Mohd ezuwan ramli
no 43 jln samarinda 5, tmn kandis permai, batu 4, 41300 klang selangor.

daku adalah teman satu kelas n batch mase digree dahulu
masih kah ingat??

Dayu berkata...

anil
here's mine:

Bahagian Keselamatan Jalan
Cawangan Kejuruteraan Jalan & Geoteknik
ibu pejabat JKR Malaysia
tingakt 14, menara tun razak
jalan raja laut
50350 kuala lumpur

rasanya akan ke side en DD
as masa kat melaka, kita pun nak sanding esoknya

Putri Ramlan berkata...

i've sent my address to ur email sudah, semalam! wohooo~ tak sabar nak pi ni! :D

wahida berkata...

wow bestnya anil aku dijemput bersama..nak nak..nie alamat aku...

wahida hj abas
Pusat pengurusan ilmu dan teknologi maklumat(USIM),
Bandar baru nilai ,
71800 Nilai,
Negeri sembilan

wardah berkata...

anil..saya sgt mahu hadir dan saksikan hari bahagia awak..tapi saya takut kena 'kuarantin'..jadi saya doakan anil selamat menempuh hari bahagia.. :)

niki berkata...

tahniah my dear :)
1 more week!!

Mila berkata...

Tahniah Anil....!!

Moga berbahagia dan diberkati Allah.
insyaAllah...

Amy-Wan berkata...

babe..thanks datang majlis amy aritu..sangat happy!! hehehe..insyaAllah kalau xde aral..amy akan sampai ke melaka...hiksss.. *kamu sangat cantek!!*

hidden.wing berkata...

anil, wish i cud too..tp sudah ade 2 jemputan menanti.

dari jauh saya doakan yang terbaik utk kamu & dd ok :)

p/s : kalau ade lebihan doorgift tu, jgn lupe kami yang tak dapat hadir ni hihihi. take care anil!

anil lutaze berkata...

~Nariko--hik...ya..tak apa ..saya memahami...thanks..buat masa ni..tdo mmg tak berapa nak cukup..

~farhanna--ala..adakanlah masa nya...minggu ni saya pos kad k..

~diah--bkn..bju dri rumah kebaya(dulu dikenali dgn nama cirrus buotique)..rr punya bju di rumah incik dd..tp diah..kamu tak bg address pong

~wan--ouh..gile ke x hingt..akn ku poskan kad

~dayu--saya pos kad di side incik dd k..weee...saya amat teruja kalau dayu menjelmakan diri...

~put3...weeeee...nntikan ya..

~wahida--kmu juga nntikan ya...jgn x dtg taw...aku cri ko smpai ke lubang cacing...hee

~wardah--xpe..saya mengerti...Thanks babe

~niki---wuuu...x suka tggl 1 week...grrrr

~mila--wei...mne address ko...x mo dtg ke...mohler dtg...aku mahu jejak kaseh sama ko..

~Amy--saya pon sgt hepi..he..saya nntikn kmu ya puan amy...ehem...

~WLT--uu...uhuk..xpe...(dlm nada sedih..dah byk prkataan x pe ni...) ;P~ ..insyallah my dear..

dhila berkata...

masih menanti kad anil ni.huhu...tp mungkin akan ke kl saje.boleh ke?

Mila berkata...

heheh...kapan majlisnya ? Not sure boleh hadir ke idak...

heheh aper pon ini alamatnya...
12, jalan bukit indah 1/3,
taman bukit indah,
68000 ampang
selangor

InsyaAllah majlis ku bulan 8 nnt..:P

anil berkata...

mek...knp not sure???

ko ni..time ni lah nk berjejak kasehan


aku teringin nk jmpe ko...moh ler ajak tunang ko dtg...

sHa berkata...

anel ku.
knduri kamu sabtu ke ahad yeh?

ni baru nak kasik address.
ngee.

shakirah kamarrudin
56 jln usj 12/1
47630 sbg jaya
selangor.

thanx dear. :)