Jumaat, 25 Jun 2010

Maaf

Salam

Ya, aku masih belum memprivasi kan blog ini
Punca... Aku tidak berjumpa dengan waktu yang ingin aku luangkan untuk blog ini
Sebelum apa apa pun, aku ingin ucapkan maaf sekiranya anda tidak dapat membuka blog ini nanti
kerana invitasi hanya boleh diberikan kepada 100 orang sahaja.
Dan aku terpaksa memilih.
Dan juga orang terpilih itu akan diberi keutamaan pada rakan rakan
Maafkan aku terpaksa berbuat sebegini.
Aku tiada pilihan

Apa pun terima kasih kerana sudi menjadi sebahagian daripada blog ini.
Anda juga telah menceriakan hidup aku sebelum ini dengan komen komen yang menyentuh, mencuit dan mengguris hati selama dua tahun ini
Andai tiada perpisahan alangkah bagus
Tapi apakan daya
Masa merubah
keutamaan berubah
manusia juga berubah
Privasi hidupku juga berubah

Aku harap aku dapat melaksanakannya secepat mungkin
Berharap pada minggu hadapan selewat-lewatnya
Ada ole2 buat kamu semua sebelum ia diprivasikan
Insyallah
Doakan ya

Sampai ketemu lagi

**Usia perkahwinan kami telah setahun Alhamdulillah**

35 ulasan:

wardah berkata...

happy 1st anniversary anil.privasi untuk kebaikan kan? thank u for sharing so much selama ni. :)

♥ hazlynda kushairi ♥ berkata...

alhamdulillah. happy anniversary babe!

babe, yang penting, aku haros ade dlm list privasi ko okeh??? kalauuuuuuuuuuuuuu tak, aku boikot uitm hahaha =p

psst, kau kan idola aku :(

BuTtErFlyInFraMe berkata...

tiada salahnya kalau perpisahan itu adalah untuk kebaikan...

apapun, selamat ulang tahun yang pertama :) semoga jodoh kamu berdu aberpanjangan..amin


take care!

[ Hanie ] berkata...

happy anniversary anil, doaku sentiasa yg baik2 utk kamu berdua :)
alahai, sedih dgn entry ni. Humm, takpela, demi kebaikan kan? Tp hanie termasuk tak dlm 100 tu? huhu...susah nak shortlisted tu anil :) kami tetap sokong kamu tau ;)

farah.. berkata...

heppy anniversary babe!!rasenye br je last week p nengok ko sanding ekekek...

erkk..private eh?alaa...xdptla aku nk nengok lg pic2 kawen ko dolu2...huhu..yg penting make sure aku ade dlm list tau!hehe...

honeysour's blog berkata...

hepi anniversary anil m zam...ana pun dah setahun...

ari tu mase anniversay ana dan dan teringat yg seminggu lpas tu anil punye anniversay pulak...

~~zaa~~ berkata...

kak anil...happy anniversary...semoga kak anil & husband dikurniakan kebahagiaan berpanjangan..


:( sedihnya...tentunya zaa x termasuk dalam 100 tu kan??? :( :(
well, it's ur privacy...
apepun yang kak anil wat, zaa tetap sokong behind u...

moon flower berkata...

happy 1st anniversary anil & hubby. may LOVE always be around u guys..

it's ok kalau u terpaksa memilih..i understand..sedih mmg sedih..but im proud of our ethical standards & take ur privacy seriously..

anyway, all the best for ur future life ahead...

take care :D

achmal berkata...

happy aniv anil n zam! udah setahun sudah mcm kejap je kan hehe~

babe betol kate betty aku haros ade dlm list hahahah~ kalau tak boikottt! :P

amElyn berkata...

oh sad!!
pasni dah tak dapat nak gain info dari kak nil.. =(
hmm..am i have to blame my late wedding date? or else, mesti da lama dok belek ur previous entry.
oh sad!nbtw, happy anniv!!
wish u guys together forever! xx
daaa~

raZRiHa ♥ berkata...

sis..sy blogger baru yg slalu bace ur blog..please2..for me ur blog byk ilmunye..my blog is http://gorgeouscharms.blogspot.com/ my email is fariha_gurl@yahoo.com. hopefully i can be part of ur list =)

phia berkata...

happi anniversari anil+zam!

**asalkan kamu dan orang tersayang bahagia anil ;)

wann afzan berkata...

thnx for sharing =)

Live LiFe..LoVe LiFe.. berkata...

suka baca blog anil..sb ley tgk kreativiti anil n cite anil..
plss add me..

http://hassida-tiramisu.blogspot.com/

Sha Pattinson berkata...

Anil dear..
Happy anniversary to u both..semoga berkekalan ke akhir hayat kasih sayang berpanjangan.well may b ada kebaikan privasi itu.so will support u apa jua keputusan.drpd blog ini juga kita menjadi rakan sgt terharu.thanks for your sharing,idea,tips,nasihat dan infomasi2 yg berguna.byknya kenangan blog ni kan.. :) ok beb sedih plak bila baca entry ni :(

Luv like this.... berkata...

Hepi anniversary Anil♥Zam...

semoga bhgia selalu.pastinye pas ni x dpt lg membce nukilan kamu anil..pape pon all the best!n thank q so much 4 sharing idea n opinion :)

aurinh berkata...

anil... walaupun dah wish kat FB harus gak wish kat sini ....
Happy Anniversary...
Entry langkawi jangan lupa ok... nanti aku gi langkawi tgk tempat yg ko recommend jer.... tips jgn lupa...

:D

kelipkelipchumel berkata...

hepi anniversary nil..smoga kekal bahagia bersama smpi bila2..

^_^ aku jua stuju sama betty jua mal..aku jua haros ada dlm list privasi yep..hikhik..

susudalambotol berkata...

200 lebih tak muat nak invite kan? kesian u. but it's ok. better pilih yang u kenal sebab itulah maksud sebenar privacy :)

lynda berkata...

happy anniversary anil...

cHiQu3CHiLL berkata...

HAPPY ANNIVERSARy anil&zam...hope both of u living in lovely life...

syanaim berkata...

::alhamdulillah. happy anniversary anil..sedihnyer..lps ni x dpt baca coretan dr anil..but hope i'm ur shortlisted::

yooryn berkata...

huhuhu...
mst da x dpt bace da lpas ni....
nway congratz ya... epi anniversary...anil kiut n husben.... kamu sgt cumil wlp tanpa secalit mekap pun....

ad'ezalwin berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
eza2odette berkata...

anell..aku ade dlm list tak?tade kan??huk..sedeyh tau.. aku silent reader tegar blog ko tau.hukhuk..

tape. aku pasrah. semuga anell bejaya. dan selamat menyambut ulangtahun perkahwinan yang pertama. :D

fia berkata...

salam kak...happy anniversary ya..lepas nie tak dapat lah nengok blog akak sedihnya huhhu

dyra berkata...

happy annivesary anil ;)

Mata Hati berkata...

happy annivesary to u...!!

Tanpa Nama berkata...

happy anniversary..
btw, i'm ur silent reader..
tak bestnye pasni dh tak blh bace blog kamu..enjoy reading ur blog!:)

Tanpa Nama berkata...

fsdfds

fukusilly berkata...

hapy anibesary k.sanel ngn a.zam.wuhuu bila lg nk tmbh ank buah2an ni.. :D

Ctiey berkata...

Its okay anil.. take your sweet time.. dun rush.. anyway.. happy 1st anniversary..

missCHOKODOX berkata...

dear puan anil..tolong addd saya sebagai readers tegar blog kamu..byk idea wedding dari kamu amat saya perlukan : )

anil lutaze berkata...

Terima Kasih semua

IBU PUSPITA berkata...

Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI












Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI