Selasa, 8 Jun 2010

RUGI IF TAK BACA II VOTE PULAK



OK..Aku memang saja nak bakar lagi kisah LBS ni... Hahahahahahahahahaha... Apa kata kita buat sistem VOTE ataupun SARANAN ke untuk watak-watak yang terdapat dalam LBS. Kita gantikan watak itu kepada mereka-mereka yang mungkin dirasakan lebih layak dan sesuai

Aku nak buat ikut kategori.. Alang-alang dia kata ni, dia kata tu.. Pelakon ni tak best, Pelakon tu tak best. Mari kita buat sesi ujikaji... Haaaaa.. Saja mahu menambahkan keseronokan.. YEEHAAAAA

Farid Kamil (Kasyah)
A. Shamsul Yusoff
B. Remy Ishak
C. I memang mahu Farid Kamil lagi
D. Aaron Aziz
E._________________sesiapa yang disarankan

Pilihan Aku- Remy Ishak

Lisa Sughihani (Ayu)
A. Lisa Sughihani (die hard fan)
B. Fasha Sandha
C. Diana Danielle
D. Tiz Zaqyah
E________________sesiapa yang disarankan

Pilihan Aku-Diana Danielle

Que Haidar (Azmi)
A. Zul Huzaimy
B. Saya peminat setia Que Haidar kak!
C. Saheizy Sam Adnan Sempit
D. Fizz Firuz
E_______________sesiapa yang disarankan

Pilihan Aku-Que Haidar lagi

Amelia (Pengganti ayu selepas plastic Surgery)
A. Sazzy Falak
B. Scha Alyahya
C. Liyana Jasmay
D. Sharifah Amani
E_______________sesiapa yang disarankan

Pilihan Aku- Sazzy Falak (tetiba je kan...hahaha..diana danielle tu kan tinggi..kahkah)

Fazura (Katherina)
A. Maya Karin
B. Rozita Che Wan
C. Melissa Maureen
D. Fazura juga
E______________sesiapa yang disarankan

Pilihan Aku-Maya Karin

Raja Farah (Suzana)
A. Mila
B. Dira Abu Zahar
C. Cheryl Samad
D. Raja Farah la beb
E_____________sesiapa yang disarankan

Pilihan Aku_Cheryl Samad

Maka, mari kita main-main perasan dan teka siapakah mengikut kesukaan anda dan kenapakah?
dan font aku tiba-tiba jadi annoyed dan haru macam ni..maaflah ya..
Enjoyyyy

16 ulasan:

♥ balkidz_hunny ♥ berkata...

Kasyah - Aaron Aziz (die hard fan okey!!)
Ayu - Tiz Zakyah
Azmi - Fizz Fairuz
Emilia - Scha
Katerina - Maya Karin
Raja Farah - Diana DAnielle (takde dlm senarai!) haha..

cik elyse berkata...

kasyah ; farid kamil
ayu;lisa surihani (time LBS mmg obvious pelat die kan )
azmi;que haidar
emilia;yg ni patut sh amani
katerina;fazura
rj farah;sarah dlm cite nur kasih (aaha)

kak, pelakon bes pon xgune klu pengarah same je kak :)

salam kenal kak

dell @ Marryme berkata...

KAsyah - Remy sbb i rasa dia sexy and manly. pastu ari tu mimpi dia mcm best gila ok hahaha.
Ayu - ntah rasa mcm takde sapa layak jadi ayu boleh?
azmi - que haidar
emilia - scha
katerina - fazura
suzana - cheryl samad

Fathiyah berkata...

dgn smgtnya daku nak vote nih.wakaka

kasyah - remy ishak..pleaseee...aku peminat kipas-susah-nak-mati remy.hahaha

ayu - lisa.boleh la.i kasi chance kat u pasai u lawo.hehe

amelia - tiz kazyah.sesuai kot?ratu air mata gak ni.hehe

azmi - que haidar.dia mmg best la jd jht.hahaha

katherina - fazura.i like her.skrip tuh yg sengal okeh.hehe.backing tuh

director - beb,yg ni mmg kena tukaq la.buat rugi if tak baca 3,kita vote director plak.hehehe

0sh!Nz d' sen0r!ta berkata...

kasyah- yang ni nak vote dua- aaron aziz n remy ishak
ayu- tiz zaqyah
azmi- que haidar
emilia- sazzy falak kot.
katerina- maya karin!!
raja farah- cheryl samad
pengarah- khabir bhatiar..

ha.. baru la bleh menanges berbaldi-baldi nanti.

Sha Pattinson berkata...

Kasya-Remy isyak
Ayu- Tiz Zakyah
Azmi- Que tapi aku rela zul padan dgn watak jahat
amelia- sh amani putih lebih kurang
katherina - fazura
suzana - cheryl samad

♥ dak pink berkata...

kasya: ade putra (dia tak ensem, tapi suka tgok dia)
ayu: fazura
azmi: fizz fairuz
emilia: scha
katerina: marsya
suzana: sazzy

psst: mahap, tak pilih jawapan yu. =p

* Nat Azmi * berkata...

haaa...anil...saje suka2 nieh...kalau kita meng-hollywood kan LBS, sape plak pilihan anda?? hehehe

syanaim berkata...

Kasyah - Remy Ishak(sesuai ok!!)
Ayu - Lisa suriani (coz watak ayu tu mcm mix sikit)
Azmi - Setuju ngan Que Haidar!!!
Emilia - Diana DAnielle
Katerina - Fazura(The one only)
Raja Farah - Cheryl Samad

btw yang paling idup watak dlm citer ni yang kalau tgok kita feel mcm tgh baca buku LBS ialah.QUE HAIDAR!!Thums up lah!!

farahfatihah berkata...

my choice

kasyah: nak farid kamil gak huhuhu

Ayu- lisa gak!!

Azmi- fahrin ahmad(xda dlm list hehehe) dlm novel, azmi lg handsome dari kasyah...

emilia - diana danielle

katherina- fazura

suzana - cheryl.....

AsSimpleAsMe berkata...

hurmmm...

kasyah - of cos, abg Farid Kamil kesayangan. haha!!
Ayu - Lisa lagi.
Azmi - Que, bleh la kut. calon len tu cam biasa je.
Emilia - Fazura. (at first mmg i tot fazura yg akn jd emilia dlm citer ni hokey.)tiz zaqyah pun hokey jugak.
katerina - fazura jugak.
suzana - cheryl samad.

so far, sebenarnya sy x bermasalah sgt ngn pelakonnya (kecuali that shiqin kamal!) juz kecewa dgn jln cerita n cara olahan je la kut. tak seindah yg dipromote. tipah tertipu!

anil lutaze berkata...

hahahahaha..korg mmg kool lah!!!!

Jehan Najib berkata...

alaaa! tokleh vote sbb tk nengok lagi. sob sob....

eza2odette berkata...

Farid Kamil (Kasyah)- ammar(neo)..atau pelakon baru y kelass,hahaha :)

Lisa Sughihani (Ayu)-Melisa maureen

Que Haidar (Azmi)-die hard fan!wahaha

Amelia (Pengganti ayu selepas plastic Surgery)- lisa sughihani :)

Fazura (Katherina)-D. Fazura juga

Raja Farah (Suzana): B. Dira Abu Zahar

journey of a lady berkata...

1. aaron aziz sesuai jd watak konon jht
2. lisa (i suke jek watak dia bawak.espeacially time kena pukul gile real)
3.que
4. emilia - xde calon..susa tu nk bwk karektor sma mcm lisa bwk.. tp minah ni xsesuai la.trus watak ayu overshadow oleh katerina
5. suke je fazura.menyerlah
6. cheryl of cos

IBU PUSPITA berkata...

Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI












Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI