Selasa, 16 Disember 2008

kejadian baru tak baru ini


Selamat...uh...belum..belum...saya masih bujang lagi... 29nov tu hari..saya telah dekenenkan dengan jejaka pujaan.. setelah 67 bulan berdetim dengan dengan jayanya..maka akhirnya saya dicop... sah oleh cop mohor bapaku.. terima kasih pada semua yang membanting tulang tak kurang juga yang rasa tulang tak terbanting langsong.. dilakukan di rumah tpt teduh saya iaitu secara rasminya milik adikku..




Ini saya


Tempat bersemayam


telah ditunangkan bersama beliau


Hei..bangun..itu tempat beta!



maka...haderlah sepupu sepapi ku.. namun...



Mereka buat onar di bilik aku... grrr..



Sementara ituuu...


Onar lagi.... uiihhh...



eh..uik...sedar x ade tembel di bawah mata saya..



Temkiuk far dear.....alexander.. jap g saya nak cubit awak..



alhamdulillah..


Aminn....



kenapa tengok saya.. ya..gigi saya jarang..


Excuse me..saya bukan artis..


keluarga saya banyak terbanting tulang



terutama mak juga abah



Sila langkah bendol mcm saya..



semua saya punya..oh..bahekla..yee..separuh beliau punya..uhh..



jangan curi sangkar saya tau..



Ada je mereka-mereka ni..


hah...aku ober? tak bahek tau..



Dilakukan beberapa jam sebelum majlis...x percaya? aku pun x percaya...


DIY oleh beliau..x percaya jugak? yg ini aku percaya..


Jamulah..sila-sila


Duzt selaku bilal bidan terjun.. (yeke?)


Saya tidak perlu cuba ditinggikan..



BFF..saya membontoti awak..


Shadeq...sila jangan meninggalkan bentok mulotmu di pipiku..


Batch terakher


terima kaseh...semoga jumpa lagi..

15 ulasan:

ami schaheera berkata...

tahniah skali lagi anil <3<3<3

cantik gila awak!

anil lutaze berkata...

ouh..tima kasih cik ami... rindu sama ku sejak lari ke indon ni...

Nana Suhaili berkata...

ahh sweet. congrats!

anil lutaze berkata...

thankss nana...u sweet too..! ;P

2Xtraordinary berkata...

anilll..uhuk3..(tiba2 jek..haha)

A'XTEQS berkata...

poyo..hahaha

Mila berkata...

congrats

Pherry Clucker berkata...

gambar-gambar ni takde kat facebook.
congratulations.

A'XTEQS berkata...

ader la kt fb cik pherry...sile tanye puan ami...ade tau...

my hidden stories berkata...

eh...yg pakai spek mata tu adek kame ker?

haziq..(AF) ?

anil lutaze berkata...

ahak...(sambil angkat bahu)

hidden.wing berkata...

OH MY GOD.
OH MY GOD.
OHHHH MY GOD!!

Gorgeous.

Congrats, babe. Agak lambat la wish, but nak buat camne kn we just met hehe.

Baju u pun lawa giler, beading tu kemas sgt :)

anil berkata...

Thanks miss hidden...credit to dzul de classique

Wedding Bells berkata...

love ur hantarans from u to him

esca berkata...

e'ehhh muka awak semacam lydiawati laaa..adakah saya orang pertama yang berkata begitu???