Selasa, 28 Disember 2010

ANIL Lutaze is BACKKKKKKKKK



HOMAIGODDDDD...

I cant believed that i'm backkkkk
Like Finally!

Aku sihat saja.. Tidak banyak berubah. Tapi cuma macam2 telah berlaku pada aku akhir2 ini

Ouh Ya!
Jangan lupa untuk ke Fan Page Biz ku Ren-da Bellezza
Klik LIKES ya.. Box ada di kanan anda

dan saksikan ini juga


Nantikan ini di Blog Terunggul daku... Chewahhh!!!

Sesuatu yang hebat betul betul akan menggamit perasaan anda ESOK!!!!.. Hahahahaha

See ya!!

**Happynya aku dapat bertemu lagi dengan anda semua...**\
MUAHHHH!!!!

24 ulasan:

Ami Schaheera berkata...

ANIL AKU RINDU SAMA KAMUUUUUUU!!! MWAH MWAH MWAH hehe

oni berkata...

wow! *pengsan*

AmyMizzunderstood berkata...

yeay at last..apamain difikiran mu anil!pasni org akan kenal anil blk...wakaka

Cik Belle berkata...

rindu sangat anil!

AyureQ berkata...

Anil! its good to hear you are BACK! Dah la lama x tweet2..sunyi ai. hahaha!

Sha Pattinson berkata...

T____T welcome back!!

with love:zaren berkata...

hye anillll.....sukanye anil bblog lg...rndu bace blog anil...=)

mohammad fariq berkata...

anel muncul semula...bagus...

Tanpa Nama berkata...

m glad that u r back...

ksha2

misha.w berkata...

rinduuuuuuuu.. baru je last week rasenye ko ckp ko dh tanak menulis lg. tibe2 arini tgk anil lutaze is back, mak rase amat gumbiraaaa skali. love u sayam! :)

thezaila berkata...

welcome back puan anil...winddduuu sama kamoo

shukrin farahdiba @ ceklala berkata...

finally!hehe

fizz berkata...

welkam bekk anil!!!! hahaha

[ Hanie ] berkata...

yeyyy..seronok! :)
jgn hilang2 lagi yer hehehe

wardah berkata...

Anil! welcome back dear. eh Anil ingat kita tak? *____* .

♥ hazlynda kushairi ♥ berkata...

eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii tak paham aku! geram betul.
tauhu aku rindu blog ko? aku tak rindu ko tapi belog ko HAHAHA :D dah la ko mentor aku :(

sumber inspirasi sudah kembali!

Nariko berkata...

look who's baackkk.. sila baca ngn nada paris hilton gedik. hehhe glad u start writing.. rindu sama kamu

~~zaa~~ berkata...

yeay!! kak anil, welkam back!! heheheh rindunya kat die!!!!

anil lutaze berkata...

~ami---saya rindu kamu juaaa...lagi2 stlh dah x main twitter...uhukhuk

agong--pitam sudey..haha

~amy--haha...ooo..org sudah lupa sama anil er..sob sob..haha

~cik belle--haiii... rindu kamu juga..

~ayureq--ha'ah..sob sob..byk tol social network yg dah korbankan ni

sha--alolololo...*nak tisu*

zaren--hai..malu saya...thanks bg support

che na-- tang mana bagos..haha

anil lutaze berkata...

kak sha--thanks kak...muahh

shadeq--kot aku kata dah berkubor kot... rindu ko juga.. tp kat fb kita slalu bergentayangan..hahaha

thezaila--kamu dah kawen kan!!! tahniahh.. windu kamu jua

lala--amboi2...ahahaha

fizz--thanks...rindu kamu

hanie---itu x pasti lg..hahaha

wardah--kejam statement...haroslah ingat lg tauuu..

bet----hahahahhaa...ayat mcm aku pg obersea x balik2..lantas kena marah dgn adik... baahaha...elehh..ko byk lg sumber inspirasi yg lbh hebat..aku ni veteran je..haha...x sabaq nk pi tgk ko kawen..tehehehe

azi--hahaha...amboi..paris hilton gitewwwww.... thanks azi

zaa--auww..terharu.. thanks zaa..

Atiqah Adnan berkata...

anill!!!!! missss you!!!!!

xeea berkata...

mish u anil!!!!!!!!!!!

Shay Rahman berkata...

wow..semakin maju ..business ko..
saje singah2..lama aku tak baca blog..
saje ingin membacanya..
dan terhibur hendaknya...

semoga berjaya..

IBU PUSPITA berkata...

Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI












Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI