Rabu, 25 Februari 2009

ilmu ilmuan



Hola!!!
Maka (belum apa2 dah maka..motif???), 14feb tersebut daku telah lah pergi ke kursus kahwin dengan perasaan yang berbelah bahagi, kalau lah boleh didarabkan tambahkan..sila lah lakukan.. kalau umat manusia yang bukan beragama islam menyambut hari valentine, daku dengan terbuka hati, lapang minda dan dada menerima segala ilmu2an dan hukum hakam sekalian.....
Lihatlah muka aku................................


Gila babas serbok kari punya ngantuk.........



Cuba memahami segala ilmu2an



Sementara itu......

Incik dd sangat tekun menulis...aku tau..dia menyalin nota ayat2 hikmah malam pertama er???hahahahahahah.......


Selama 2 hari yang sangat exhausted..selamat aku dapat sijil kahwin...YAY!!!!!! Kepada yang belum tu, tak kisahlah belum sampai seru ke dah sampai ke, silalah berbuat demikian selagi masih 2 hari ini,... kalau dah sampai 5,6 hari nanti, alamat...bengkaklah bontot cik bedah, mak tijah sekalian... 2 hari pun aku dah rasa punggung dah kena kematu, mata seperti disenggayut oleh cik tan cik tan sekalian... Selamat ya!!!!



16 ulasan:

achmal berkata...

haha kelako la gambo cik dd. beria2 menulis tu nil.

wah sudah selamat pegi. 2 hari pun kematu bontot ngan setan2 durjana bersenggayutan kat mate? haha


P/s : aku lum pegi. kene gi cepat2 ni

dialicious berkata...

Hai..awak ni kelaka yg comel la..hehe..cantiknye mase awak bertunang.time lain saye x tau sbb xnampak sgt gamba lain..hehe..i dh link u..my wedding lame lg..bulan 8 so u dulukan..selamat memeningkan kepala n dun forget to share info k

anil berkata...

tau x pe mal...silelah pi cpt..nnti kene tdo sume bagai...ahak..

anil berkata...

hai diah..ahak... kelako lg comel..tu adalah anak kucin... bln 8 x lame lg lah diah..yupe..insyallahh..i wil share info.. weeee...

Googoozool berkata...

Ah dah nak kawen ko ye... selamatlah bahagia. Note mlm pertama tu jgn lupa share2 k.Kalau dpt post kat blog note tu lg bagus. hehe.

Anil berkata...

cipan erk..ahak..aku x ingt..sbb aku x salin..ahak..mao kah?? announce ko kwen dulu bru aku bg... theeeee...

achmal berkata...

haha bunguk sensodin ni.

hazlynda kushairi berkata...

wahhhh sudah mau kawen
tahniah!!!
bestnyeeeeeeeeee~
betol cakap bang sodin, cube suh cik dd post notes malam pertama tu.
takyah kiteorg dengaq ceramah lg
hahahahaaaaa
cukop sekadar membace notes tu je
hahahahhahaa =p
rindu ahhh sama kamo n senah!!!
terkenanag mase kat perak
ngan kakak kesayangan aku tu
hahahahahhaaa bahagianye korang!
huhu =p

nanonano berkata...

kat sni dah full..
kene tggu akhir bulan 3,
warghhh lambat lg..
ishk ishk...

anil berkata...

achmal~ sudin mmg x sabo!! hahaha

bet~ ko pon same ngn sudin...gilah kursus sne..bru ko dpt byk lg ayat2 power... ;D

nano~ yeke? bln 3 x lme je lgik...kt sini byk..jd byklah jgk pilihan...

Dayu berkata...

betul la
2 hari dh mengantuk tahap gaban
kalau 5,6 hari
mau tertido2 dibuatnya

fila berkata...

anil gile.tesenyum simpol aku diofis membace blog ko.

anil lutaze berkata...

~daYU..aah...sangap sunggoh...uuu....nsib baik ustaz2 nya kelako...

~fila...hampeh!!!! aku pon nak senyum sambil menyimpul bibir lah..... ;D

zarazaznan berkata...

bebeh....!!!

hahaha, ai pon gilos babas boring tahap dewa mase kusus kawen. tpi las day veri hepi2 sbb ai dah boley kawen dgn mr.z dgn jayanya...!!! hahaha....eeee, tak sabar nk kawen. huhu.

anil lutaze berkata...

~zz..ihik...sonoknye dah boleh kawen....hehehe....mao join jgk...hahaha(nada gatal)

esca berkata...

kursus kawin sangat memboringkan.. ada kalanyaaa seronok jugaa..kan? ehehehh