Isnin, 15 Ogos 2011

Ingat lagi tak?

Hai!!!!

Ingat saya lagi tak?

Hehehe...

Kalau aku menaip semula disini, rasa-rasa ada lagi orang nak baca tak?

Cer gitau!

25 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

OMG anil...mesti la ingat....
-diana-

misha.w berkata...

ingat ingat ingat!

tulis tulis tulis! :D

s h i d a berkata...

mesti la ingt kakak cantik..tulis la..

Ciare Baha berkata...

anilllll...rindu dgn entry n gamba anil. dgr cite anil pregnant ya :')

anil lutaze berkata...

Eh, ada orang komen lah..
#terharuddin

-diana-- omg! ingat ke? :p

-shadeq-- ko kalau x ingat..kupas telingaa...

-shida--malu :p

-ciare--alaaa..saya malu lah.. zmn mcm dah berlalu..huhueu..
ha'ah.. cte tu benar belaka :p

roeza berkata...

adaaa!~

naddynad berkata...

cehh siap tnya2 fulak ;p MESTI la nak...tulis balik pls.. :)

~~zaa~~ berkata...

of coz la kak anil! kak anil comel! hehehe zaa tak pernah buang link kak anil tau wlpn private dulu! :D setia ok hahaha

keep on writing kak!

K.I.N.A berkata...

ada!..saya!
hai, saya kina..:)

http://our-wedding-journal.blogspot.com/

anil lutaze berkata...

roeza--ouh thanks sgt

naddy--awak lah niiii... salahkan awak

zaa--terharunya..saya ni umat manusia yg khilaf je

kina--hai awak..

AmyMizzunderstood berkata...

Wajib la ada..saya pembaca setia kot!!

amElyn berkata...

hi hi.
last time ada perasan u kat Mommy United!
happy sharing!! =)
im Amelyn by the way..

Zila-Bubbles berkata...

mesti la ingat...cepat...cepat hapdate hapdate :)

Lady Windsor berkata...

hah..welcome back...lama tunggu tau!

kshasha

hazlynda kushairi berkata...

hari² aku tunggu ang update. update tentang terkini tapi aku tau ang tak punya masa kan kan kan?

naddynad berkata...

anil...!! see seeee haaa i told u...mesti ado punyerrr...haha

kelipkelipchumel berkata...

opkos la ada je pn anilan..sila sila..

[ Hanie ] berkata...

adeeee...
tolong la switch on kembali :D

dura m. berkata...

Memang confirm baca puan anillllll!

dELL | mrs.zaimi berkata...

mesti la ingat anil..update la psl pregnancy plak..lps tu psl baby plak bile dh lahir nnt.. (:

Dayu berkata...

nak!! mesti lah nak
dulu masa anil private blog ni
terus 'alahhhhh, nape anil private ni??'

Reen Tart Nenas berkata...

wah best sebab dah xprivate blog nie!

SURIE WAN berkata...

gosh!!! i miss ur writting n now tak private!! please make it public.. suka baca ur entry

IBU PUSPITA berkata...

Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI












Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI


Dewi Aja berkata...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)