Isnin, 31 Mei 2010

Jemari Halus?


Hai semua... I malu..Serasa mahu lempang lembut terhadap diri sendiri. Anda masih ingat aku lagi ke?? Kalau tak ingat lagi tak mengapa... Memang boleh buat vote A.ingat lagi B. Tak ingat langsung. Lepas tu jika undian berpihak kepada B. Maka sila lempang diri secara lembut..tak mahu kasar2 ok. :p

Ha!! Sabtu lepas, jika sesiapa yang ada buka Berita Harian, ruangan SABTU mukasurat 5, ada ruangan jemari halus. TADAAA.. aku lah yang mengisi ruangan jemari itu. WALAUPONNNN tak berapa halus. Hahahaha... Maka bolehlah menatap ia seminit dua.. 1 jam pon boleh, kalau nak lah. Tapi siapa lah kan yang gila nak tatap sampai sejam kan??... :p Tapi manalah tahu boleh nampak secebis muka ku itu..hehe.. Siyes., aku mintak rakan designer supaya potonglah muka lebor dan tak berapa cun tu di situ. Beb!! itu ruangan jemari halus bukan wajah halus..*erkk

Abaikan bahagian kanan. Tapi jika tak mahu abai. Tiada undang-undang jatuh hukuman pun.


Jika sesiapan diantara anda adalah penggubah bunga handalan. Harap maaf ya. Aku ni tak terror mana. Kakak ku yang terror bahagian gubahan ni. Tapi sebab dia jauh. Maka aku sajalah yang menjadi galang ganti. Ok tak? :p Nama pun ilham ringkas tampak manes...auww!!!


*Bulan Jun berazam menjadi blogger tegar kembali. Esok insyallah ada entri menanti..Doakan aku tak janji tahi ayam je ya..


17 ulasan:

tentang dhila... berkata...

hye anil..dah lama x apdet blog. gubahan tu cantik dan simple.x sarat. kasut tu pun cantik. wah bertuah dpt masuk paper ya..

selamat menjadi blogger yg tegar kembali ye pn.anil

Lady of Leisure berkata...

cantik gubahan tu.. anyway welcome back..
:)

susudalambotol berkata...

percubaan yang baik, anil. it's ok, tak salah mencuba, i akan sentiasa support in whatever you do :)

misha.w berkata...

caiyok shanel! kerja tangan ko mmg menarik. tgk jek la ape hasil ko kerjakan main table kawin aku. sgt santek! berbangga dgn kamooo! :D

Sha Pattinson berkata...

cantiknyerr ... satu percubaan yang amat bagus ..langkah pertama utk perniagaan you ..can't wait to see more and more ..hantaran ringkas tapi cantik!!!!

zielalala... berkata...

u mmg ada bakat anil..nnti msti terer super duper..cantekk..

kelipkelipchumel berkata...

waahh...ini mcm promotion free utk bisnes kamoo ni..bagus2..mmg suweet gubahan itu

Tanpa Nama berkata...

cantik, manis, comel, jelita...semua ada..suka! suka! suka!

ksha2

cik yaya berkata...

anil, harus lah jari mu lagi halus dari ku.
harapkan diri ni, mmg hampes lah.kuikui

All the best

NURUL berkata...

anil mmg berbakat pun. cantik

nanonano berkata...

mmg berbakat bsr puan anil kite ni sorg..
hehe

anil lutaze berkata...

~dhila--thankd dhila. haha..nebes gila nak buat bende ni sbb utk tatapan umum kan.. x tahulah bertuah ke x..hehe

~lady of leisure--thanks thanks thanks..hehehe

~hidd--tulah..nebes i.. i lap u amma

~shadeq--hahaha..hasil table kawen mu dah bercampor adok..fening mak..hehehe...

~sha--ehemm...hehhe..terima kaseh kerana dulang itu

~zielala--insyallah..jika diasah lagi..tq

~bayu--hahaha..promote free..kalau ada sape yg perasan lah pong..hehe

~kak sha2--haruslah anda ada di tpt kejadian memberikan sokongan...hehe

~cik yaya--eh..sesape pon boleh, jika diasah bakatnya...hehe..thanks btw

~nurul--bakat sikit2 je

~nana--bakat kecik yg cuba dibesarkan

~~zaa~~ berkata...

wah kak anil..makin maju nampak :)
heheheh update la blog selalu kak...rindu nak baca celoteh akak.

♥ hazlynda kushairi ♥ berkata...

babe, ko mmg ade talent bab ni babe. aku rase its a step utk ko kembangkan bisnes ko. For sure nanti ade yang berminat utk buat tempahan.
aku terbace gak sbb nampak muke ko hehe kelas nok! yang penting, jari halus ko yang kembangkan bisnes ko ek. go anil go!

[ Hanie ] berkata...

yey...maju setapak lagi :)
harap anil & team akan terus maju yer...pray for you :)

anil lutaze berkata...

~zaa--hehe..i'm trying k.. thanks

~bet--waaaa..berkobar2 aku membacanya..wuhuuu..insyallah beb..aku sedang cuba kembangkan sikit2.. thanksss ya

~hanie--setapak kl...hahaha..thanks hanie..wooot. woot

Ctiey berkata...

Cantik gubahan kasut tu anil.. ctiey suka.. :)