Rabu, 9 Jun 2010

PERHATIAN SEMUA!!!!

Hai...Hai...Rajin pula aku berentri minggu ni kan!!!! Akan TETAPI!!!! Seperti dengan tajuknya. Inginlah diumumkan bahawa aku akan memPRIVATEKAN blog ini demi menjaga keselamatan ia.

Untuk pengetahuan anda.. Begitu banyak beruk-beruk yang telah menyalahgunakan kebebasan pembacaan percuma yang aku berikan selama ini. Dengan kepercayaan bahawa hanya anda-anda kawan aku sahaja akan ambil pusing blog ini. Setelah 2 tahun, akhirnya ia telah dinodai oleh beruk-beruk yang tidak bertanggungjawab dan kini masanya untuk kawal dan sekat kebebasan itu. Oleh yang demikian,
kini aku berharap anda2 kawanku selama 2 tahun di blog ini sudi2kan beri email untuk invitasi.

Aku terpaksa letak ciri-ciri dibawah ini sebagai inisiatif keselamatan agar tiada beruk-beruk yang akan terlepas. HELL TO THE NO!!!!!

Sila berikan email anda di ruang komen
berserta link (penting untuk ku tahu blog anda)
dan aku perlu tahu pekerjaanmu (penting juga..jika malu, email saja padaku)

emailkan
a.xteqs@gmail.com

PS: DALAM MASA SEMINGGU BLOG INI AKAN DIPRIVASI KAN!!! WUHUUU!! HAMEK KO BERUK BERUK SEKALIAN. KO TAK BOLEH STALK, GANGGU DAN MENGGUGAT KETENTERAMAN AKU LAGI!!!!! GET A LIFE LAH WEYHHHH!!!!

231 ulasan:

«Lebih lama   ‹Lebih lama   201 – 231 daripada 231
sofi berkata...

email:chuppyonk@gmail.com
blog: http://sayasofi.blogspot.com/
job: pelajar yang hampir berjaya

;P

Lyana berkata...

Salam Anil,

I'm one of ur silent reader.Dulu mase nak prepare my own wedding,ur blog akan jd 1st blog yg akan dituju.Pastu baru I klik kat link2 B2B blog yg lain.Siape la yg dah salah gune the freedom that u gave to ur readers earlier?aiishhh..

Anyway,dis is my e-mel address:
luvlyana84@yahoo.com

I'm just an executive in GLC..

p/s:thanx a lot for sharing all about weddings.I bought the the pregnancy books after u recommend :)

journey of a lady berkata...

mesdamestobe.blogspot.com

please add ye

faRhaNa berkata...

ayoo anil...apakah yg telah dilakukan oleh beruk2 itu?

email sy : farhanabaharin@gmail.com
link sy : http://farhanabaharin.blogspot.com
keja sy : makan gaji si syarikat swasta...:)

sy haya peminat kecil anil..jgn lupe daku ye..:))

RiNa FaRiD berkata...

email:rinaz0602@yahoo.com
link blog:http://rinalovefarid.blogspot.com/
pekerjaan:chemist

LoRd oF eYD berkata...

micaeyda@gmail.com

link i ek-www.ceriterapurbakala.blogspot.com

fAtrinA berkata...

hye anil,

berok2 mmg akan sentiasa ada menyebok+menjeles ekeke..

~ fatrina7@yahoo.com
~ http://fatinarinabdullah.blogspot.com/ ~ walk of life
~ qs

Tanpa Nama berkata...

anil..
sya silent reader awak ;)
masih tak telambt nk bgi emel kan..
ai_sweet@yahoo.com
suke membaca tp, tak rajin nk menulis blog ;p
eeemmm...suri dihati suami & di dalam rumah sepenuh masa ;D

HazElyNa EsQanDaR berkata...

http://hazelynaesqandar.blogspot.com @ hazelyna84@yahoo.com

didieadila berkata...

nak jugak kak anil :)
muggle_d88@yahoo.com
didieadila.blogspot.com
baru jek hbes blaja xsempat koje lg..hehe... :D

halina berkata...

Anil, saya bukan beruk itu..

saya hanyalah one of ur silent reader.
ur blog helps me in preparing for my upcoming wedding next month.
so add me pls..x abis lagi baca post lama2 awak..hehee

my email: inasofia@gmail.com
kerja kat badan berkanun..

amElyn berkata...

eh sis, why?
is it me the beruk one?? =D
i love your blog.
the place where i got some info pasal wedding!
email : bubbles_star85@yahoo.com
http://kumakikaeamelyn.blogspot.com/
job : civil eng. grad.tp keje sendrik.manage biz mt.fiance aka bride to be.

Ainul berkata...

anil, aku takde blog tp nak baca blog ko haha at me at ainulothmanatgmail.com tq

Rosie Flowerie berkata...

anil...sila invite sy. trimas..da berthn2 bace ur blog ni..mana bleh stop..oh yea kita pnah jumpa dulu kat b2b gathering the Zon!

email: rose_mmg@yahoo.com
link: http://akuakankahwin.blogspot.com/

keje: gomen

xeea berkata...

garang nye u anil!!!
jgn lupekan daku, yer :p

sya cinta berkata...

hi Anil, kesian awak. apapun, jgn lupakan saya ye!

email: harith_hiliza@yahoo.com
blog:sayamahuitudanini.blogspot.com
pekerjaan: semi gomen

♥ hazlynda kushairi ♥ berkata...

nok, add aku okeh?
aritu takot dah kene privasi, teros aku sms kau, takot tertinggal belakang. al-maklum la, internet mcm harem. weh, invite aku ek!!!!

email :
hazlynda.kushairi@yahoo.com

link :
http://hazlynda.blogspot.com

pekerjaan :
stalker kamu!!! hahah tapi aku bukan beruk itu. aku kucing meow cute (=

faraziana berkata...

aik??de beruk terlepas...jgn lupekan saya yer coz sy pembaca setia anil...

email:faraziana@gmail.com
link:http://farramie.blogspot.com/
job : Asst Vet Officer (gomen)

LyaNa HaNiff berkata...

berok bodoh shoooh!


lyanahaniff@gmail.com

blog : www.notabridezilla.blogspot.com

LyaNa HaNiff berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
~ thalhazlin ~ berkata...

seronok baca blog anil juga. :)
http://www.thalhazlin@blogspot.com
pekerjaan : peguam

~ thalhazlin ~ berkata...

oh lupa. email: mythalha@yahoo.co.uk

farahfatihah berkata...

saya bukan beruk itu..jadinya, invite la saya..bisa? heheheh kak anil, kalau nak add, add la kalau x, xpela..nak wat cm ne kan..100 org je
http://crystal-of-heart.blogspot.com/
keje secretary

lynda berkata...

hai anil....
harap saya dapat baca lagi blog awak ye lepas ne...

email:lyn5258@yahoo.com
blog : lyndazain.blogspot.com
job : kerani...

tq.

Zia Ul Haq berkata...

i'm sorry to hear that. I would love still to read ur blog. do invite me:

blog: http://lewatpetangseptember.blogspot.com/

email: misz_dandelion@yahoo.com

Job: Marketing communications.

Azzua Creations berkata...

sabar nil, mcm ni x best la tak dpt baca lagi blog nil.


take care & regards,

Azzua Othman
azzua.othman@yahoo.com

rozita_ms berkata...

dear anil,

a silent reader who luv to read ur blog.planning for my daughter's wedding & u have help me alot. tq dear..

name : rozita_ms
(wife/mummy/secretary)
email : rozita_ms@yahoo.com
blog : x blog for time being

ederq berkata...

ishh kacaunya dorang niii. apesal nak kacau2. eiiiiii

anil, i nak bacaaa blog uuuu

iedadanial@gmail.com
http://derqdnl.blogspot.com/
penjurutentera :p

MY berkata...

oopss.. harap belum terlewat..

http://myandka.blogspot.com

e-mail : krillykz@gmail.com

I hope I'm in..

yana berkata...

anil jgn lupe add aku jugaks wlaupun aku silent reader je slama ni, tp through blog ko je ni aku update psl ko.. ampunn aku ngak ada FB.. :p
yana: shopperlicious@gmail.com
link: http://shopprlicious.blogspot.com
job : photographer tegar & owner butik..

IBU PUSPITA berkata...

Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI












Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI


«Lebih lama ‹Lebih lama   201 – 231 daripada 231   Terbaru› Baru»